Korkulacak bisi yok bence benimde 3. Gun embriosuydu konulan 9. Gunumden itibaren akintim fazlalasti hatta rengi sariya döndü benim pozitif suan 11. GünümGunaydin kizlar, 3. Gun embriyolari kondu cumartesi bana. Akintim oluyor devamli. Oncekilerde bi kere pozitifken olmustu o da teste yakin gunlerde. Simdi yapiskan renksiz bi akinti geliyor. Ilaclarim farkli galiba ondan. Intralipid serumdan mi kaynakli acaba.
Ne zaman baslamisti peki? Dun de oluyordu cunku ama tutunma bugun baslayabilir normalde o garip geldi deKorkulacak bisi yok bence benimde 3. Gun embriosuydu konulan 9. Gunumden itibaren akintim fazlalasti hatta rengi sariya döndü benim pozitif suan 11. Günüm
Benimde akıntı oluyor su gibi hatta. Ama ben kullandığım fitilden olduğunu düşünüyorum. Ağrı sızı da birkaç gün hiç ağrım olmuyor olmadı diye endişeleniyorum. Bugünde sanki regl oldum gibi ağrıyor. Ahh şu zaman bi geçse benimde 6. GünümGunaydin kizlar, 3. Gun embriyolari kondu cumartesi bana. Akintim oluyor devamli. Oncekilerde bi kere pozitifken olmustu o da teste yakin gunlerde. Simdi yapiskan renksiz bi akinti geliyor. Ilaclarim farkli galiba ondan. Intralipid serumdan mi kaynakli acaba.
Hayırlı olsun canım, Allah kucağını almaya nasip etsin.kan değerin ne kadar çıktı?Korkulacak bisi yok bence benimde 3. Gun embriosuydu konulan 9. Gunumden itibaren akintim fazlalasti hatta rengi sariya döndü benim pozitif suan 11. Günüm
Ilk gunlerde de oluyodu bende sonra 5. Gunde mi ne bi kesildi sonra tekrar basladi son iki gündür baya var hatta kasik agrim da akintimla dogru orantılı devam ediyorNe zaman baslamisti peki? Dun de oluyordu cunku ama tutunma bugun baslayabilir normalde o garip geldi debiraz da karnim agriyo insallah tutunuyordur
Ben oncekiler gibi progestan hapi yerlestiriyorum. Jel olan geliyor biraz diyolar. Erken zamanli karin agrisi tutunma belirtisi olabilir okuduklarimdan ve yasadigimdan oyle yorumluyorum. Doktorum da demisti. Hadi insallah hamilesindirBenimde akıntı oluyor su gibi hatta. Ama ben kullandığım fitilden olduğunu düşünüyorum. Ağrı sızı da birkaç gün hiç ağrım olmuyor olmadı diye endişeleniyorum. Bugünde sanki regl oldum gibi ağrıyor. Ahh şu zaman bi geçse benimde 6. Günüm
Cok sevindim hem pozitifine hem kendi adima umitlendim hadi insallahIlk gunlerde de oluyodu bende sonra 5. Gunde mi ne bi kesildi sonra tekrar basladi son iki gündür baya var hatta kasik agrim da akintimla dogru orantılı devam ediyor
Bel ağrısı da mı peki? Böyle mesajlar okuyunca mutlu oluyorumBen oncekiler gibi progestan hapi yerlestiriyorum. Jel olan geliyor biraz diyolar. Erken zamanli karin agrisi tutunma belirtisi olabilir okuduklarimdan ve yasadigimdan oyle yorumluyorum. Doktorum da demisti. Hadi insallah hamilesindirbenim pozitifimde de su gibi gelmisti
Neden bu kadar uzun tutuyor. Sağlık ocağında mı verdinKızlar selamkan verdim sonuç 2-3 gibi çıkacak.hakkımda hatta hakkımızda hayırlısı. Çok heyecanlı ve korkulu bekleyiş
Umut kaybetmek yok iyi düşünelim iyi olsunCok sevindim hem pozitifine hem kendi adima umitlendim hadi insallah♥
Yok canım ya devlet hastanesinde verdim.ben sakaryadayım buranın kadın doğum hastanesi yeni yerine taşındı.sanırım o yüzden yavaş işliyo. Bende 2 saatte çıkar diye düşünüyodum. Ama napalım bukadar bekledik 2 saat fazla da bekleriz heralde.geç olsun olumlu olsun inşallahNeden bu kadar uzun tutuyor. Sağlık ocağında mı verdin
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alKızlar çok şükür bin şükür Allah’a test verdim pozitif❤ 127 çıktı Allah devamını getirsin hepimize dua ediyorum inşallah Bekleyen herkes pozitif sonuçlar alsın pozitif alanlar sağlıkla bebeklerimize kavuşalım olumsuz olan herkese Allah en yakın zamanda nasip etsin ❤
Bend3 bugün basladim ise ama kasik agrisindan duramiyorum. batmalar oluyor sende oldu mu. suan pek rahat degilim ne yapacagim bilemedimKızlar ya ben bısey daha sorcamsiz yatıyyor musunuz yani bn 5.gun artk isimi yapmaya basladım da agır degıl tabıkı ama yatmıyorum bazıları 10 gun yatmıs yok egılmemiş hıc Bn basladım artk ufak ufak da sıkıntı mı acaba yaa
arkadaşım hiç moralini bozma.. oluyor evet karın agırısıda oluyor bacakta oluyor kasıkta oluyor.. şuram ağrıdı buram ağrıdı diye kendini boşuna strese sokma.. herşey allahtan.. evet benimde ağrıdı şuan çok şükür 4 haftalık ve sadece herşey inanki hamile kalmakla bitmiyor.. hatta herşey yeni başlıyor... transferden sonra 12 gün bekledik pozitif sonuç alalım diye.. şimdi bekliyoruz kalp atışlarını duyalım sağlıklı gelişsin diye herşey bir bekleyiş herşey stres ama gönlünü ferah tutKızlar transferden sonra 2. Gün adet olacak gibiydim geçti. Sonraki günler gayet iyiydim hiç bir belirti yoktu arada hafif kasık ağrısı oluyordu. Neyse Bugün 6. Gün ve gece yine regl ağrısı yaşadım ve hala devam ediyor. Sanki tam adet olduğum gün. WC ye gidip kontrol etmeden duramıyorum ve moralim çok bozuluyor. Böyle yaşayıp hamile kalan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?