2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Belki genetik taramaya gönderip en iyi embriyoyu seçmek gibi bir yöntem uygular ya da ilave testler ister. Size bir açıklama yaptı mı doktorunuz?
Hayır henüz değil yarın detaylı konuşacağız. Evet benim de aklıma genetik geldi, o da baya zorlu oluyor hem maddi hem uzun sürüyor bakalım nasıl yapacağız. İlavr test ne var ki acaba bütün kan tahlillerini yaptırmıştım

Ya aynen öyle dedi bunun olması lazımdı dedi. Ama dediğin gibi onu doktor değil Allah belirliyor. Senin de allah yardımcın olsun. Hangi merkezde yaptırıyorsun?

Amin cnm inş benim için büyük bir mucize olur gerçekten Allah’ın izinliyle bende yapıyorum artık kendimi çok yormadan

Biz genetiğe göndermiştik 1 haftaya gelmişti sonuçlar ama dondurmak gerekiyor embriyoları bunarada tabi. Ngs idi bizimki.

Ya resmen bacaklarımdan aktı gbı oldu sıwı hey allahım adet mı oldum diye korkarak bakıyorum artık allahım hayrlısyla nasıp etsin ınsaallah hepimize

Saol canım Cevabın için. Benımde ilk denemede tuttu ama kalbi durdu , bende regl beklıyorum gidicem perinatologa. Bende hematoloji ye gttm kan verdım sonuc 15gune cıkacak, genetık testleri yapılmıstı, devletin normal gebelık doktoru pek dinlemiyor hamile kalırsam bende perinatolog dan devam edıcem kayıplar cok cok zor, kasım gibi tekrar denemek isteyebilirim bu sure zarfında eksikleri tamamlayım diyorum , pekı kayıpların sebebi bellimi,saglıkla ilerlesin gebeliğin. Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hamile kalmakla hersey hallolmuyormuş.

Var hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…