Dondurulmuş zaten biZimki. Yaklaşık bi heralde 8 ay olmuştur. Ben uzun sürüyor diye duymuştum 1 haftaysa iyiymiş. Peki ne kadar ödediniz hatırlıyor musun?Biz genetiğe göndermiştik 1 haftaya gelmişti sonuçlar ama dondurmak gerekiyor embriyoları bunarada tabi. Ngs idi bizimki.
2.denemeydi bu, 3.için çok ümitsizim sanki artık asla olmayacak gibi. Ekstra bişey yapılmadı aslında, dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Çift transferdi. Kortizon, kan sulandırıcı, estrofem, crinone, proluton kullandım iğne ve ilaç olarak. Başka neler yapılıyor hiç bilmiyorum galiba bir serum varmış bağışıklık baskılayıcı, onu mu yapalım diyecek acabaCanım neler yapılmıştı sana? Üzülme nolur yine denersiniz
Ayy az kalmış inşallah bu sefer pozitifi görürsün :) ben Memorial Bahçelievlerde yaptırıyorum. Doktorumdan falan çok memnunum daha 4 embriyomuz duruyor dondurulmuş olarak. Bitene kadar onlarla devam, hala olmadıysa başa saracağız mecburenİşte doktorlar elinden geleni yapsa da anne karnına konulduğu an embriyonun durumu muamma canım. Orası takdir artık gerçekten. Ben bu 6.denememi MedAmerica-İstanbulda yaptırdım. Şuan 4 Eylül gününü bekliyorum sonuç için.
Merhaba siz de mikrocip veya pgt istediniz mj?Doktorum cunarlida ama islemi tavmergende yapiyor. 12 yumurta toplanmisti bugun doktorum aradi 7 tanesi dollenmiş bakalim nasil ilerleyecekler.
Allah var gam yok elhamdulillahUzme kendini, hayrlisiyla buymus❤
Sağlık bakanlığı Ocağı yazmıyor cnm bende denemiştim doktorundan rapor getirsen yazarım demişti ya da kendi doktorun yazsın demiştiahhh elimde 5 adet var yakın olsak verirdim
sağlık ocağının yazacağını sanmam bu arada
Arkadaşlar, opu işlemi yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı ilk gün çok iyiydim sonrasında oturup kalkarken kasılmalarım oluyor. Bir de idrarimi yaparken sıkıntı yaşıyorum sanki idrar kesem patlayacakmış gibi bir baskı oluyor sizde de böyle yan etkiler olmuş muydu?
kaset ovulasyon değil ama şerit olanlarından yapmıştım tabi tavsiye etmem erken gebelik testinde bile idrarda çıkmayabilir
Hem kaset hem serit war elimdekaset ovulasyon değil ama şerit olanlarından yapmıştım tabi tavsiye etmem erken gebelik testinde bile idrarda çıkmayabilir
Benmde crinone jelım cok azaldı cuma test gunum pers aksam bitiyor jelım. We Bn Sakarya da yaptırdım tupu duzcede yasıyorum nasıl yazdrcam bılmıyorum jelıSağlık bakanlığı Ocağı yazmıyor cnm bende denemiştim doktorundan rapor getirsen yazarım demişti ya da kendi doktorun yazsın demişti
Owulasyon la mı yaptınız sizde yksa idrar testi miCanım benmde 4. Gün embriyosuydu. 6. Gün test yaptım hiçbişey cokmadı moralm cok bozuldu 8. Gün tekrar yaptım cok silik cıktı. Bence yarn falan yapmayı düşünürsen yapma 9. Günü falan bekle derim
Soyle olmustu 5. Gune getirip biyopsi alip dondurulmustu. Tanesl 350 dolardi. Bize de bir ay surer dediler ama kisa surmustuDondurulmuş zaten biZimki. Yaklaşık bi heralde 8 ay olmuştur. Ben uzun sürüyor diye duymuştum 1 haftaysa iyiymiş. Peki ne kadar ödediniz hatırlıyor musun?
