MasallahKızçeler 7.gün 31
9.gün 104
10.gün 162 oldu
değerim hergün 2 kat mı olması lazım
İnşallahSağol canım benim inşallah herkesin dilediği gibi olur sağlıklı ve hayırlı olur
Doktor 2 gün sonra bi daha kan testi istedi başka da bişey demediBence sizin gayet iyi gidiyor. Dr a sordunuz mu
Demek ki belirti aramamak gerek cnm üzüldüm senin adına bu benim ilk denemem o yüzden nasıl oluyor hiç bilmiyorum inş da başka yapmaya gerek kalmaz Allah isteyen herkese versin rabbim çok zor bu kadar emekten sonra negatif alması bi dünya hayal kuruyorsun inş güzel haberi bu sefer alırsınBenim transferim 26 sında oldu canım. Doktor 5 eylül de kan testi istedi.
İdrar testi geçen sene yaptım negatif çıktı bir kaç gün sonra da kan verdim o da negatif çıktı. Bu benim 3.denemem. Geçen sene ki belirtilerim bu seneye göre daha şiddetliydi. Hatta geçen sene daha çok havaya girmiştim. Ama tam 10 gün sonra kan tahlili yaptırmaya giderken yolda regl oldum. Çok acı oldu. Bu sene beklentimi yüksek tutmuyorum ama belli de olmaz yine de umutluyum. Umut olmazsa olmaz. Hayırlısı nasılsa öyle diyorum.
Banada ilk iki ğün dinlen ondan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor ama kendini çok yormadan bende ilk ğün cuma ğünüydü zaten o ğün ver ertesi gün hep yattım diyebilirim dün biraz ayağa kalktım mutfaktaydım buğünde çamaşır felan astım dediğin gibi fazla eğilmek ve ağır kaldırmamak şartıyla ama bunlarıda mı yapmamak lazım acaba bilmiyorum ki evdede yemek yapıcak kimse yok doktorlara göre onları kendimiz yapabilrmişiz ama yapmamak dahamı iyi kafam çok karıştı gerçekten şu an yaptıklarım için pişmanlık duyuyorumBana sadece transfer günü dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dediler. Ben ilk 5-6 günü baya dinlenerek geçirdim. Ama sonra temizlik, çamaşır, araba kullanmaya vs başladım. Ağır kaldırmışmış ve yükseklere uzanmamaya dikkat ediyorum.
Walla bnde yapıyorum mecbur yapıyoruz asırı yuklenmeden egılıp corap giyiyorum ya da yerden bısey alıyorum asırı uzanmıyorum ama kolumu bısey ıcın kaldırdığım oluyor. Allah nasip edecekse olucak ınsaallah bugun 6.gunum Bel agrım hala dewam ediyor ıns adet belirtisi degıldır ki adet olacagı zaman belim agrımazBanada ilk iki ğün dinlen ondan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor ama kendini çok yormadan bende ilk ğün cuma ğünüydü zaten o ğün ver ertesi gün hep yattım diyebilirim dün biraz ayağa kalktım mutfaktaydım buğünde çamaşır felan astım dediğin gibi fazla eğilmek ve ağır kaldırmamak şartıyla ama bunlarıda mı yapmamak lazım acaba bilmiyorum ki evdede yemek yapıcak kimse yok doktorlara göre onları kendimiz yapabilrmişiz ama yapmamak dahamı iyi kafam çok karıştı gerçekten şu an yaptıklarım için pişmanlık duyuyorum
ayyyy insallaaah Allah bizlere sag salim kucagmıza almayida nasip etsin..İnşallah duyacaksın annesi dualarım seninle sen içini ferah tut Çarşambaya alman çok daha iyi olmuş 6+5 de vajinal olarak rahatlıkla duyarsın inşallah kuzum benim♥
