2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ama kanı bence gününde ver yoksa cok git gel olur hastaneye şuara vakalar cok fazla riske girme ☺
Valla normalde cumartesi günü test tarihim ama ben perşembe vermek istiyorum zaten 2 günde bir tekrarlanacağı için problem olmaz inşallah. Çok mutluyum inşallah kan verince de sevinebilirim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim tam 8 yıl oldu çok uğraştım

benimde 4 yil oldu cok zor bilirim ilk hamileligim.. Allah kimseyi aratmasin ya cok üzücü.. kalp atışına gidicem bende perşembebi duysak rahatlicam

benimde 4 yil oldu cok zor bilirim ilk hamileligim.. Allah kimseyi aratmasin ya cok üzücü.. kalp atışına gidicem bende perşembebi duysak rahatlicam
Inşallah cancagizim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan testinden ne kadar sonra kalp atışı için çağırıyor doktor

Inşallah cancagizim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan testinden ne kadar sonra kalp atışı için çağırıyor doktor
kandan bi hafta sora kese dedi ondan sonra ki hafta kalp dedi .. tabi benim ara da kanamam oldu geçen gün keseyi yine görmüs oldum ama kalp icin bisi dememişti

kandan bi hafta sora kese dedi ondan sonra ki hafta kalp dedi .. tabi benim ara da kanamam oldu geçen gün keseyi yine görmüs oldum ama kalp icin bisi dememişti
Inşallah ya çok bekledik biz Rabbim bize de nasip etsin umarım o güzel sesi duyarsın

ins biz bide kimseye söylemedik sadece 2-3 arkdaaim biliyor tüpü ailelerden kimse bilmiyor cok veresim var o haberi hamiiiileyim diye
En iyisini yapmışsın valla diğer türlü sorduklarında stres yapardın en azından kafan rahattı bu süreçte bende bu testimi eşime bile söylemedim ne diyim kuzum inşallah kalp atışını duyduktan sonra herkese o müjdeyi verirsin ve içinden geldiği gibi bağır gitsin hakkettim de yani

Kızlar ya ben bısey daha sorcam siz yatıyyor musunuz yani bn 5.gun artk isimi yapmaya basladım da agır degıl tabıkı ama yatmıyorum bazıları 10 gun yatmıs yok egılmemiş hıc Bn basladım artk ufak ufak da sıkıntı mı acaba yaa

Ben dikkat etmiştim canım.Tercih meselesi.Ama benim ilk denememdi.Maddi manevi çektiğimiz için ben yatmayı tercih ettim.Sonra keşke demeyeyim elimden geleni yapayım diye

Bende yaptım çamaşırımı astım evi sildim yavaş yavaş benim doktorum günlük yaşantına dön demişti sadece ağır kaldırma yeter genede doktoruna danış

Bende yatıyorum zorla yatırılıyorum daha dogrusu ilkinde düşük oldu eşim ve annem ona bağladı suan kaldırmıyolar.ama bence alakası yok zamanı gelmemiş zamanı gelince olucak ne yapsak boş

Yatırılıyorum ben de ama sıkıldım 3. Gün bugün hem de aşırı sıcak klimayı açtırmıyor annem pervane ile idare et dediler duş da aldırmıyorlar 5 günü bekleyecekmişim

Bn 5 gun yattım ıste transferden snra dun gezındım biraz bugun zatn 6.gun sureklı yatmıyorum ama mesela bı sey hazırlayıp geri geliyorum yatıyorum snra gene kalkıyorum hem azcık hareket oluyor dusu da 4.gun aldım artk Allah a emanet Tesekkurler kızlar

aynen simdi herseyiyle rahat geçircem
olumsuz olursa da herjese tek tek acıklama derdimde olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…