2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ayy gözunaydın canımmm. darısı bize insallaaahhhhh bende randevumu carsambaya aldırdım cmt bekleyemem kanamamda olmuştu ya 6+5 olcaz carsamba ins bende duyarım ozaman valla senin icin cok sevindiiim
İnşallah duyacaksın annesi dualarım seninle sen içini ferah tut Çarşambaya alman çok daha iyi olmuş 6+5 de vajinal olarak rahatlıkla duyarsın inşallah kuzum benim

Benim sabahtan beri agrim dinmedi. ara ara batma geliyor birde. inşallah iyiyedir

giderken ilacı elinde ısıt ve hemşireye yavaş yavaş enjekte etmesini söyle . Asla hissetmiyosun bile o zaman

Selam canım, teşekkür ederim. Benim Acıbadem sigortam var yıllardır, ilk defa doğum teminatından kullanılacak. Aradım sordum, eğer özel sağlık sigortası ile muayene olursan, muayene ücreti 2700 TL oluyor, ve onun üzerinden 20% ödeyeceğim. Okey, 540 TL ödüyorsun ama kalan kısım doğum teminatından kesiliyor. Yani birkaç defa gitsen, doğum teminatı hakkımı yemiş oluyorum. O yüzden özel sağlık sigortamın teminatını kullanmak istemem. Nakit vermek daha mantıklı bu durumda. Böyle birşey de ilk defa duydum. Özel sağlıkla normal ödeme arasında 2 kat fark var. Daha önce Acıbadem Fulya Amerikan da böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Bu arada doktorunu bulmuş olmana sevindim

Merhaba arkadaşlar benimde bir kaç sorum olucak 28 inde transfer oldum 5.gün embriyosu çift koyuldu ara ara rengli olucakmışım agrılarım oldu ama şu an bişey hissetmiyorum bide ilk ğün transferden sonra ikinci lavaboya gitmemde 5 saat sonra felan hemn hemn çok hafif kahvemsi bir leke gördüm Peçetedr bide aynı gece görmüştüm Ondan sonra dahada bişey görmedim normal mi sizce stres yapmıyım diyorum ama elimde değil gerçekten

Canım yerleşme kanaması olabilir. Kahverengiyse ve cok azsa korkma :) ama bence yinede bunu doktorunla paylaşmalısın cnkü bugün 4. Gün sanırım erken gibi. progestrn kullanıyomusun. Belki ilaç dozlarında falan bi değişikliğe gider. Yat dinlen hızlı hareket etme ve agır şeyler kaldırma bence.

Benimde ara ara oluyor real olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Burada da çok okuyorum yaşayanları. Sanırım normal bir durum. Bana hemşire lekelenme olabilir normaldir kanamanız olursa bizi arayın demişti. Benim de bir kez 2-3 damla kahverengi lekelenmem oldu.

5. Gün embriyosu çift ti canım.bugün 10. Günüm
Canım değer olarak gebelik var görünüyo ama tek gibi. İnşallah biriside olsa sıkı sıkıya tutunur sana. Gönlünü ferah tut. Cnkü 25 cok cok düşük değil. 33 30 olanları duydum iki gün sonra 100 lere cıkanlar oldu.

Kızlar benim maalesef negatif yok yoruldum, çok üzüldüm artık yıkıldım gerçekten. Yarın gidicez doktora başka yöntem denicez dedi ne deneyeceğiz acaba başka ne olabilr ki
Ne söylesek anlamsız biliyorum. Umudunu kaybetme. Rabbim inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuştursun sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…