2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar benim maalesef negatif yok yoruldum, çok üzüldüm artık yıkıldım gerçekten. Yarın gidicez doktora başka yöntem denicez dedi ne deneyeceğiz acaba başka ne olabilr ki
Hayırlısı olsun canım, üzme kendini çok. Dr. Unun dediği gibi vardır Bi bildiği. Ne olacağını asla bilemeyiz. Belki regli den sonra kendiliğinden gelir sana bebeğin hiç uğraştırmadan. Rabbim en kısa sürede güzel haberlerini verirsin.

hayırlı olsun canım hamilesin inşallah artarak devam eder :)

Yapma canım eğer bebek sağlıklıysa ne taparsan yap zaten tutunur o dediğin işleri ben her gün yapıyorum sadece çok ağır kaldırma normal hayatına dön ben hamile olduğumu bilmiyordum inan evi indirip kaldırdım şükür bak meleğim benimle sağlıkla alırız inşallah kucağımıza çok sakınmanın gerekli olmadığını Düşünüyorum inşallah senin de meleğin sana sımsıkı tutunur

Kızlar benim negatif doktorım durum kötü, başka bir yöntem deneyeceğiz dedi. Ne deneyecek ki acaba var kı fikriniz
Durum kötü ne demek ya negatif olmuş bir dahakine tutunur inşallahhh

Bence hamilesin canım tebrikler 6. Gün için gayet iyi çıkmış

Yaaa beni de bi heyecan bastı 4.gün 2 embriyo
her gün değil iki güne bir iki kat olmalı tebrikler süper artmış
saol canım ya çok maceralı bir 10 gün geçti 4 gündür kanamam devam ediyor ,değerim de artıyor ,10.gün olana kadar kanama görsenizde kan tahlili yapmayı ve ilaçlarınıza devam etmeyi unutmayın kızçeler

1,5 saatlik görüşme derken bu kadar ne konuşuldu gebeliğiniz ilk haftaları. Hayırla devam etsin doktora gittim 5 dk zor konuştu :)
Başımdan 3 kez zorlu kayıplar geçtiği için Perinatoloğa gittim ben.
ikiz mi değil mi diye öğrenmek için değil yani ilk denemem olsa kesinlikle normal bir doktorla devam ederdim 5 dakika konuşmak ve muayene beni tatmin ederdi fakat bu saatten sonra benim için o dediğiniz mümkün degil. Çünkü sadece yaşadıklarımı bile anlatmak 5 dakikaya sığmıyor :)
Perinatolog sizden her başınızdan geçen bebek kayıplarını tarihine kadar tek tek istiyor testlerinize bakıyor Bebeklere yapılan genetik ve patolojik testler özellikle önemli diyor anlayacağınız liste uzun rahim filmime kadar kontrol etti ve sadece muayenem 20 dakika sürdü bebeklerin detaylı hesaplamasını yaptı kayıp yaşayanlar için en az 1 kere gitmek yararlı olabilir

Kızlar benim negatif doktorım durum kötü, başka bir yöntem deneyeceğiz dedi. Ne deneyecek ki acaba var kı fikriniz
Belki genetik taramaya gönderip en iyi embriyoyu seçmek gibi bir yöntem uygular ya da ilave testler ister. Size bir açıklama yaptı mı doktorunuz?

yani negatif olması kötü, olması lazımdı bu sefer dedi, bilemiyorum nasıl bi yöntem izleyecek. Çok hayal kırıklığı yaşadım
Canim doktorları ben anlamıyorum. bu benim 6. denemem ve bu sürece kadar her doktorum kesin gözüyle bakti neden tutmuyor diye düşündüler ve baska ne yapabiliriz diye olasi ihtimalleri siraladilar.
Ben her denemede bir sey eklenerek tedavi oldum ama sonuc negatif. bu denemede doktor um diger doktorlar herseyi yapmis ben baska bir deneme ilac deneyecektim ama.hersey yapılmış dedi. yani anlayacagin tutunma kısmı doktorlari aşan bir durum. üzme kendini embriyo olusuyorsa elbet tutar, bizde de deneyeceksiniz tutana kadar diyorlar.

Kızlar demin lavaboya gittim crinona jel topak halde düştü sizde de oluyor mu?korktum bir an
Korkma canım geçen gğ. Yazmıştım bende de sanki 5 6 tane jel birikmiş elime geldi. Hatta dün yine şişlik vardı elimle biraz uğraşıp baya çıkardım Alıştım artık bende çok oluyor aşırı da akıntı yapıyor. Dr a sordum çok doğal dedi. Fazlalığı atarmış o şekilde. Jelden sonra 10dk uzan sonra min 15 20 dk yürü dedi.

Merhaba daha once burda tavmergen calisanlari ve temizligi hususunda kotu yorumlar okumustum hatta size sormustum... benim opum bugun orda gerceklesti...doktorum Kaan Bozkurt orayla anlasmali...gercekten de asiri ilgililer ve asiri temiz bir yer...millet bi tarafiyla mi yorum yapiyor anlamiyorum..buyuk bir onyargiyla gittik esimle ama titizlilikte 10 uzerin 10 veririm ilgi deseniz tum hemsireleri anestezi doktori nasil kibar nasil ilimli davrandilar anlatamam....laboratuvarlari icin heniz bisey diyemem cunku daha bugun opu oldum bakalim saglikla Rabbim hepimize nasip etsin

aminn amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…