- 10 Temmuz 2019
- 78
- 82
- 38
ayy gözunaydın canımmm. darısı bize insallaaahhhhh bende randevumu carsambaya aldırdım cmt bekleyemem kanamamda olmuştu ya 6+5 olcaz carsamba ins bende duyarım ozamanTeyzeler iki bebeğimi de gördüm kalpleri pır pır atıyor hamdolsun bugünlere mutluluktan ağlıyorum♥ keselerden birisi biraz minik kalıyor ama doktor büyüdükçe yakalayabilir dedi kendimi yine de çok kaptırmak istemiyorum herşey nasip elbet.. ♥ Doktora tüm herşeyi sordum tüm tahlillerimi gösterdim eksik kalan var mı sordum kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok coraspine devam dedi tüp bebek ilaçların icin de doktoruna muhakkak uğra dedi bu arada alttan muayene oldum o güveni verdi bana doktordan çok memnun kaldım kendisiyle Devam etmeyi düşünüyorum 6+4 de görmüş oldum vajinal ultrasonla kızlar haberiniz olsun
Gözün aydın canım çok sevindim.Allah sağa sağlim kucağına almayı da nasip etsinTeyzeler iki bebeğimi de gördüm kalpleri pır pır atıyor hamdolsun bugünlere mutluluktan ağlıyorum♥ keselerden birisi biraz minik kalıyor ama doktor büyüdükçe yakalayabilir dedi kendimi yine de çok kaptırmak istemiyorum herşey nasip elbet.. ♥ Doktora tüm herşeyi sordum tüm tahlillerimi gösterdim eksik kalan var mı sordum kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok coraspine devam dedi tüp bebek ilaçların icin de doktoruna muhakkak uğra dedi bu arada alttan muayene oldum o güveni verdi bana doktordan çok memnun kaldım kendisiyle Devam etmeyi düşünüyorum 6+4 de görmüş oldum vajinal ultrasonla kızlar haberiniz olsun
Yaa maşallah canım darısı bize inşallah.Ben de 6+1 de gitcemTeyzeler iki bebeğimi de gördüm kalpleri pır pır atıyor hamdolsun bugünlere mutluluktan ağlıyorum♥ keselerden birisi biraz minik kalıyor ama doktor büyüdükçe yakalayabilir dedi kendimi yine de çok kaptırmak istemiyorum herşey nasip elbet.. ♥ Doktora tüm herşeyi sordum tüm tahlillerimi gösterdim eksik kalan var mı sordum kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok coraspine devam dedi tüp bebek ilaçların icin de doktoruna muhakkak uğra dedi bu arada alttan muayene oldum o güveni verdi bana doktordan çok memnun kaldım kendisiyle Devam etmeyi düşünüyorum 6+4 de görmüş oldum vajinal ultrasonla kızlar haberiniz olsun
Canım ne çabuk ilk adetle başladınmı tekrar inşallah busefer güzel sonuçlar alırsın.Progestanı giderken elinde ısıt ve hemşireye yavaş yapmasını söyle aşırı bir ağrı olmuyor.Bugün sabah doktora gittim haftaya pazartesi günü transfer olacam estrofem e devam dedi çarşamba günü de progestan iğne vurulacam hergün bir tane ikinci transferim olacak inş hayırlı olur progestan iğne kalçadabçn verdi ağrı olur dedi kızlar içinizde kullanan varsa iğne hakkında bilgi verir misiniz
Canım memleketimYok canım ya devlet hastanesinde verdim.ben sakaryadayım buranın kadın doğum hastanesi yeni yerine taşındı.sanırım o yüzden yavaş işliyo. Bende 2 saatte çıkar diye düşünüyodum. Ama napalım bukadar bekledik 2 saat fazla da bekleriz heralde.geç olsun olumlu olsun inşallah
Ay masallah Rabbım kucağınıza almayı da nasip etsin bızede dua et hepimizin tutsun bııznnıllahTeyzeler iki bebeğimi de gördüm kalpleri pır pır atıyor hamdolsun bugünlere mutluluktan ağlıyorum♥ keselerden birisi biraz minik kalıyor ama doktor büyüdükçe yakalayabilir dedi kendimi yine de çok kaptırmak istemiyorum herşey nasip elbet.. ♥ Doktora tüm herşeyi sordum tüm tahlillerimi gösterdim eksik kalan var mı sordum kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok coraspine devam dedi tüp bebek ilaçların icin de doktoruna muhakkak uğra dedi bu arada alttan muayene oldum o güveni verdi bana doktordan çok memnun kaldım kendisiyle Devam etmeyi düşünüyorum 6+4 de görmüş oldum vajinal ultrasonla kızlar haberiniz olsun
