2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Aminn cumlemizin sonu hayirlisi olsun insalahbenm de yogun gaz sancim var

Bu da benim 8. Günüm arkadaşlar, Allah nasip etmedi bu sefer de 2 gün sonra kan verip negatif çıkarsa çocuk olayını kapayıp hayatıma bakıyorum...

hamile arkadaşlarımı da çok çok tebrik ediyorum, evlat çok güzel, nasip olsa 5 tane doğururdum kızıma kardeş olurdu ama Allah böyle istedi demek ki....

Üzülme kan testinde belli oluyo çoğu zaman kaçıncı gün embiriyosu

Hem kaset hem serit war elimde ama nasıl yanı kopkoyu mu cıkıyor silik mı cıkıyor oldugunu nasi anlıyoruz ki idrar testi gbı mı yapmıcam beklıcem ama merak etrm nasıl oldugunu owulasyonla
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün canım
Kaset de şerit de idrarla
Erken yaptıracaksan kan yaptır idrar da gözükme olasılığı çok düşük bence de bekle

Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün canım
Kaset de şerit de idrarla
Erken yaptıracaksan kan yaptır idrar da gözükme olasılığı çok düşük bence de bekle
4.gun embriyosu we 7.gunum. Owulasyon testi diınce normal gebelikten once cıkıyor sandım ondan sordum

4.gun embriyosu we 7.gunum. Owulasyon testi diınce normal gebelikten once cıkıyor sandım ondan sordum
Yok yok öyle birşey. Elimde vardı merak işte yaptım keşke kan yaptırsaydım şimdi meraktan çatlamazdım belki
Az önce verdim kan
Bu arada belki senin de kanda biraz da olsa belli olur ama sonra değer katlanacakmı diye tekrar yaptırman da gerek unutma
hayırlısı inşaallah pozitif değerleri görürüz

Kızlar 8. Günüm olmadı galiba
Benimde 3. Gün embriyosu. Bugün 7. Günüm. Hiç moralini bozma çok erken yapmışsın bir de başına geleni anlatayım. İlk hamileliğimde erken gebelik testi almıştım 5 gün önceden yaptım çıkmadı. Ardından regl günü Ucuz testlerden yaptım silik çıktı. Milletinki 2 gün Önceden bariz çıkıyor benimki regl günü bile silikti yani. Bence kişiden kişiye değişiyor. Belki seninki de gününde çıkacaktır

Ay ewet bide o war Bn cuma kan vereyım blkı o gun ya da pers idrar testinde denerim bilmiyorum ama suan yapmıyorum sabrediyorum

Amin Allahim razi olsun ve saglikla hepimiz alalim kollarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…