Ayni bana da bunlar verilmisti. Kromozom testleri yaptirabilir hem size hem esinize. Embriyolara kromozom testi isteyebilir. Bi de bana simdi rahim prp yapti ve serum verildi.2.denemeydi bu, 3.için çok ümitsizim sanki artık asla olmayacak gibi. Ekstra bişey yapılmadı aslında, dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Çift transferdi. Kortizon, kan sulandırıcı, estrofem, crinone, proluton kullandım iğne ve ilaç olarak. Başka neler yapılıyor hiç bilmiyorum galiba bir serum varmış bağışıklık baskılayıcı, onu mu yapalım diyecek acaba
evveeet hatırladım sızı.. hayırlısı olsun sızın adınıza ıns guzel haberlerle... gerçekten bende anlamıyorum insanları aşırı ilgi bir dediğimi iki etmiyorlar ve bencede temizlik benim kırmızı çizgim ve 10 üzerinden 10 yani.. bütün doktorları hemşireleri çok naifler..Merhaba daha once burda tavmergen calisanlari ve temizligi hususunda kotu yorumlar okumustum hatta size sormustum... benim opum bugun orda gerceklesti...doktorum Kaan Bozkurt orayla anlasmali...gercekten de asiri ilgililer ve asiri temiz bir yer...millet bi tarafiyla mi yorum yapiyor anlamiyorum..buyuk bir onyargiyla gittik esimle ama titizlilikte 10 uzerin 10 veririm ilgi deseniz tum hemsireleri anestezi doktori nasil kibar nasil ilimli davrandilar anlatamam....laboratuvarlari icin heniz bisey diyemem cunku daha bugun opu oldum bakalim saglikla Rabbim hepimize nasip etsin
Bir de histereskopi yapip rahime bakabilir.2.denemeydi bu, 3.için çok ümitsizim sanki artık asla olmayacak gibi. Ekstra bişey yapılmadı aslında, dondurulmuş 5.gün embriyosuydu. Çift transferdi. Kortizon, kan sulandırıcı, estrofem, crinone, proluton kullandım iğne ve ilaç olarak. Başka neler yapılıyor hiç bilmiyorum galiba bir serum varmış bağışıklık baskılayıcı, onu mu yapalım diyecek acaba
Ayni bana da bunlar verilmisti. Kromozom testleri yaptirabilir hem size hem esinize. Embriyolara kromozom testi isteyebilir. Bi de bana simdi rahim prp yapti ve serum verildi.
Yok istemedik ikisini de. 3. Gün 6 tane embriyo donduruldu diye haber verdi doktorum. Umarim senin de guzel embriyolarin olusur. Ayrica ben persembe gunu opu oldum tum etkileri pazar gunu bitti diyebilirim, yaklasik bi 3 gun hafiften karin agrisi , gaz sancisi , idrar yaparken agri seklinde sıkıntılarım oldu.Merhaba siz de mikrocip veya pgt istediniz mj?
Bende embriyolara pgt yaptırdım. Şişli memorialda. 3 haftada geldi sonuçlar. Bana doktorum tedavide başarı şansını arttırmak için önerdi. Sürecin en başına dönmektense doktorun da tavsiye ederse deneyebilirsin belki canım. Fiyatı embriyo başına 295 dolar.Dondurulmuş zaten biZimki. Yaklaşık bi heralde 8 ay olmuştur. Ben uzun sürüyor diye duymuştum 1 haftaysa iyiymiş. Peki ne kadar ödediniz hatırlıyor musun?
Kaçıncı gün embriyosu ? Moralinizi bozmayın daha test gününüze vardır değişebilir.Kızlar 8. Günüm olmadı galiba
Kaçıncı gün embiriyosu canım sıkma canını sakın kan daha önemli orda pozitif görürsün inşallahKızlar 8. Günüm olmadı galiba
3. Gün 2 tane yapıldı ama silik bile çıkmadıKaçıncı gün embriyosu ? Moralinizi bozmayın daha test gününüze vardır değişebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?