Hayırlısı olsun canım, üzme kendini çok. Dr. Unun dediği gibi vardır Bi bildiği. Ne olacağını asla bilemeyiz. Belki regli den sonra kendiliğinden gelir sana bebeğin hiç uğraştırmadan. Rabbim en kısa sürede güzel haberlerini verirsin.Kızlar benim maalesef negatifyok yoruldum, çok üzüldüm artık yıkıldım gerçekten. Yarın gidicez doktora başka yöntem denicez dedi ne deneyeceğiz acaba başka ne olabilr ki
hayırlı olsun canım hamilesin inşallah artarak devam eder :)kızlar ben dayanamayıp idrar testi yaptım.. transfer gününü saymazsam 6. günüm.. negatif cıktı. bir kaç sonra çöpü atmak için gittim ikinci çizgiyi gördüm testtte.. sizce ümitlenmeliyim. hayalet gibi((
Yapma canım eğer bebek sağlıklıysa ne taparsan yap zaten tutunur o dediğin işleri ben her gün yapıyorum sadece çok ağır kaldırma normal hayatına dön ben hamile olduğumu bilmiyordum inan evi indirip kaldırdım şükür bak meleğim benimle sağlıkla alırız inşallah kucağımıza çok sakınmanın gerekli olmadığını Düşünüyorum inşallah senin de meleğin sana sımsıkı tutunurBanada ilk iki ğün dinlen ondan sonra normal hayatına dönebilirsin dedi doktor ama kendini çok yormadan bende ilk ğün cuma ğünüydü zaten o ğün ver ertesi gün hep yattım diyebilirim dün biraz ayağa kalktım mutfaktaydım buğünde çamaşır felan astım dediğin gibi fazla eğilmek ve ağır kaldırmamak şartıyla ama bunlarıda mı yapmamak lazım acaba bilmiyorum ki evdede yemek yapıcak kimse yok doktorlara göre onları kendimiz yapabilrmişiz ama yapmamak dahamı iyi kafam çok karıştı gerçekten şu an yaptıklarım için pişmanlık duyuyorum
Durum kötü ne demek ya negatif olmuş bir dahakine tutunur inşallahhhKızlar benim negatifdoktorım durum kötü, başka bir yöntem deneyeceğiz dedi. Ne deneyecek ki acaba var kı fikriniz
Bence hamilesin canım tebrikler 6. Gün için gayet iyi çıkmışkızlar ben dayanamayıp idrar testi yaptım.. transfer gününü saymazsam 6. günüm.. negatif cıktı. bir kaç sonra çöpü atmak için gittim ikinci çizgiyi gördüm testtte.. sizce ümitlenmeliyim. hayalet gibi((
saol canım ya çok maceralı bir 10 gün geçti 4 gündür kanamam devam ediyor ,değerim de artıyor ,10.gün olana kadar kanama görsenizde kan tahlili yapmayı ve ilaçlarınıza devam etmeyi unutmayın kızçelerher gün değil iki güne bir iki kat olmalı tebrikler süper artmış
Başımdan 3 kez zorlu kayıplar geçtiği için Perinatoloğa gittim ben.1,5 saatlik görüşme derken bu kadar ne konuşuldu gebeliğiniz ilk haftaları. Hayırla devam etsin doktora gittim 5 dk zor konuştu :)
Benmde az once aynısı oldu bende anlayamadım neden ki bilen yazsın lutfeenKızlar demin lavaboya gittim crinona jel topak halde düştü sizde de oluyor mu?korktum bir an
Belki genetik taramaya gönderip en iyi embriyoyu seçmek gibi bir yöntem uygular ya da ilave testler ister. Size bir açıklama yaptı mı doktorunuz?Kızlar benim negatifdoktorım durum kötü, başka bir yöntem deneyeceğiz dedi. Ne deneyecek ki acaba var kı fikriniz
Bu jeli kullanan kim varsa boyle seyler yaziyo doktorlar bunun yerine baska sey verseler keskeBenmde az once aynısı oldu bende anlayamadım neden ki bilen yazsın lutfeen
