Hayırlı olsun öncelikle.Evet hepimiz bilinçli insanlarız ama sağlıklı oluşan embryomuz rahimimize transfer edilmiş ve bekliyoruzBenim de bugün 4. Gün bugün aşırı bir ağrı girdi belime kasıklarıma adet ağrısı gibiyok artık dedim adet olmuyorumdur herhalde bacaklarıma ağrı giriyor arada da belirti aramak istemedim ama böyle ağrı vs olunca acaba mı diyorum ve kendimi dinlemeye başlıyorum
Merhaba bende şişli memorialda tedavideyim. Bana pgt önermediler yaptırmadım yaptırmak istiyodum hatta gerek yok dedi doktorum. Neye göre karar veriyolar gercekten anlamıyorum.Bende embriyolara pgt yaptırdım. Şişli memorialda. 3 haftada geldi sonuçlar. Bana doktorum tedavide başarı şansını arttırmak için önerdi. Sürecin en başına dönmektense doktorun da tavsiye ederse deneyebilirsin belki canım. Fiyatı embriyo başına 295 dolar.
Merhaba
Merhaba bende şişli memorialda tedavideyim. Bana pgt önermediler yaptırmadım yaptırmak istiyodum hatta gerek yok dedi doktorum. Neye göre karar veriyolar gercekten anlamıyorum.
[/QUOTE
Bilmiyorum bana Fulya hanım yaptırabilirsen güzel olur dedi. Bende istiyordum zaten.
merhaba benim doktorum 7 eylülde gel keseyi göreceğiz dedi ama bana da erken geldi o tarih anlamadım 22 ağustos transfer tarihim sizin ne zamandıMerhabalar ilk kan testimi pazar günü verdim Beta değerim 76 idi. 2 gün sonra bugün 246 olmuş. Tekrar kan vermene gerek yok dediler. Kimyasal olmasından korkuyorum kaç kez daha versem içim rahat olur? Merkezden aradılar 19 Eylüle randevu verdiler. Biraz geç değil mi? Daha öncesinde doktora gitmem gerekir mi kese vs için ?
Yaaa iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum ve inşallah sağlıklıca bir doğum nasip etsin RabbimHayırlı olsun öncelikle.Evet hepimiz bilinçli insanlarız ama sağlıklı oluşan embryomuz rahimimize transfer edilmiş ve bekliyoruzNe kadar sağlıklı düşünebiliriz bu bekleme sırasında.O istek,heyecan,zamanın geçmeyişi.Her saat başı bi belirti hissedip acaba diye umutlanıp sonra da bazı belirtileri aklımızda kurup umudumuzu kırmadı ki bence bunlar harika zamanlar vallahi bak.Keyfine çıkar canım Bel ağrısı bendede çok olmuştu kesin olmadı diye umutsuzluğa düşüren belirtimdi mesela.Çok şükür pozitif gördüm Şimdide keseyi görmek için bekliyorum.İnşallah sanada pozitifli günleri görmek nasip olur ha birde 4.günden sonra ayaklarım hep soğuktu gün içerisinde ara ara.bendeki en büyük farklılık hissettiren buydu seninde aklında olsun
Kan değerin için kötü şeyler düşünme canım bence.bende senin gibi sadece iki kez yaptırdım doktorum birdaha yaptırmama gerek duymadıgını söyledi.Ama bu cuma kese için gideceğim.kan tahlilimden 1 hafta sonraya kese için çağırdı.Ama bazı doktorlar sizin gibi geç çağırıyor hem kese hemde kalp bir arada görüp duymak içi.İçiniz rahat etmeyecek ise öne randevu isteyebilirsinizMerhabalar ilk kan testimi pazar günü verdim Beta değerim 76 idi. 2 gün sonra bugün 246 olmuş. Tekrar kan vermene gerek yok dediler. Kimyasal olmasından korkuyorum kaç kez daha versem içim rahat olur? Merkezden aradılar 19 Eylüle randevu verdiler. Biraz geç değil mi? Daha öncesinde doktora gitmem gerekir mi kese vs için ?