Ewet bnmde oldu ama bugun daha ıyıyım wc olayı bnde de oluyor adet gbı gidiyorum sıwı gelmıs bnde jeldendır diye dusunuyorum bugun 6.gunum we 4.gun embriyosu koyuldu bakalım bizlerde ınsaallah pozitif gorup kalp sesi duyup kucaklarımıza alacağız ınsaallah dualasalım kızlarBend3 bugün basladim ise ama kasik agrisindan duramiyorum. batmalar oluyor sende oldu mu. suan pek rahat degilim ne yapacagim bilemedim
Maşallah canım darısı başımıza ben de duysam kalp atışını bir nebze rahatlayacağımTeyzeler iki bebeğimi de gördüm kalpleri pır pır atıyor hamdolsun bugünlere mutluluktan ağlıyorum♥ keselerden birisi biraz minik kalıyor ama doktor büyüdükçe yakalayabilir dedi kendimi yine de çok kaptırmak istemiyorum herşey nasip elbet.. ♥ Doktora tüm herşeyi sordum tüm tahlillerimi gösterdim eksik kalan var mı sordum kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok coraspine devam dedi tüp bebek ilaçların icin de doktoruna muhakkak uğra dedi bu arada alttan muayene oldum o güveni verdi bana doktordan çok memnun kaldım kendisiyle Devam etmeyi düşünüyorum 6+4 de görmüş oldum vajinal ultrasonla kızlar haberiniz olsun
Masallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun kacıncı gun embriyosu ydu seninKızlar bugün 7.günüm pozitif gördüm çok şükür çok heycanlıyım perşembe kan vericem
Canım ilk adetim le başladı tamm dediğin gibi yaparımCanım ne çabuk ilk adetle başladınmı tekrar inşallah busefer güzel sonuçlar alırsın.Progestanı giderken elinde ısıt ve hemşireye yavaş yapmasını söyle aşırı bir ağrı olmuyor.
Ben istanbulda yaptırdım.dondurulmuş transfer benimki.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.2 saat kaldı benim sonucu öğrenmeye.Canım memleketimbnde sakaryalıyım hatta tup u orda oldum belki de denk geldik
5gün embiriyosu çift transfer oldu inşallah bebeklerim tutunur sıkı sıkı teşekkür ederimMasallah Allah kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun kacıncı gun embriyosu ydu senin
Çoooook sevindim, Allah devamını getirsin inşAllahTeyzeler iki bebeğimi de gördüm kalpleri pır pır atıyor hamdolsun bugünlere mutluluktan ağlıyorum♥ keselerden birisi biraz minik kalıyor ama doktor büyüdükçe yakalayabilir dedi kendimi yine de çok kaptırmak istemiyorum herşey nasip elbet.. ♥ Doktora tüm herşeyi sordum tüm tahlillerimi gösterdim eksik kalan var mı sordum kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok coraspine devam dedi tüp bebek ilaçların icin de doktoruna muhakkak uğra dedi bu arada alttan muayene oldum o güveni verdi bana doktordan çok memnun kaldım kendisiyle Devam etmeyi düşünüyorum 6+4 de görmüş oldum vajinal ultrasonla kızlar haberiniz olsun
Canım evet perinatoloğa gittim Memorial Bahçelievler Prof.Dr.Cihat Şen mükemmel bir doktormuş dedikleri kadar varmış gerçekten.Çoooook sevindim, Allah devamını getirsin inşAllahBu arada perinitologa gidecektin, hangisine gittin acaba?
İnşallah sağsalim o sesi duyacaksın annesi ne zaman gideceksin inşallah muayeneyeMaşallah canım darısı başımıza ben de duysam kalp atışını bir nebze rahatlayacağım
Duam hep bizlerle kuzum benim etmem mi her vakit ediyorum Rabbim kucaklarımızı sağlıklı pamuk gibi bebeklerle doldursun inşallahAy masallah Rabbım kucağınıza almayı da nasip etsin bızede dua et hepimizin tutsun bııznnıllah
Oyyy inşallah çok güzel haberler alırsın Canımmmm ne kadar kaldı inşallah muayeneye peki ?Yaa maşallah canım darısı bize inşallah.Ben de 6+1 de gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?