Canım, bir kere bana da oldu. Crinone jelden sonra WC’ye gitmemek lazım. Yoksa tam rahim içinde erimeden düşüyor, sıkıntılı birşey değil.Kızlar demin lavaboya gittim crinona jel topak halde düştü sizde de oluyor mu?korktum bir an
Canim doktorları ben anlamıyorum. bu benim 6. denemem ve bu sürece kadar her doktorum kesin gözüyle bakti neden tutmuyor diye düşündüler ve baska ne yapabiliriz diye olasi ihtimalleri siraladilar.yani negatif olması kötü, olması lazımdı bu sefer dedi, bilemiyorum nasıl bi yöntem izleyecek. Çok hayal kırıklığı yaşadım
Korkma canım geçen gğ. Yazmıştım bende de sanki 5 6 tane jel birikmiş elime geldi. Hatta dün yine şişlik vardı elimle biraz uğraşıp baya çıkardım Alıştım artık bende çok oluyor aşırı da akıntı yapıyor. Dr a sordum çok doğal dedi. Fazlalığı atarmış o şekilde. Jelden sonra 10dk uzan sonra min 15 20 dk yürü dedi.Kızlar demin lavaboya gittim crinona jel topak halde düştü sizde de oluyor mu?korktum bir an
Merhaba daha once burda tavmergen calisanlari ve temizligi hususunda kotu yorumlar okumustum hatta size sormustum... benim opum bugun orda gerceklesti...doktorum Kaan Bozkurt orayla anlasmali...gercekten de asiri ilgililer ve asiri temiz bir yer...millet bi tarafiyla mi yorum yapiyor anlamiyorum..buyuk bir onyargiyla gittik esimle ama titizlilikte 10 uzerin 10 veririm ilgi deseniz tum hemsireleri anestezi doktori nasil kibar nasil ilimli davrandilar anlatamam....laboratuvarlari icin heniz bisey diyemem cunku daha bugun opu oldum bakalim saglikla Rabbim hepimize nasip etsinMerhaba evet tavmergende yaptırdım.. gece gunduz ne zaman ıstesem telefondan bıle yardımcı oldular. hatta ılk denememdı adet oldum yıne de ılla kan testı yaptırdılar belkı yerlesme kanamasıdır dıye. yanı parayı aldık kenara cekıldık olmadı.. ılk once hemsıreyle muhattap oluyorsunuz bır sorunuz oldugunda doktorlar gerı donus yapıyor sıze. asırı kıbarlar ıkıncıyı orada denıcem yıne.
Canım zaten bu jel kolay bulunmuyor her yerde yok. Ben Dr uma bulamıyorum zor oluyor muadili bişey verin dedim. Hayır en iyisi bu deyip ısrarla bu jeli kullandırıyor.Bu jeli kullanan kim varsa boyle seyler yaziyo doktorlar bunun yerine baska sey verseler keske
Dogrudur tabi. Belki de uyguldiktan sonra 1-2 saat uzanmak gerekirCanım zaten bu jel kolay bulunmuyor her yerde yok. Ben Dr uma bulamıyorum zor oluyor muadili bişey verin dedim. Hayır en iyisi bu deyip ısrarla bu jeli kullandırıyor.
Hayırlısı olsun canım, üzme kendini çok. Dr. Unun dediği gibi vardır Bi bildiği. Ne olacağını asla bilemeyiz. Belki regli den sonra kendiliğinden gelir sana bebeğin hiç uğraştırmadan. Rabbim en kısa sürede güzel haberlerini verirsin.
emin olamıyorum okumadığım yer kalmadı. yarım saat sonra cıkan test doğru olmazmış.. dayanamadım ve hastaneye gittim kanda baktırdım 2 saate cıkacakmışhayırlı olsun canım hamilesin inşallah artarak devam eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?