- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 103
Daha erken bence üzülmeyin test gününüzü bekleyin yada 10. -11. günde yapın en azından.3. Gün 2 tane yapıldı ama silik bile çıkmadı
Benmde cumaaa Bn henuz yapmadım 7.gunum 4.gun embriyosu hayrlısyla olsun hepimizin yaa Allah kulunu zayi etmez muhakkak en hayrlısıyla olacaktırCuma günü test günüm hayırlısı bakalım
Sonucunuz ne cikti pekiiislm kızlar
3.gün taze embriyo transferi oldum 21 ağustos 18:00 civarı
yarın tahlil günüm 1 eylül
Hayirli olsunnkızlarrr selam yazılanları okuyordum hep benımde dun sonucum geldu 2620 cıktı 11.gün transferden sonra.
Aminn cumlemizin sonu hayirlisi olsun insalahYok istemedik ikisini de. 3. Gün 6 tane embriyo donduruldu diye haber verdi doktorum. Umarim senin de guzel embriyolarin olusur. Ayrica ben persembe gunu opu oldum tum etkileri pazar gunu bitti diyebilirim, yaklasik bi 3 gun hafiften karin agrisi , gaz sancisi , idrar yaparken agri seklinde sıkıntılarım oldu.
Çift embiriyomu senin canımkızlarrr selam yazılanları okuyordum hep benımde dun sonucum geldu 2620 cıktı 11.gün transferden sonra.
Üzülme kan testinde belli oluyo çoğu zaman kaçıncı gün embiriyosuBu da benim 8. Günüm arkadaşlar, Allah nasip etmedi bu sefer de 2 gün sonra kan verip negatif çıkarsa çocuk olayını kapayıp hayatıma bakıyorum...
hamile arkadaşlarımı da çok çok tebrik ediyorum, evlat çok güzel, nasip olsa 5 tane doğururdum kızıma kardeş olurdu ama Allah böyle istedi demek ki....Eki Görüntüle 2683492
5. Gün embriyosu, kızımda kaset testte bile çıkmıştı.Üzülme kan testinde belli oluyo çoğu zaman kaçıncı gün embiriyosu
canımm cok tsekkur ederım umarımm herkesınnnn sonucları pozitif olurrr :)Hayirli olsunn
canım evet çift 5.gün 5AA dondurulmus embriyoyduÇift embiriyomu senin canım
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün canımHem kaset hem serit war elimdeama nasıl yanı kopkoyu mu cıkıyor silik mı cıkıyor oldugunu nasi anlıyoruz ki idrar testi gbı mı yapmıcam beklıcem ama merak etrm nasıl oldugunu owulasyonla
4.gun embriyosu we 7.gunum. Owulasyon testi diınce normal gebelikten once cıkıyor sandım ondan sordumKaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün canım
Kaset de şerit de idrarla
Erken yaptıracaksan kan yaptır idrar da gözükme olasılığı çok düşük bence de bekle
Yok yok öyle birşey. Elimde vardı merak işte yaptım keşke kan yaptırsaydım şimdi meraktan çatlamazdım belki4.gun embriyosu we 7.gunum. Owulasyon testi diınce normal gebelikten once cıkıyor sandım ondan sordum
Benimde 3. Gün embriyosu. Bugün 7. Günüm. Hiç moralini bozma çok erken yapmışsın bir de başına geleni anlatayım. İlk hamileliğimde erken gebelik testi almıştım 5 gün önceden yaptım çıkmadı. Ardından regl günü Ucuz testlerden yaptım silik çıktı. Milletinki 2 gün Önceden bariz çıkıyor benimki regl günü bile silikti yani. Bence kişiden kişiye değişiyor. Belki seninki de gününde çıkacaktırKızlar 8. Günüm olmadı galiba
Ay ewet bide o war Bn cuma kan vereyım blkı o gun ya da pers idrar testinde denerim bilmiyorum ama suan yapmıyorum sabrediyorumYok yok öyle birşey. Elimde vardı merak işte yaptım keşke kan yaptırsaydım şimdi meraktan çatlamazdım belki
Az önce verdim kan
Bu arada belki senin de kanda biraz da olsa belli olur ama sonra değer katlanacakmı diye tekrar yaptırman da gerek unutma
hayırlısı inşaallah pozitif değerleri görürüz
İdrar testiyle canım. 9. Gün olulasyonla denedim ındada ikinci cizgi çıktı cok silikte dğildi cok nette değildi ama öizgi vardı :)Owulasyon la mı yaptınız sizde yksa idrar testi mi
Amin Allahim razi olsun ve saglikla hepimiz alalim kollarimizaevveeet hatırladım sızı.. hayırlısı olsun sızın adınıza ıns guzel haberlerle... gerçekten bende anlamıyorum insanları aşırı ilgi bir dediğimi iki etmiyorlar ve bencede temizlik benim kırmızı çizgim ve 10 üzerinden 10 yani.. bütün doktorları hemşireleri çok naifler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?