2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İnş bunlar normaldir cnm tutunma belirtisi herkeste farklı oluyormuş galiba hiç yaşamıyanda varmış siz bu günlerde ful yatıyormusunuz napıyorsunuz ben çok karasız kaldım doktor iki ğün sonra normal hayatına dönebilirsin demişti ama ben de ara ara bişeyler yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba hiç bir şey yapmadan sürekli yatmamız mı lazım bilemedim

Merhaba.
Ben de 26 sında oldum. 2 adet 5.gün embriyosu.
Benim de ara ara regl ağrım geliyor ama kısa süreli. Yalnız iki gündür hiç birşey hissetmiyorum. Hiçbirşey hissetmemek de bazen korkutuyor kahverengi leke hiç gelmedi ben de. Kasık ağrısı olunca da seviniyorum ^''ay tutundu galiba'' diye :) bi takım delirmeceler yaşıyoruz hepimiz. herkesin durumu farklı o yüzden kıyaslama yapmamak en doğrusu.

Evet cnm aynen katılıyorum sürekli kendimi takip ediyorum neredeyse hayır bilemedim ki agrı hissetmek mi iyi hissetmemek mi lekelenme dediğime bakma ilk ğün olan bişeydi zaten onuda peçetede görmüştüm yAni bir damla gibi bunlara çok takılmak istemiyorum çünkü kiminde hiç yerleşme kanaması gibi bişey olmuyormuş

Tutunma belirtileri nasıl oluyor arkadaşlar eminin herkezin farklıdır ama yinede merak ediyorum kısaca anlatırsanız çok sevinirim

Bence hiç bir şey yapmamak da kötü . hem sıkıcı hem zaman geçmiyor. Bir kaç gün ben de hep yattım sonra yavaş yavaş ufak defek işler yapmaya başladım. Yalnız çok uzun süre ayakta kalınca bel ağrım oluyor. 5-10 dakikalık küçük yürüyüşler yaptım mahallede. İşin en zor tarafı sürekli mutfağa gidip bir şeyler atıştırmak, iştahım açıldı ve sürekli yemek istiyorum. 5 eylülde kan da test yaptıracağım o güne kadar kendimi hep gebe gibi hissedeceğim ve onun arkasında sığınıyorum şu an yeme konusunda :))) sonuç negatif çıkarsa ilk iş spora başlamak olacak. beklerken şiştik

Evet bencede sürekli bişeyler yiyoruz bende sabh diyorum eşime bu yediklerim inş bana yaramıyordur bebeğe yarar yoksa bunları vermeside zor benim test ğünüm ayın 9 u daha çok var yani

Evet bencede sürekli bişeyler yiyoruz bende sabh diyorum eşime bu yediklerim inş bana yaramıyordur bebeğe yarar yoksa bunları vermeside zor benim test ğünüm ayın 9 u daha çok var yani

napalım artık , kilo bu , alınır verilir önemli olan sağlık. beslenmemizden kısmayalım. İnşallah zaman hızlı geçer , yatalım kalkalım 5 i olsun yatalım kalkalım 9 u olsun. Gerçi ben yarın sabah idrarda test yapmayı düşünüyorum.

Hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum cnm aklımı bulandırmamak için sen benden iki ğün öndesin galiba dimi sende ne gibi hissetmeler var idrar senin içinde erken olmasın sonra kafaya takma

İnşallah canım.bekliycez artık 2 gün sonraki sonucu.eve gelince de idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.inşallah katlanarak artar

Kızlar sonucum çıktı.beta hcg 25.45 .iki gün sonra artışa bakılacak.dr gebelik var gözüküyo dedi.ama değer düşük gibi biraz inşallah katlanarak artar
Canım inşallahhh katlanarak artar değerin

Hiç idrar testi yapmayı düşünmüyorum cnm aklımı bulandırmamak için sen benden iki ğün öndesin galiba dimi sende ne gibi hissetmeler var idrar senin içinde erken olmasın sonra kafaya takma

Benim transferim 26 sında oldu canım. Doktor 5 eylül de kan testi istedi.
İdrar testi geçen sene yaptım negatif çıktı bir kaç gün sonra da kan verdim o da negatif çıktı. Bu benim 3.denemem. Geçen sene ki belirtilerim bu seneye göre daha şiddetliydi. Hatta geçen sene daha çok havaya girmiştim. Ama tam 10 gün sonra kan tahlili yaptırmaya giderken yolda regl oldum. Çok acı oldu. Bu sene beklentimi yüksek tutmuyorum ama belli de olmaz yine de umutluyum. Umut olmazsa olmaz. Hayırlısı nasılsa öyle diyorum.

Bana sadece transfer günü dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dediler. Ben ilk 5-6 günü baya dinlenerek geçirdim. Ama sonra temizlik, çamaşır, araba kullanmaya vs başladım. Ağır kaldırmışmış ve yükseklere uzanmamaya dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…