2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Biz genetiğe göndermiştik 1 haftaya gelmişti sonuçlar ama dondurmak gerekiyor embriyoları bunarada tabi. Ngs idi bizimki.
Dondurulmuş zaten biZimki. Yaklaşık bi heralde 8 ay olmuştur. Ben uzun sürüyor diye duymuştum 1 haftaysa iyiymiş. Peki ne kadar ödediniz hatırlıyor musun?

Canım neler yapılmıştı sana? Üzülme nolur yine denersiniz
2.denemeydi bu, 3.için çok ümitsizim sanki artık asla olmayacak gibi. Ekstra bişey yapılmadı aslında, dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Çift transferdi. Kortizon, kan sulandırıcı, estrofem, crinone, proluton kullandım iğne ve ilaç olarak. Başka neler yapılıyor hiç bilmiyorum galiba bir serum varmış bağışıklık baskılayıcı, onu mu yapalım diyecek acaba

Ayy az kalmış inşallah bu sefer pozitifi görürsün :) ben Memorial Bahçelievlerde yaptırıyorum. Doktorumdan falan çok memnunum daha 4 embriyomuz duruyor dondurulmuş olarak. Bitene kadar onlarla devam, hala olmadıysa başa saracağız mecburen

Merhaba ben de bugun opu oldum ve yasadiginiz herseyi ben de yasiyorum suan

kaset ovulasyon değil ama şerit olanlarından yapmıştım tabi tavsiye etmem erken gebelik testinde bile idrarda çıkmayabilir
kaset ovulasyon değil ama şerit olanlarından yapmıştım tabi tavsiye etmem erken gebelik testinde bile idrarda çıkmayabilir
Hem kaset hem serit war elimde ama nasıl yanı kopkoyu mu cıkıyor silik mı cıkıyor oldugunu nasi anlıyoruz ki idrar testi gbı mı yapmıcam beklıcem ama merak etrm nasıl oldugunu owulasyonla

Sağlık bakanlığı Ocağı yazmıyor cnm bende denemiştim doktorundan rapor getirsen yazarım demişti ya da kendi doktorun yazsın demişti
Benmde crinone jelım cok azaldı cuma test gunum pers aksam bitiyor jelım. We Bn Sakarya da yaptırdım tupu duzcede yasıyorum nasıl yazdrcam bılmıyorum jelı

Canım benmde 4. Gün embriyosuydu. 6. Gün test yaptım hiçbişey cokmadı moralm cok bozuldu 8. Gün tekrar yaptım cok silik cıktı. Bence yarn falan yapmayı düşünürsen yapma 9. Günü falan bekle derim
Owulasyon la mı yaptınız sizde yksa idrar testi mi

Ayni bana da bunlar verilmisti. Kromozom testleri yaptirabilir hem size hem esinize. Embriyolara kromozom testi isteyebilir. Bi de bana simdi rahim prp yapti ve serum verildi.

evveeet hatırladım sızı.. hayırlısı olsun sızın adınıza ıns guzel haberlerle... gerçekten bende anlamıyorum insanları aşırı ilgi bir dediğimi iki etmiyorlar ve bencede temizlik benim kırmızı çizgim ve 10 üzerinden 10 yani.. bütün doktorları hemşireleri çok naifler..

Bir de histereskopi yapip rahime bakabilir.

Ayni bana da bunlar verilmisti. Kromozom testleri yaptirabilir hem size hem esinize. Embriyolara kromozom testi isteyebilir. Bi de bana simdi rahim prp yapti ve serum verildi.
Merhaba siz de mikrocip veya pgt istediniz mj?
Yok istemedik ikisini de. 3. Gün 6 tane embriyo donduruldu diye haber verdi doktorum. Umarim senin de guzel embriyolarin olusur. Ayrica ben persembe gunu opu oldum tum etkileri pazar gunu bitti diyebilirim, yaklasik bi 3 gun hafiften karin agrisi , gaz sancisi , idrar yaparken agri seklinde sıkıntılarım oldu.

Kızlar 8. Günüm olmadı galiba

Eklentiler

• 93F0F563-B1DD-41AE-9568-E6A225B89F3D.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 69
Dondurulmuş zaten biZimki. Yaklaşık bi heralde 8 ay olmuştur. Ben uzun sürüyor diye duymuştum 1 haftaysa iyiymiş. Peki ne kadar ödediniz hatırlıyor musun?
Bende embriyolara pgt yaptırdım. Şişli memorialda. 3 haftada geldi sonuçlar. Bana doktorum tedavide başarı şansını arttırmak için önerdi. Sürecin en başına dönmektense doktorun da tavsiye ederse deneyebilirsin belki canım. Fiyatı embriyo başına 295 dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…