ama kanı bence gününde ver yoksa cok git gel olur hastaneye şuara vakalar cok fazla riske girmeAyyyyy çok teşekkür ederimm
Valla normalde cumartesi günü test tarihim ama ben perşembe vermek istiyorum zaten 2 günde bir tekrarlanacağı için problem olmaz inşallah. Çok mutluyum inşallah kan verince de sevinebilirim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim tam 8 yıl oldu çok uğraştımama kanı bence gününde ver yoksa cok git gel olur hastaneye şuara vakalar cok fazla riske girme ☺
benimde 4 yil oldu cok zor bilirim ilk hamileligim.. Allah kimseyi aratmasin ya cok üzücü.. kalp atışına gidicem bende perşembeValla normalde cumartesi günü test tarihim ama ben perşembe vermek istiyorum zaten 2 günde bir tekrarlanacağı için problem olmaz inşallah. Çok mutluyum inşallah kan verince de sevinebilirim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim tam 8 yıl oldu çok uğraştım
Inşallah cancagizim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan testinden ne kadar sonra kalp atışı için çağırıyor doktorbenimde 4 yil oldu cok zor bilirim ilk hamileligim.. Allah kimseyi aratmasin ya cok üzücü.. kalp atışına gidicem bende perşembebi duysak rahatlicam
kandan bi hafta sora kese dedi ondan sonra ki hafta kalp dedi .. tabi benim ara da kanamam oldu geçen gün keseyi yine görmüs oldum ama kalp icin bisi dememiştiInşallah cancagizim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kan testinden ne kadar sonra kalp atışı için çağırıyor doktor
Inşallah ya çok bekledik biz Rabbim bize de nasip etsin umarım o güzel sesi duyarsınkandan bi hafta sora kese dedi ondan sonra ki hafta kalp dedi .. tabi benim ara da kanamam oldu geçen gün keseyi yine görmüs oldum ama kalp icin bisi dememişti
ins biz bide kimseye söylemedik sadece 2-3 arkdaaim biliyor tüpü ailelerden kimse bilmiyor cok veresim var o haberi hamiiiileyim diyeInşallah ya çok bekledik biz Rabbim bize de nasip etsin umarım o güzel sesi duyarsın
En iyisini yapmışsın valla diğer türlü sorduklarında stres yapardın en azından kafan rahattı bu süreçteins biz bide kimseye söylemedik sadece 2-3 arkdaaim biliyor tüpü ailelerden kimse bilmiyor cok veresim var o haberi hamiiiileyim diye
Ben dikkat etmiştim canım.Tercih meselesi.Ama benim ilk denememdi.Maddi manevi çektiğimiz için ben yatmayı tercih ettim.Sonra keşke demeyeyim elimden geleni yapayım diyeKızlar ya ben bısey daha sorcamsiz yatıyyor musunuz yani bn 5.gun artk isimi yapmaya basladım da agır degıl tabıkı ama yatmıyorum bazıları 10 gun yatmıs yok egılmemiş hıc Bn basladım artk ufak ufak da sıkıntı mı acaba yaa
Bende yaptım çamaşırımı astım evi sildim yavaş yavaş benim doktorum günlük yaşantına dön demişti sadece ağır kaldırma yeter genede doktoruna danışKızlar ya ben bısey daha sorcamsiz yatıyyor musunuz yani bn 5.gun artk isimi yapmaya basladım da agır degıl tabıkı ama yatmıyorum bazıları 10 gun yatmıs yok egılmemiş hıc Bn basladım artk ufak ufak da sıkıntı mı acaba yaa
Şuan kaç haftalıksın canımBen dikkat etmiştim canım.Tercih meselesi.Ama benim ilk denememdi.Maddi manevi çektiğimiz için ben yatmayı tercih ettim.Sonra keşke demeyeyim elimden geleni yapayım diye
Bende yatıyorum zorla yatırılıyorum daha dogrusuKızlar ya ben bısey daha sorcamsiz yatıyyor musunuz yani bn 5.gun artk isimi yapmaya basladım da agır degıl tabıkı ama yatmıyorum bazıları 10 gun yatmıs yok egılmemiş hıc Bn basladım artk ufak ufak da sıkıntı mı acaba yaa
Yatırılıyorum ben de ama sıkıldım 3. Gün bugünKızlar ya ben bısey daha sorcamsiz yatıyyor musunuz yani bn 5.gun artk isimi yapmaya basladım da agır degıl tabıkı ama yatmıyorum bazıları 10 gun yatmıs yok egılmemiş hıc Bn basladım artk ufak ufak da sıkıntı mı acaba yaa
aynen simdi herseyiyle rahat geçircemEn iyisini yapmışsın valla diğer türlü sorduklarında stres yapardın en azından kafan rahattı bu süreçtebende bu testimi eşime bile söylemedim ne diyim kuzum inşallah kalp atışını duyduktan sonra herkese o müjdeyi verirsin ve içinden geldiği gibi bağır gitsin hakkettim de yani
Daha yeni öğrendim kanda oyüzden bilmiyorumŞuan kaç haftalıksın canım
Bende çok geç almıştım duşumu,saçlarımı yıkadım ama duşa girmediydim.Dayan bencedeYatırılıyorum ben de ama sıkıldım 3. Gün bugünhem de aşırı sıcak klimayı açtırmıyor annem pervane ile idare et dediler duş da aldırmıyorlar 5 günü bekleyecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?