21 Ağustostu benim.merhaba benim doktorum 7 eylülde gel keseyi göreceğiz dedi ama bana da erken geldi o tarih anlamadım 22 ağustos transfer tarihim sizin ne zamandı
Tamam teşekkür ederim bende önümüzde ki hafta kese için çağırır diye bekliyordum. Biraz bekleyeceğim içim rahat etmezse öne çekeriz randevuyu artık.Kan değerin için kötü şeyler düşünme canım bence.bende senin gibi sadece iki kez yaptırdım doktorum birdaha yaptırmama gerek duymadıgını söyledi.Ama bu cuma kese için gideceğim.kan tahlilimden 1 hafta sonraya kese için çağırdı.Ama bazı doktorlar sizin gibi geç çağırıyor hem kese hemde kalp bir arada görüp duymak içi.İçiniz rahat etmeyecek ise öne randevu isteyebilirsiniz
Canım seninle aynıydı transfer günümüz sanırım. 2 gun once 6 çıkan degerim bugün 3,69 a düşmüş benim de. Üzülme hayırlısı böyleymiş hersey Rabbimden. Pes etmek yok . Allah isteyen herkese nasip etsinmaalesef 3.38 çıktı kan negatif yani
rabbim burdaki herhesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar almayı nasip etsin
Amin.İlk transferimde doktorum berildi o zaman zorla yaptırmıstım yıne onermemıslerdı. Şimdi yücel bey dokttorum Bu sefer de dondurulmusları gonderıcektım pgtye ama kesınlıkle gerek yok dedi bende güvendim ona bıraktım artık hayırlısıama anlamıyorum neye gore karar veriyolar. Allah yardımcımız olsun hepımızın
İşte ben!!! 2. Gün deli gibiydim fena ağrıdı sonra geçti. 5. Gün yine felaket ağrıdı. Yine geçtiBenim de bugün 4. Gün bugün aşırı bir ağrı girdi belime kasıklarıma adet ağrısı gibiyok artık dedim adet olmuyorumdur herhalde bacaklarıma ağrı giriyor arada da belirti aramak istemedim ama böyle ağrı vs olunca acaba mı diyorum ve kendimi dinlemeye başlıyorum
Hıımm önce biopsi sonra dondurma yani. Biz görüştük doktorumla genetik sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi. Prp dediğin nedir onu bi araştırayım, histeroskopi dedi doktorum, aynı zamanda çizik atacağız dedi, sonra bağışıklığı tam baskılayıp organ nakli oluyo gibi transfer yapacağız dediAyni bana da bunlar verilmisti. Kromozom testleri yaptirabilir hem size hem esinize. Embriyolara kromozom testi isteyebilir. Bi de bana simdi rahim prp yapti ve serum verildi.
Doktorum bundan bahsetmedi. Histeroskopi yapıcaz rahime çizik atıcaz dedi. 2 ay menopoza sokacağız seni dedi. Sonra transfer tekrar bakalımBende embriyolara pgt yaptırdım. Şişli memorialda. 3 haftada geldi sonuçlar. Bana doktorum tedavide başarı şansını arttırmak için önerdi. Sürecin en başına dönmektense doktorun da tavsiye ederse deneyebilirsin belki canım. Fiyatı embriyo başına 295 dolar.
Transferin 6.gunu erken gebelik testinde bellı olurmu
Ben dondurulmuş transfer olacağım için ilaç kullandırdı doktorum. Doktora ilk gittiğim gün serum verdiler, dostinex ilaç, oksapar ve endol fitil yazdı doktorum. (Regl sürecini hızlandırmak için) Sizin transferiniz olduysa ilaç kullanamazsınız tuzlu yemeyin, yemeklerinizi az ve sık öğünler halinde yiyin. Bir de bol bol su için çok geçmiş olsun.Peki nasıl geçirdiniz ? Ne yediniz ne içtiniz ne kadar sürede geçti,bilgi verebilir misinizTavsiyeniz varmı
Kaç embriyonuz gitmişti ve kaçı kaliteli döndü acb? Benim embriyolarımda ngs ye gitti beklemek çok stresliBende embriyolara pgt yaptırdım. Şişli memorialda. 3 haftada geldi sonuçlar. Bana doktorum tedavide başarı şansını arttırmak için önerdi. Sürecin en başına dönmektense doktorun da tavsiye ederse deneyebilirsin belki canım. Fiyatı embriyo başına 295 dolar.
Ayy az kalmış inşallah bu sefer pozitifi görürsün :) ben Memorial Bahçelievlerde yaptırıyorum. Doktorumdan falan çok memnunum daha 4 embriyomuz duruyor dondurulmuş olarak. Bitene kadar onlarla devam, hala olmadıysa başa saracağız mecburen
Inşallah senin için de hayırlısı olsun hamile haberlerimizi paylaşalım burda
.İlk transferimde doktorum berildi o zaman zorla yaptırmıstım yıne onermemıslerdı. Şimdi yücel bey dokttorum Bu sefer de dondurulmusları gonderıcektım pgtye ama kesınlıkle gerek yok dedi bende güvendim ona bıraktım artık hayırlısıama anlamıyorum neye gore karar veriyolar. Allah yardımcımız olsun hepımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?