Pişmanlık duymayın günlük işlerin sıkıntı yaratacağını hiç düşünmüyorum. Biz ne kadar çabalasak her şeyi doğru yaptım desekte nasipten ötesi yok zaten.Banada ilk iki ğün dinlen ondan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor ama kendini çok yormadan bende ilk ğün cuma ğünüydü zaten o ğün ver ertesi gün hep yattım diyebilirim dün biraz ayağa kalktım mutfaktaydım buğünde çamaşır felan astım dediğin gibi fazla eğilmek ve ağır kaldırmamak şartıyla ama bunlarıda mı yapmamak lazım acaba bilmiyorum ki evdede yemek yapıcak kimse yok doktorlara göre onları kendimiz yapabilrmişiz ama yapmamak dahamı iyi kafam çok karıştı gerçekten şu an yaptıklarım için pişmanlık duyuyorum
İnş tutmuştur diyelim cnm o zaman beklemekten başka şansımız yok bol bol dua edelimWalla bnde yapıyorum mecbur yapıyoruz asırı yuklenmeden egılıp corap giyiyorum ya da yerden bısey alıyorum asırı uzanmıyorum ama kolumu bısey ıcın kaldırdığım oluyor. Allah nasip edecekse olucak ınsaallah bugun 6.gunum Bel agrım hala dewam ediyor ıns adet belirtisi degıldır ki adet olacagı zaman belim agrımaz
Haklısın cnm onun içinde üzülmeye gerek yok olacağı varsa olur zatenPişmanlık duymayın günlük işlerin sıkıntı yaratacağını hiç düşünmüyorum. Biz ne kadar çabalasak her şeyi doğru yaptım desekte nasipten ötesi yok zaten.
Canım uzanma kolunu kaldırıp alayım diye zorlama.Mesela benim mutfakta uzanarak ne alacagım varsa eşime akşamdan indirtip mutfak masasına koydum.ev benim sonuçta.eğilip yada uzanıp alacagım herşeyi masaya çıkarttım.Tehlikeye atmaya değmez.Rabbim ol derse olur nasip bu işlerWalla bnde yapıyorum mecbur yapıyoruz asırı yuklenmeden egılıp corap giyiyorum ya da yerden bısey alıyorum asırı uzanmıyorum ama kolumu bısey ıcın kaldırdığım oluyor. Allah nasip edecekse olucak ınsaallah bugun 6.gunum Bel agrım hala dewam ediyor ıns adet belirtisi degıldır ki adet olacagı zaman belim agrımaz
Benim mesela 8. Gun 33 du 10. Gun 114 e yukseldiCanım değer olarak gebelik var görünüyo ama tek gibi. İnşallah biriside olsa sıkı sıkıya tutunur sana. Gönlünü ferah tut. Cnkü 25 cok cok düşük değil. 33 30 olanları duydum iki gün sonra 100 lere cıkanlar oldu.
1,5 saatlik görüşme derken bu kadar ne konuşuldu gebeliğiniz ilk haftaları. Hayırla devam etsin doktora gittim 5 dk zor konuştu :)Canım evet perinatoloğa gittim Memorial Bahçelievler Prof.Dr.Cihat Şen mükemmel bir doktormuş dedikleri kadar varmış gerçekten.
inşallah sigorta durumumu halledip kendisiyle devam etmek istiyorum çünkü normal muayenesi 1.400TL biraz tuzludeğdi mi dersen kesinlikle değdi 1,5 saat görüşme sağladık Allah razı olsun içimi rahatlattı
Canım ne yaptı ki bu tedavide kötü olan durum neymişKızlar benim negatifdoktorım durum kötü, başka bir yöntem deneyeceğiz dedi. Ne deneyecek ki acaba var kı fikriniz
maşallah canım ikiz olabilir senin :) gayet güzel ilerlemiş günlük %35 normal artış miktarı, 2 günde 2 ye katlıyorsa gayet iyi. senin 2 günde 3 katını geçecek gibi :))Kızçeler 7.gün 31
9.gün 104
10.gün 162 oldu
yani negatif olması kötü, olması lazımdı bu sefer dedi, bilemiyorum nasıl bi yöntem izleyecek. Çok hayal kırıklığı yaşadımCanım ne yaptı ki bu tedavide kötü olan durum neymiş
Kızçeler 7.gün 31
9.gün 104
10.gün 162 oldu
12. gün 178 şükür artış devam ediyor :)4. gün embriyosu kan testleri 9.gün 62,68 , 10.gün 93,52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?