2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benimde içime şüphe düştü canım bakalım yapacak birşey yok beklicez yine yaptırırım iki gün sonra inşallah sağlıkla devam eder tek temennim bu

Bence de tekrar yaptır tatlım inşallahhh düzenli artar peki kaç embriyo konuldu belki başta ikisi tuttu biri kimyasal falan olmuştur

Aaa cok iyi o zaman en iyisini onlar bilir hayirli olsunn

hamilelik varsa gitmelisin düşük riskinw karşı igne yapıyolar.. ama hamilelik yoksa doktorunla bir iletişime geç mutlaka ona uygun birseyler söyleyecek yada önerecektir
Hamileyim canım. Gittim doktora. Hala da azar azar geliyor. Iğne yaptılar hemen. Bir de istirahat verdi.

Kızlar merhaba, bu kullandığımız crinone jel bazen kahve Pembe arası bı renkle toparlanıyor. Normal midir?? eskiden sadece beyaz renkte olurdu

Canım benimki beyazdı dün baya topak topak düştü

benımde 7. gün hafıf kahve lekelenme oldu , sonra sadece cok az bel agrısı kızlar cok cok belırtı beklemeyın bence

Benim de bugün 4. Gün bugün aşırı bir ağrı girdi belime kasıklarıma adet ağrısı gibi yok artık dedim adet olmuyorumdur herhalde bacaklarıma ağrı giriyor arada da belirti aramak istemedim ama böyle ağrı vs olunca acaba mı diyorum ve kendimi dinlemeye başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…