Bu merkezin hatası bence bu kadar kayıp olmamalı ya saçmalık.Hiç bilmiyorum benim de başıma ilk kez geldi aynı merkeze giden bi arkadaşın da toplam 4 embriyosu vard i onun da ikisi bozulmuş kalan 2yi transfer ettiler geçen hafta negatif le sonuçlandı
Maşallah çok güzel olmuş artışın fazlası olmaz diye biliyorumKızlar transfer günüm 19uydu o günü sayarsak
10. Gün değerim 71.3
13. Gün yani bugün değerim 292 sizce cok mu yükselmiş nasıl çarşamba tekrar kan vermemi istedi doktorum güzel dedi ama
cıktı canım SONUCUM 22.....çıktı mııı?
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlısı bir dahaki sefere nasip olur inşallah
Tebrikler canım sağlıkla al kucağınakızlar sonucum 22 geldi bin şükür.. insallah katlanarak artar
Yaa nasıl sevindim hayırlı olsun dinlen yorma kendinicıktı canım SONUCUM 22.....
))) rabbim biliyor ki o kadar uğraştık ki. artık uçurumun dibinde idim. İnşallah allahım kısmet eder nefes verir hayırlısı ile olur hepimizin
Aynen dr pek dinlemiyor zaten hastayı alelacele bir şeyler soruyorum telaş yapıyorum bazen de aklıma sonra geliyor soracagim şeyler offf çok zor Allah yardımcımız olsunGittiğimiz merkezlerde hep doktorlar ile muhattap oluyoruz ama embriyologlarda en az onlar kadar önemli ama çoğu zaman onları hiç görmüyoruz bile
Sağlıksız olduğu için mi bozuldu dediler? Bilemedim diğer arkadaşınınkinin de bozulması garip geldi canım nerede yaptırdınız?Acaba transfer ettikleri de sağlıksız olabilir anlamına mi geliyor sonuçta aynı anda toplandi
15-20 gelir demiştim maşallah :)kızlar sonucum 22 geldi bin şükür.. insallah katlanarak artar
Allahtan Ümit kesilmez canım biz mücadeleye devam edelim yeter ki takdir Allah’tanYaaa canım çok üzüldüm gerçekten.Allahım en kısa zamanda versin inşallah umudunu kaybetme dua edicem senin için
aynısı benimde başıma geldi. 6 embriyom vardı. transfer günü 4 ü bozuldu geriye kalan 2 taneyi transfer ettik dediler.. ama asla inanmadım o merkeze.. ilk tüp bebek denemem idi...Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi
canım senin bu olay hangi merkezde başına geldi.. çünkü benimde aynısı 1 buçuk yıl önce diyarbakır memorialde başıma geldiIyi akşamlar kızlar ben de transferden şimdi geldim inşallah tutunur çok korkuyorum
allahım razı olsun 2 gün sonra gene bakalım artacakmıYaa nasıl sevindim hayırlı olsun dinlen yorma kendini♥ Artık tutunmaya devam
Sizinle aynı gün transfer olmuşuz ama benimki 3. Gün embriyosu. Belirti yaşadınız mı hiç. Ben hala bekliyorum test içinAllahım razı olsun... 1 aşılama 2 başarısız tüp bebek denemesi. ve bu Üçüncü.. ben embriyolar kötü ise tranfer etmeyin demiştim doktoruma... cünkü ikinci denememde transfer edilecek embriyom bile olmadı.. 3 yıldır evliyim ama allahım bilir neler çektik.. sonucumu öğrendiğimde eşimi ağlamaktan durduramadımm.. karşılıklı oturup ağladık. rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Izmirde IrenbeSağlıksız olduğu için mi bozuldu dediler? Bilemedim diğer arkadaşınınkinin de bozulması garip geldi canım nerede yaptırdınız?
Izmir irenbe canımcanım senin bu olay hangi merkezde başına geldi.. çünkü benimde aynısı 1 buçuk yıl önce diyarbakır memorialde başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?