2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ya aynen öyle dedi bunun olması lazımdı dedi. Ama dediğin gibi onu doktor değil Allah belirliyor. Senin de allah yardımcın olsun. Hangi merkezde yaptırıyorsun?
İşte doktorlar elinden geleni yapsa da anne karnına konulduğu an embriyonun durumu muamma canım. Orası takdir artık gerçekten. Ben bu 6.denememi MedAmerica-İstanbulda yaptırdım. Şuan 4 Eylül gününü bekliyorum sonuç için.

Inşallah teşekkür ederim 1 buçuk saat yattım kalkmadım ama kalkarken bi akıntı geldi dr transfer sonrası fitil yapmıştı o geri akmış olabilir diye düşündüm ins embriyonun tutunmadigina işaret değil-dir

Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi

Endişe etme sen şuan karnındaki bebişlere odaklan ve sakin olmaya çalış. ilk bir kaç gün bence dinlen uzan , ben oturmayı çok doğru bulmuyorum açıkcası. şuan tutunma sürecindeler o yüzden sen onları kabullendiğinin sinyalini gönder ve iyi düşün. Allah gönlüne göre verir inşallah....

Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi
Ayrıca dondurulmuşlarda maalesef bu riskler olabiliyor. Ama dediğim gibi sıkma canını bak benim 11 yumurtam toplandı sadece 3 embriyo döllendi, şuan ikisi benimle. Önemli olan sayısı değil bizimle olması o yüzden bebişlere gelmesi için dua edelim.

Yaaa nasıl bozulmuş bu onların hatası bence çünkü bozulma oranı çok düşük yüzde beş gibi dördünün bozulması ilginç yani neyse ikisi tutunsun sana sımsıkı

Bende aynıyım sizin gibi 11 yumurtadan 8 i döllendi elde kalan 3. Bunlardan ikisini transfer ettik olursa..

Bende dondurulmuş transfer olacağım 5 yumurtam genetik teste gitti. Siz durumunuzu anlatınca içimi bir korku kapladı açıkçası. Çözdürme sırasında bu kadar yüksek bozulma normal mi yoksa merkez hatası olabilir mi acb?

Bende aynıyım sizin gibi 11 yumurtadan 8 i döllendi elde kalan 3. Bunlardan ikisini transfer ettik olursa..

Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler veririz. Geri sayımdayız artık:)

Kızlar benim olmadı galiba doktor ilaçları kes dedi
5. Gün çift embriyosu idi
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00 çıktı
Başka bahara benimki inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlısı bir dahaki sefere nasip olur inşallah

Kızlar benim olmadı galiba doktor ilaçları kes dedi
5. Gün çift embriyosu idi
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00 çıktı
Başka bahara benimki inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
Yaaa canım çok üzüldüm gerçekten.Allahım en kısa zamanda versin inşallah umudunu kaybetme dua edicem senin için

Yaaa nasıl bozulmuş bu onların hatası bence çünkü bozulma oranı çok düşük yüzde beş gibi dördünün bozulması ilginç yani neyse ikisi tutunsun sana sımsıkı
Acaba transfer ettikleri de sağlıksız olabilir anlamına mi geliyor sonuçta aynı anda toplandi

Hiç bilmiyorum benim de başıma ilk kez geldi aynı merkeze giden bi arkadaşın da toplam 4 embriyosu vard i onun da ikisi bozulmuş kalan 2yi transfer ettiler geçen hafta negatif le sonuçlandı

Inşallah senin için de hayırlısı olsun hamile haberlerimizi paylaşalım burda

Hiç bilmiyorum benim de başıma ilk kez geldi aynı merkeze giden bi arkadaşın da toplam 4 embriyosu vard i onun da ikisi bozulmuş kalan 2yi transfer ettiler geçen hafta negatif le sonuçlandı
Gittiğimiz merkezlerde hep doktorlar ile muhattap oluyoruz ama embriyologlarda en az onlar kadar önemli ama çoğu zaman onları hiç görmüyoruz bile

Bnmde oyle oldu zatn 4 tane wardı bırısinı daha once bnm transferim rahım darlıgı dan iptal olmustu deneme yapılırken bozmualar bize sormadan.. Snra transfer gunu 3 tane wardı elimizde 1 ı bozuldu dediler 2 taneyi transfer etmek istedi bnde 1 tane olsun dedim keske 2 deseydim blkı o bırı de bozulacak we tutmasa bıdaha basa sarcaz dualasım tutsun hepimizin ınsaallab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…