2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bugün 8. Günüm iki tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Var mıdır benim gibi olup sonra kanda pozitif gören
aynen bende 8. günde dayanamadım ama ovulasyon testi yaptım tabi çok çok silik hayaletin hayaleti gibiydi
transfer 21 ağu. ama 22 den sayıyorum günleri
benimde 3.gün taze çift embriyo

Sizinle aynı gün transfer olmuşuz ama benimki 3. Gün embriyosu. Belirti yaşadınız mı hiç. Ben hala bekliyorum test için
hayırlı olsun inşallah canım. gercekten bende en ufak birsey belirtimi diye site site dolaşıyordum.. ilk bi kaç gün ara ara sağ kasığımda hafif sancı oldu.. 2 gün önce sağ bacağıma vurur gibi oldu ağrı.. ayakta iken baya sancım oldu bir sefer hemen uzandım.. gözüme carpan tek şey transferin ilk gününden beri gögüs uclarım ağrıyor.. ama kabarma renk koyuluğu yok.. 2 gündür ama hiç belirtim yok sadecee göğüslerim ağrıyor

Kızlar hamile olanların hayırlı olsun bebişleri sağlıkla gelsin inşallah benim dün testim negatif çıktı 6. Günümdü ama yarın tekrar yapsam mı bilemedim yarın 8. Gün olacak Her iki sonuca da kendimi hazırlıyorum sabah ders için erken kalkacağım idrar testi yapayım mı sizce

aynen bende 8. günde dayanamadım ama ovulasyon testi yaptım tabi çok çok silik hayaletin hayaleti gibiydi
transfer 21 ağu. ama 22 den sayıyorum günleri
benimde 3.gün taze çift embriyo
Owulasyon testiyle cıkıyor mu nasıl oluyor kii yarın 7.gun bnm 4.gın embriyosu ondan sordım

Owulasyon testiyle cıkıyor mu nasıl oluyor kii yarın 7.gun bnm 4.gın embriyosu ondan sordım
Canım benmde 4. Gün embriyosuydu. 6. Gün test yaptım hiçbişey cokmadı moralm cok bozuldu 8. Gün tekrar yaptım cok silik cıktı. Bence yarn falan yapmayı düşünürsen yapma 9. Günü falan bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…