- 9 Aralık 2018
- 73
- 72
- 88
- 35
Benimde içime şüphe düştü canım bakalım yapacak birşey yok beklicez yine yaptırırım iki gün sonra inşallah sağlıkla devam eder tek temennim buBen bu şekilde kimyasal gebelik yaşamıştım. Normal bir gebelikte örneğin ayın 1 inde kan verdiyseniz ayın 3 ünde bu kan değerinin iki katına çıkmış olması gerekiyor. Benim gebeliğimde 3 günde bir iki katına çıkıyordu. Bir yere kadar yükselmeye devam etti kan değerim ama sonrasında düşmeye başladı. Çok şükür operasyon olmaya gerek kalmadan regl ile sonuçlanmıştı. Size tavsiyem bir gün durup bir gün kan vermeye devam edin seri olarak artış nasılmış takip edersiniz. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
hangi saatlerde baktırdınız? tam 72 saat mi arayla bakıldı?Kızlar merhaba 11.gun kan sonucum 121 çıkmıştı bugünde baktırdım 14.gun 198 çıkmış. Niye az artıyor acaba dış gebelik mı. Yaşayan var mı
Bence de tekrar yaptır tatlım inşallahhh düzenli artar peki kaç embriyo konuldu belki başta ikisi tuttu biri kimyasal falan olmuşturŞimdi aradılar canım başka teste gerek yok dediler. Artış çok ta düşük değilmiş her bünye farklı olabilir miş. Haftaya doktor randevusu verdi. Bilmiyordum içime sinmedi gibi ikna olamadım bı kaç güne yine kan veririm sanırım
Hiç bilmiyorum ki. Herhangi bi ağrım lekelenmem falanda yok. İki tane konmuştu 3.gunBence de tekrar yaptır tatlım inşallahhh düzenli artar peki kaç embriyo konuldu belki başta ikisi tuttu biri kimyasal falan olmuştur
Evet canım aynı saatlerde. Aynı labaratuvar da.hangi saatlerde baktırdınız? tam 72 saat mi arayla bakıldı?
Bir de aynı hastanede mi test verdiniz?
Geçmiş olsun.Transferden öncemi yoksa sonramı ohss oldunuz ?Kendinizi çok iyi takip edin ben ohss olmuşum. 5. Gün aşırı karın şişliği ile koşa koşa doktora gittim. Çok geçmiş olsun
Aaa cok iyi o zaman en iyisini onlar bilirŞimdi aradılar canım başka teste gerek yok dediler. Artış çok ta düşük değilmiş her bünye farklı olabilir miş. Haftaya doktor randevusu verdi. Bilmiyordum içime sinmedi gibi ikna olamadım bı kaç güne yine kan veririm sanırım
Hamileyim canım. Gittim doktora. Hala da azar azar geliyor. Iğne yaptılar hemen. Bir de istirahat verdi.hamilelik varsa gitmelisin düşük riskinw karşı igne yapıyolar.. ama hamilelik yoksa doktorunla bir iletişime geç mutlaka ona uygun birseyler söyleyecek yada önerecektir
Benim kapsül şeklinde cnm ben dışarda muhafaza ediyorum çünkü diğer türlü olunca yanına buz koyuyorlar öyle tahmin ediyorum yAniKızlar bu progestan iğneyi buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ,dışarda mi?
Disarda tutuyorum dolaba koy diyen olmadiKızlar bu progestan iğneyi buzdolabında mi muhafaza ediyorsunuz ,dışarda mi?
Teşekkür ederim, toplamadan sonra oldum.Geçmiş olsun.Transferden öncemi yoksa sonramı ohss oldunuz ?
Bnmki de ilk kez bu renlerde oldu. Ama kanama lekelenme hiç bir şey yok çok şükürCanım benimki beyazdı dün baya topak topak düştü
Peki nasıl geçirdiniz ? Ne yediniz ne içtiniz ne kadar sürede geçti,bilgi verebilir misinizTeşekkür ederim, toplamadan sonra oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?