7 Eylülde çağırdıİnşallah sağsalim o sesi duyacaksın annesi ne zaman gideceksin inşallah muayeneye
Cumartesi günü gitcem 12 ağustosda transfer olmuştum daha ben keseyi de görmedim.İnşallah hem keseyi hem kalp atışını görürümOyyy inşallah çok güzel haberler alırsın Canımmmm ne kadar kaldı inşallah muayeneye peki ?♥
Allah razı olsun Kuzum benim Amiiin Allah cümlemize inşallah kucağımıza sağsalim evlatları alma sevinci yaşatsınGözün aydın canım çok sevindim.Allah sağa sağlim kucağına almayı da nasip etsin
İnşallah duyacaksın annesi dualarım seninle sen içini ferah tut Çarşambaya alman çok daha iyi olmuş 6+5 de vajinal olarak rahatlıkla duyarsın inşallah kuzum benimayy gözunaydın canımmm. darısı bize insallaaahhhhh bende randevumu carsambaya aldırdım cmt bekleyemem kanamamda olmuştu ya 6+5 olcaz carsamba ins bende duyarım ozamanvalla senin icin cok sevindiiim
Çok iyi bir zamana almışsın muayene gününü Canım ne kadar geç gidiyorsun o kadar iyi belli oluyor inşallah7 Eylülde çağırdı
Benim sabahtan beri agrim dinmedi. ara ara batma geliyor birde. inşallah iyiyedirEwet bnmde oldu ama bugun daha ıyıyım wc olayı bnde de oluyor adet gbı gidiyorum sıwı gelmıs bnde jeldendır diye dusunuyorum bugun 6.gunum we 4.gun embriyosu koyuldu bakalım bizlerde ınsaallah pozitif gorup kalp sesi duyup kucaklarımıza alacağız ınsaallah dualasalım kızlar
Hamileliktense cok mutlu olurum cünkü fitil kullanmıyorumcok teşekkr ederim
teşekkür ederim inşallah hepimiz kucağımıza alalım hayırlısıylaTebrikler canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al
Bugün sabah doktora gittim haftaya pazartesi günü transfer olacam estrofem e devam dedi çarşamba günü de progestan iğne vurulacam hergün bir tane ikinci transferim olacak inş hayırlı olur progestan iğne kalçadabçn verdi ağrı olur dedi kızlar içinizde kullanan varsa iğne hakkında bilgi verir misiniz
5gün embiriyosu çift transfer oldu inşallah bebeklerim tutunur sıkı sıkı teşekkür ederim ❤
Selam canım, teşekkür ederim. Benim Acıbadem sigortam var yıllardır, ilk defa doğum teminatından kullanılacak. Aradım sordum, eğer özel sağlık sigortası ile muayene olursan, muayene ücreti 2700 TL oluyor, ve onun üzerinden 20% ödeyeceğim. Okey, 540 TL ödüyorsun ama kalan kısım doğum teminatından kesiliyor. Yani birkaç defa gitsen, doğum teminatı hakkımı yemiş oluyorum. O yüzden özel sağlık sigortamın teminatını kullanmak istemem. Nakit vermek daha mantıklı bu durumda. Böyle birşey de ilk defa duydum. Özel sağlıkla normal ödeme arasında 2 kat fark var. Daha önce Acıbadem Fulya Amerikan da böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Bu arada doktorunu bulmuş olmana sevindimCanım evet perinatoloğa gittim Memorial Bahçelievler Prof.Dr.Cihat Şen mükemmel bir doktormuş dedikleri kadar varmış gerçekten.
inşallah sigorta durumumu halledip kendisiyle devam etmek istiyorum çünkü normal muayenesi 1.400TL biraz tuzludeğdi mi dersen kesinlikle değdi 1,5 saat görüşme sağladık Allah razı olsun içimi rahatlattı
Canım yerleşme kanaması olabilir. Kahverengiyse ve cok azsa korkma :) ama bence yinede bunu doktorunla paylaşmalısın cnkü bugün 4. Gün sanırım erken gibi. progestrn kullanıyomusun. Belki ilaç dozlarında falan bi değişikliğe gider. Yat dinlen hızlı hareket etme ve agır şeyler kaldırma bence.Merhaba arkadaşlar benimde bir kaç sorum olucak 28 inde transfer oldum 5.gün embriyosu çift koyuldu ara ara rengli olucakmışım agrılarım oldu ama şu an bişey hissetmiyorum bide ilk ğün transferden sonra ikinci lavaboya gitmemde 5 saat sonra felan hemn hemn çok hafif kahvemsi bir leke gördüm Peçetedr bide aynı gece görmüştüm Ondan sonra dahada bişey görmedim normal mi sizce stres yapmıyım diyorum ama elimde değil gerçekten
Kaçıncı günündü canım birde tek embriyo transferimiKızlar sonucum çıktı.beta hcg 25.45 .iki gün sonra artışa bakılacak.dr gebelik var gözüküyo dedi.ama değer düşük gibi biraz inşallah katlanarak artar
Benimde ara ara oluyor real olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Burada da çok okuyorum yaşayanları. Sanırım normal bir durum. Bana hemşire lekelenme olabilir normaldir kanamanız olursa bizi arayın demişti. Benim de bir kez 2-3 damla kahverengi lekelenmem oldu.Merhaba arkadaşlar benimde bir kaç sorum olucak 28 inde transfer oldum 5.gün embriyosu çift koyuldu ara ara rengli olucakmışım agrılarım oldu ama şu an bişey hissetmiyorum bide ilk ğün transferden sonra ikinci lavaboya gitmemde 5 saat sonra felan hemn hemn çok hafif kahvemsi bir leke gördüm Peçetedr bide aynı gece görmüştüm Ondan sonra dahada bişey görmedim normal mi sizce stres yapmıyım diyorum ama elimde değil gerçekten
İnşallah artar canımKızlar sonucum çıktı.beta hcg 25.45 .iki gün sonra artışa bakılacak.dr gebelik var gözüküyo dedi.ama değer düşük gibi biraz inşallah katlanarak artar
5. Gün embriyosu çift ti canım.bugün 10. GünümKaçıncı günündü canım birde tek embriyo transferimi
Canım yerleşme kanaması olabilir. Kahverengiyse ve cok azsa korkma :) ama bence yinede bunu doktorunla paylaşmalısın cnkü bugün 4. Gün sanırım erken gibi. progestrn kullanıyomusun. Belki ilaç dozlarında falan bi değişikliğe gider. Yat dinlen hızlı hareket etme ve agır şeyler kaldırma bence.
[/QUOTE
Cuma günü transfer olmuştum onuda sayarsak 4 günüm cnm ilk gün lekenlenme olmuştu ama oda çok az dı yani yok denicek kadar diyim o günden beri çoğunluk yatıyorum ama ara ara kalkıyorum yinede progestan hem fitil olarak kullanıyorum günlük 3 tane hem iğne vuruyorum bi tane
Canım değer olarak gebelik var görünüyo ama tek gibi. İnşallah biriside olsa sıkı sıkıya tutunur sana. Gönlünü ferah tut. Cnkü 25 cok cok düşük değil. 33 30 olanları duydum iki gün sonra 100 lere cıkanlar oldu.5. Gün embriyosu çift ti canım.bugün 10. Günüm
Ne söylesek anlamsız biliyorum. Umudunu kaybetme. Rabbim inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuştursun sizi.Kızlar benim maalesef negatifyok yoruldum, çok üzüldüm artık yıkıldım gerçekten. Yarın gidicez doktora başka yöntem denicez dedi ne deneyeceğiz acaba başka ne olabilr ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?