İşte doktorlar elinden geleni yapsa da anne karnına konulduğu an embriyonun durumu muamma canım. Orası takdir artık gerçekten. Ben bu 6.denememi MedAmerica-İstanbulda yaptırdım. Şuan 4 Eylül gününü bekliyorum sonuç için.Ya aynen öyle dedi bunun olması lazımdı dedi. Ama dediğin gibi onu doktor değil Allah belirliyor. Senin de allah yardımcın olsun. Hangi merkezde yaptırıyorsun?
Hadi hayırlısı. Umarım güzel haberler alırsın 10-12 gün sonraIyi akşamlar kızlar ben de transferden şimdi geldim inşallah tutunur çok korkuyorum
Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibiHadi hayırlısı. Umarım güzel haberler alırsın 10-12 gün sonra
Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi
İnş güzel bir onüç alırsın cnmtransferi saymazsam 6. gün canım
Ayrıca dondurulmuşlarda maalesef bu riskler olabiliyor. Ama dediğim gibi sıkma canını bak benim 11 yumurtam toplandı sadece 3 embriyo döllendi, şuan ikisi benimle. Önemli olan sayısı değil bizimle olması o yüzden bebişlere gelmesi için dua edelim.Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi
Yaaa nasıl bozulmuş bu onların hatası bence çünkü bozulma oranı çok düşük yüzde beş gibi dördünün bozulması ilginç yani neyse ikisi tutunsun sana sımsıkıInsallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi
Bende aynıyım sizin gibi 11 yumurtadan 8 i döllendi elde kalan 3. Bunlardan ikisini transfer ettik olursa..Ayrıca dondurulmuşlarda maalesef bu riskler olabiliyor. Ama dediğim gibi sıkma canını bak benim 11 yumurtam toplandı sadece 3 embriyo döllendi, şuan ikisi benimle. Önemli olan sayısı değil bizimle olması o yüzden bebişlere gelmesi için dua edelim.
Bende dondurulmuş transfer olacağım 5 yumurtam genetik teste gitti. Siz durumunuzu anlatınca içimi bir korku kapladı açıkçası. Çözdürme sırasında bu kadar yüksek bozulma normal mi yoksa merkez hatası olabilir mi acb?Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi
Bende aynıyım sizin gibi 11 yumurtadan 8 i döllendi elde kalan 3. Bunlardan ikisini transfer ettik olursa..
Hayırlısı bir dahaki sefere nasip olur inşallahKızlar benim olmadı galiba doktor ilaçları kes dedi
5. Gün çift embriyosu idi
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00 çıktı
Başka bahara benimki inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
Yaaa canım çok üzüldüm gerçekten.Allahım en kısa zamanda versin inşallah umudunu kaybetme dua edicem senin içinKızlar benim olmadı galiba doktor ilaçları kes dedi
5. Gün çift embriyosu idi
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00 çıktı
Başka bahara benimki inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
çıktı mııı?inşallah cıkar cıkmaz paylasırım
Acaba transfer ettikleri de sağlıksız olabilir anlamına mi geliyor sonuçta aynı anda toplandiYaaa nasıl bozulmuş bu onların hatası bence çünkü bozulma oranı çok düşük yüzde beş gibi dördünün bozulması ilginç yani neyse ikisi tutunsun sana sımsıkı
Hiç bilmiyorum benim de başıma ilk kez geldi aynı merkeze giden bi arkadaşın da toplam 4 embriyosu vard i onun da ikisi bozulmuş kalan 2yi transfer ettiler geçen hafta negatif le sonuçlandıBende dondurulmuş transfer olacağım 5 yumurtam genetik teste gitti. Siz durumunuzu anlatınca içimi bir korku kapladı açıkçası. Çözdürme sırasında bu kadar yüksek bozulma normal mi yoksa merkez hatası olabilir mi acb?
Inşallah senin için de hayırlısı olsun hamile haberlerimizi paylaşalım burdaAyrıca dondurulmuşlarda maalesef bu riskler olabiliyor. Ama dediğim gibi sıkma canını bak benim 11 yumurtam toplandı sadece 3 embriyo döllendi, şuan ikisi benimle. Önemli olan sayısı değil bizimle olması o yüzden bebişlere gelmesi için dua edelim.
Gittiğimiz merkezlerde hep doktorlar ile muhattap oluyoruz ama embriyologlarda en az onlar kadar önemli ama çoğu zaman onları hiç görmüyoruz bileHiç bilmiyorum benim de başıma ilk kez geldi aynı merkeze giden bi arkadaşın da toplam 4 embriyosu vard i onun da ikisi bozulmuş kalan 2yi transfer ettiler geçen hafta negatif le sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?