2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Gittiğimiz merkezlerde hep doktorlar ile muhattap oluyoruz ama embriyologlarda en az onlar kadar önemli ama çoğu zaman onları hiç görmüyoruz bile
Aynen dr pek dinlemiyor zaten hastayı alelacele bir şeyler soruyorum telaş yapıyorum bazen de aklıma sonra geliyor soracagim şeyler offf çok zor Allah yardımcımız olsun

Acaba transfer ettikleri de sağlıksız olabilir anlamına mi geliyor sonuçta aynı anda toplandi
Sağlıksız olduğu için mi bozuldu dediler? Bilemedim diğer arkadaşınınkinin de bozulması garip geldi canım nerede yaptırdınız?

Allahım razı olsun... 1 aşılama 2 başarısız tüp bebek denemesi. ve bu Üçüncü.. ben embriyolar kötü ise tranfer etmeyin demiştim doktoruma... cünkü ikinci denememde transfer edilecek embriyom bile olmadı.. 3 yıldır evliyim ama allahım bilir neler çektik.. sonucumu öğrendiğimde eşimi ağlamaktan durduramadımm.. karşılıklı oturup ağladık. rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Yaaa canım çok üzüldüm gerçekten.Allahım en kısa zamanda versin inşallah umudunu kaybetme dua edicem senin için
Allahtan Ümit kesilmez canım biz mücadeleye devam edelim yeter ki takdir Allah’tan Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim sen de inşallah sağlıkla evladını kucağına alırsın muhtemelen karşılacağız klinikte birbirimizde tanımasakda gönüller bir olsun

Insallah canım 6 yumurtam vardı çözülürken 4ü bozulmuş geriye 2 tane kalmış iyi kalite dediler onları transfer ettiler sanki çok umudum yok gibi
aynısı benimde başıma geldi. 6 embriyom vardı. transfer günü 4 ü bozuldu geriye kalan 2 taneyi transfer ettik dediler.. ama asla inanmadım o merkeze.. ilk tüp bebek denemem idi...

Sizinle aynı gün transfer olmuşuz ama benimki 3. Gün embriyosu. Belirti yaşadınız mı hiç. Ben hala bekliyorum test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…