Sağlıcakla ilerlesin işallah ☺ olumlu düşünelim.6.gün değer böyle çıkar zatenkızlar sonucum 22 geldi bin şükür.. insallah katlanarak artar
Çok sevindimmm,hayırlı olsun canım.Allahim kucağına almayı da nasip etsincıktı canım SONUCUM 22.....
))) rabbim biliyor ki o kadar uğraştık ki. artık uçurumun dibinde idim. İnşallah allahım kısmet eder nefes verir hayırlısı ile olur hepimizin
slm canım evet oluyor jelden hemen sonra yatmadan hareket halinde olmak gerekiyor sanırım ayakta sabit durmak bile o topaklanmayı yaşatıyoKızlar demin lavaboya gittim crinona jel topak halde düştü sizde de oluyor mu?korktum bir an
Tamam canım teşekkür ediyorumslm canım evet oluyor jelden hemen sonra yatmadan hareket halinde olmak gerekiyor sanırım ayakta sabit durmak bile o topaklanmayı yaşatıyo
Cok sevindim inşallah saglikla artarkızlar sonucum 22 geldi bin şükür.. insallah katlanarak artar
Bugün 8. Günüm iki tane taze 3. Gün embriyosu transfer edildi. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Var mıdır benim gibi olup sonra kanda pozitif gören
hayırlı olsun inşallah canım. gercekten bende en ufak birsey belirtimi diye site site dolaşıyordum.. ilk bi kaç gün ara ara sağ kasığımda hafif sancı oldu.. 2 gün önce sağ bacağıma vurur gibi oldu ağrı.. ayakta iken baya sancım oldu bir sefer hemen uzandım.. gözüme carpan tek şey transferin ilk gününden beri gögüs uclarım ağrıyor.. ama kabarma renk koyuluğu yok.. 2 gündür ama hiç belirtim yok sadecee göğüslerim ağrıyorSizinle aynı gün transfer olmuşuz ama benimki 3. Gün embriyosu. Belirti yaşadınız mı hiç. Ben hala bekliyorum test için
Sağlıcakla ilerlesin işallah ☺ olumlu düşünelim.6.gün değer böyle çıkar zaten
Uzme kendini, hayrlisiyla buymus❤Kızlar benim olmadı galiba doktor ilaçları kes dedi
5. Gün çift embriyosu idi
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00 çıktı
Başka bahara benimki inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
Owulasyon testiyle cıkıyor mu nasıl oluyor kii yarın 7.gun bnm 4.gın embriyosu ondan sordımaynen bende 8. günde dayanamadım ama ovulasyon testi yaptım tabi çok çok silik hayaletin hayaleti gibiydi
transfer 21 ağu. ama 22 den sayıyorum günleri
benimde 3.gün taze çift embriyo
Doktorunuz kim acabaIzmir irenbe canım
Kızlar oksaparı sağlık ocağı yazıyor mu?
kaset ovulasyon değil ama şerit olanlarından yapmıştım tabi tavsiye etmem erken gebelik testinde bile idrarda çıkmayabilirOwulasyon testiyle cıkıyor mu nasıl oluyor kii yarın 7.gun bnm 4.gın embriyosu ondan sordım
Ya teşekkür ederim bilmeyince aza az coga cok diyoruz işte korkudanMaşallah çok güzel olmuş artışın fazlası olmaz diye biliyorum
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberleri alırızaynen bende 8. günde dayanamadım ama ovulasyon testi yaptım tabi çok çok silik hayaletin hayaleti gibiydi
transfer 21 ağu. ama 22 den sayıyorum günleri
benimde 3.gün taze çift embriyo
Canım benmde 4. Gün embriyosuydu. 6. Gün test yaptım hiçbişey cokmadı moralm cok bozuldu 8. Gün tekrar yaptım cok silik cıktı. Bence yarn falan yapmayı düşünürsen yapma 9. Günü falan bekle derimOwulasyon testiyle cıkıyor mu nasıl oluyor kii yarın 7.gun bnm 4.gın embriyosu ondan sordım
inşaallah rabbim bu mübarek haram ayda kucağımızı boş bırakmasın tüm isteyenlerin gönlüne göre versinHadi hayırlısı inşallah güzel haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?