2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ayy gözunaydın canımmm. darısı bize insallaaahhhhh bende randevumu carsambaya aldırdım cmt bekleyemem kanamamda olmuştu ya 6+5 olcaz carsamba ins bende duyarım ozaman valla senin icin cok sevindiiim

Gözün aydın canım çok sevindim.Allah sağa sağlim kucağına almayı da nasip etsin

Bugün sabah doktora gittim haftaya pazartesi günü transfer olacam estrofem e devam dedi çarşamba günü de progestan iğne vurulacam hergün bir tane ikinci transferim olacak inş hayırlı olur progestan iğne kalçadabçn verdi ağrı olur dedi kızlar içinizde kullanan varsa iğne hakkında bilgi verir misiniz

Yaa maşallah canım darısı bize inşallah.Ben de 6+1 de gitcem

Canım ne çabuk ilk adetle başladınmı tekrar inşallah busefer güzel sonuçlar alırsın.Progestanı giderken elinde ısıt ve hemşireye yavaş yapmasını söyle aşırı bir ağrı olmuyor.

Canım memleketim bnde sakaryalıyım hatta tup u orda oldum belki de denk geldik

Ay masallah Rabbım kucağınıza almayı da nasip etsin bızede dua et hepimizin tutsun bııznnıllah

Bend3 bugün basladim ise ama kasik agrisindan duramiyorum. batmalar oluyor sende oldu mu. suan pek rahat degilim ne yapacagim bilemedim
Ewet bnmde oldu ama bugun daha ıyıyım wc olayı bnde de oluyor adet gbı gidiyorum sıwı gelmıs bnde jeldendır diye dusunuyorum bugun 6.gunum we 4.gun embriyosu koyuldu bakalım bizlerde ınsaallah pozitif gorup kalp sesi duyup kucaklarımıza alacağız ınsaallah dualasalım kızlar

Maşallah canım darısı başımıza ben de duysam kalp atışını bir nebze rahatlayacağım

Canım ne çabuk ilk adetle başladınmı tekrar inşallah busefer güzel sonuçlar alırsın.Progestanı giderken elinde ısıt ve hemşireye yavaş yapmasını söyle aşırı bir ağrı olmuyor.
Canım ilk adetim le başladı tamm dediğin gibi yaparım

Kızlar benim maalesef negatif yok yoruldum, çok üzüldüm artık yıkıldım gerçekten. Yarın gidicez doktora başka yöntem denicez dedi ne deneyeceğiz acaba başka ne olabilr ki

Çoooook sevindim, Allah devamını getirsin inşAllah Bu arada perinitologa gidecektin, hangisine gittin acaba?

Çoooook sevindim, Allah devamını getirsin inşAllah Bu arada perinitologa gidecektin, hangisine gittin acaba?
Canım evet perinatoloğa gittim Memorial Bahçelievler Prof.Dr.Cihat Şen mükemmel bir doktormuş dedikleri kadar varmış gerçekten.
inşallah sigorta durumumu halledip kendisiyle devam etmek istiyorum çünkü normal muayenesi 1.400TL biraz tuzlu değdi mi dersen kesinlikle değdi 1,5 saat görüşme sağladık Allah razı olsun içimi rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…