- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Canım sana umut vermek için demiyorum ama bu yaptığın test inan yanıltıyor ben hamileliğin içerisinde bile bunu yaptım negatif cıktı düşün moral bozuyor özellikle bu yaptığın test markası iyi değil erken gebelik testi olarak sadece predictor 6 gün önce olan test en doğruyu veriyor ama kaset test bile şu yaptığın testten iyidir söyleyim sanaBu da benim 8. Günüm arkadaşlar, Allah nasip etmedi bu sefer de 2 gün sonra kan verip negatif çıkarsa çocuk olayını kapayıp hayatıma bakıyorum...
hamile arkadaşlarımı da çok çok tebrik ediyorum, evlat çok güzel, nasip olsa 5 tane doğururdum kızıma kardeş olurdu ama Allah böyle istedi demek ki....Eki Görüntüle 2683492
kan testine baktır bence bozma moralini inşallah kanda çıkar3. Gün 2 tane yapıldı ama silik bile çıkmadı
Anladım tamam hayrlısı bakalımİdrar testiyle canım. 9. Gün olulasyonla denedim ındada ikinci cizgi çıktı cok silikte dğildi cok nette değildi ama öizgi vardı :)
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah öyledir beni şaşırtır miniğim Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallahBenimde 3. Gün embriyosu. Bugün 7. Günüm. Hiç moralini bozma çok erken yapmışsın bir de başına geleni anlatayım. İlk hamileliğimde erken gebelik testi almıştım 5 gün önceden yaptım çıkmadı. Ardından regl günü Ucuz testlerden yaptım silik çıktı. Milletinki 2 gün Önceden bariz çıkıyor benimki regl günü bile silikti yani. Bence kişiden kişiye değişiyor. Belki seninki de gününde çıkacaktır
O zaman cumayı beklemeliyim sizin kan sonucunuz çıktı mı sonuç neydi acabakan testine baktır bence bozma moralini inşallah kanda çıkar
sabah kan verdim 3. gün transferi 2 embriyo benim de
kan verdikten sonra eve gelir gelmez idrar testi yaptım ama silik bile çıkmadı ki benim 11. günüm
Ümidini kesme5. Gün embriyosu, kızımda kaset testte bile çıkmıştı.
Ümitle bekliyoruz sonucunu . İnşallah tutmuştur. Bize de moral olurkan testine baktır bence bozma moralini inşallah kanda çıkar
sabah kan verdim 3. gün transferi 2 embriyo benim de
kan verdikten sonra eve gelir gelmez idrar testi yaptım ama silik bile çıkmadı ki benim 11. günüm
Kendinizi çok iyi takip edin ben ohss olmuşum. 5. Gün aşırı karın şişliği ile koşa koşa doktora gittim. Çok geçmiş olsunMerhaba ben de bugun opu oldum ve yasadiginiz herseyi ben de yasiyorum suan
hamilelik varsa gitmelisin düşük riskinw karşı igne yapıyolar.. ama hamilelik yoksa doktorunla bir iletişime geç mutlaka ona uygun birseyler söyleyecek yada önerecektirKızlar biraz önce kanamam oldu. Açık kırmızı renkteydi. Herhangi bir sancım olmadı. Kısa sürdü. Hemen durdu. Sizce acile veya kadın doğuma görünmeli miyim ne olur ne olmaz diye? Çok endişeliyim.
Allahım kimsenin kucağını boş koymasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin her isteyene özellikle buradaki herkese.Ümitle bekliyoruz sonucunu . İnşallah tutmuştur. Bize de moral olur
maalesef 3.38 çıktı kan negatif yaniO zaman cumayı beklemeliyim sizin kan sonucunuz çıktı mı sonuç neydi acaba
Merhaba cok tesekkur ederik bu sabah o agrim bitti ama geri gelirmi bilmiyorumKendinizi çok iyi takip edin ben ohss olmuşum. 5. Gün aşırı karın şişliği ile koşa koşa doktora gittim. Çok geçmiş olsun
Üzüldüm gerçekten. Allahım tez zamanda anne olmayı nasip etsinAllahım kimsenin kucağını boş koymasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin her isteyene özellikle buradaki herkese.
moral bozmak olmasın ama maalesef negatif sonucum 3.38 çıktı
Canim dis degil kimyasal olabilir. Doktorunla konus. Tekrar isteyebilir.Kızlar merhaba 11.gun kan sonucum 121 çıkmıştı bugünde baktırdım 14.gun 198 çıkmış. Niye az artıyor acaba dış gebelik mı. Yaşayan var mı
Ozaman düşmesi gerekmez miydi bu az artıyorCanim dis degil kimyasal olabilir. Doktorunla konus. Tekrar isteyebilir.
Sanirim ayni anlama geliyor. 2 gunde 2 katina cikmasi lazim yoksa bir aksilik olabilir. Doktorunuz ne dedi? Iki gun sonra tekrar isteyebilir. Eger kimyasalsa kendi kendine zamanla sifirliyor ve normal regl olunuyor..Ozaman düşmesi gerekmez miydi bu az artıyor
Şimdi aradılar canım başka teste gerek yok dediler. Artış çok ta düşük değilmiş her bünye farklı olabilir miş. Haftaya doktor randevusu verdi. Bilmiyordum içime sinmedi gibi ikna olamadım bı kaç güne yine kan veririm sanırımSanirim ayni anlama geliyor. 2 gunde 2 katina cikmasi lazim yoksa bir aksilik olabilir. Doktorunuz ne dedi? Iki gun sonra tekrar isteyebilir. Eger kimyasalsa kendi kendine zamanla sifirliyor ve normal regl olunuyor..
Ben bu şekilde kimyasal gebelik yaşamıştım. Normal bir gebelikte örneğin ayın 1 inde kan verdiyseniz ayın 3 ünde bu kan değerinin iki katına çıkmış olması gerekiyor. Benim gebeliğimde 3 günde bir iki katına çıkıyordu. Bir yere kadar yükselmeye devam etti kan değerim ama sonrasında düşmeye başladı. Çok şükür operasyon olmaya gerek kalmadan regl ile sonuçlanmıştı. Size tavsiyem bir gün durup bir gün kan vermeye devam edin seri olarak artış nasılmış takip edersiniz. İnşallah sağlıklı bir gebeliktirŞimdi aradılar canım başka teste gerek yok dediler. Artış çok ta düşük değilmiş her bünye farklı olabilir miş. Haftaya doktor randevusu verdi. Bilmiyordum içime sinmedi gibi ikna olamadım bı kaç güne yine kan veririm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?