2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım sana umut vermek için demiyorum ama bu yaptığın test inan yanıltıyor ben hamileliğin içerisinde bile bunu yaptım negatif cıktı düşün moral bozuyor özellikle bu yaptığın test markası iyi değil erken gebelik testi olarak sadece predictor 6 gün önce olan test en doğruyu veriyor ama kaset test bile şu yaptığın testten iyidir söyleyim sana

3. Gün 2 tane yapıldı ama silik bile çıkmadı
kan testine baktır bence bozma moralini inşallah kanda çıkar
sabah kan verdim 3. gün transferi 2 embriyo benim de
kan verdikten sonra eve gelir gelmez idrar testi yaptım ama silik bile çıkmadı ki benim 11. günüm

Kızlar biraz önce kanamam oldu. Açık kırmızı renkteydi. Herhangi bir sancım olmadı. Kısa sürdü. Hemen durdu. Sizce acile veya kadın doğuma görünmeli miyim ne olur ne olmaz diye? Çok endişeliyim.

Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah öyledir beni şaşırtır miniğim Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah Dualarım sizinle

kan verdikten sonra eve gelir gelmez idrar testi yaptım ama silik bile çıkmadı ki benim 11. günüm
O zaman cumayı beklemeliyim sizin kan sonucunuz çıktı mı sonuç neydi acaba

Ümitle bekliyoruz sonucunu . İnşallah tutmuştur. Bize de moral olur

Kızlar biraz önce kanamam oldu. Açık kırmızı renkteydi. Herhangi bir sancım olmadı. Kısa sürdü. Hemen durdu. Sizce acile veya kadın doğuma görünmeli miyim ne olur ne olmaz diye? Çok endişeliyim.
hamilelik varsa gitmelisin düşük riskinw karşı igne yapıyolar.. ama hamilelik yoksa doktorunla bir iletişime geç mutlaka ona uygun birseyler söyleyecek yada önerecektir

Ümitle bekliyoruz sonucunu . İnşallah tutmuştur. Bize de moral olur
Allahım kimsenin kucağını boş koymasın sağlıklı hayırlı evlatlar versin her isteyene özellikle buradaki herkese.
moral bozmak olmasın ama maalesef negatif sonucum 3.38 çıktı

Kızlar merhaba 11.gun kan sonucum 121 çıkmıştı bugünde baktırdım 14.gun 198 çıkmış. Niye az artıyor acaba dış gebelik mı. Yaşayan var mı

Sanirim ayni anlama geliyor. 2 gunde 2 katina cikmasi lazim yoksa bir aksilik olabilir. Doktorunuz ne dedi? Iki gun sonra tekrar isteyebilir. Eger kimyasalsa kendi kendine zamanla sifirliyor ve normal regl olunuyor..
Şimdi aradılar canım başka teste gerek yok dediler. Artış çok ta düşük değilmiş her bünye farklı olabilir miş. Haftaya doktor randevusu verdi. Bilmiyordum içime sinmedi gibi ikna olamadım bı kaç güne yine kan veririm sanırım

Ben bu şekilde kimyasal gebelik yaşamıştım. Normal bir gebelikte örneğin ayın 1 inde kan verdiyseniz ayın 3 ünde bu kan değerinin iki katına çıkmış olması gerekiyor. Benim gebeliğimde 3 günde bir iki katına çıkıyordu. Bir yere kadar yükselmeye devam etti kan değerim ama sonrasında düşmeye başladı. Çok şükür operasyon olmaya gerek kalmadan regl ile sonuçlanmıştı. Size tavsiyem bir gün durup bir gün kan vermeye devam edin seri olarak artış nasılmış takip edersiniz. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…