2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sizin adınıza okadar çok sevindimkiSağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kızlar transfer sonrası test gününe yakın deli gibi adet sancısı çekip kanda pozitif alan var mı? Benim 2 gündür kesilmeyen adet sancılarım var öncekilerde de benzer olmuştu. Son 3 gün kaldı ama zaman daraldıkça biraz karamsarlaşıyorum sanırım. Sabır limitimi mi doldurdum nedir bilemedim

Canım o agrılar inan çok normal bak benim de ara ara hala geliyor huzursuzluk veriyor elimizde değil seni anlıyorum sana önerim ılık suyun altında vücudunu biraz yıka çok iyi geliyor bi 5-10 dakika suya sok vücudunu cok kalma ve ılık olsun sıcak olmasın çok rahatlayacaksın

Seninde regl ağrısı gibi mi oluyordu. Benimki uzun da sürüyor 1-2 dk falan değil yani

asilsoy Bende aynıyım seninle. Benimde son 4

ben bugünü ve cumayı saymıyorumnormalde 4 eylül sanırım aynı

çok sağol canım. vallahi batmalar ağrılar durmuyor sık sık yokluyor bir de ateşim çıkmaya başladı adet öncesi hararetlenme o endişe ettirdi. artık alıştım diyorum ama ister istemez bu süreç endişeli bir hal alıyor. Tek pozitif olsun ağrı önemli değil yeter ki ağrının bebişten dolayı olduğunu bileyim

Kızlar bende 26 ağustosta 3.kez transfer oldum. Bir kere opu oldu 5 embriyo donduruldu. İlk 2 si eylülde transfer edildi tuttu fakat boş çıktı. 2.hazıran ayında tek embriyo ile oldu o hiç tutmadı. Son 2 embriyo kalmıştı onları transfer ettirdim ama çok umutsuzum sürekli ağlayasım geliyo donmuş embriyolarda bitti tekrar naparım diye düşünüyorum. Bir de transfer gecesi annem bana bakmaya geldi hastalandı acilde geçirdim. İlk 2 gün ona üzüldüm daha sonra eşim hastalandı bu sefer ona üzüldüm. Olmadı gibime geliyor embriyolara güvenmiyorum çok karışık duygular içindeyim. Sizde de böyle umutsuzluk olmuşmuydu. Hiçte belirtim yok birde alerjim var o arttı.

Seninde regl ağrısı gibi mi oluyordu. Benimki uzun da sürüyor 1-2 dk falan değil yani
Canım olmaz mı arada bir o regl gibi ağrı geliyor baya huzursuz ediyor hatta şuan bile var o sıra güzelce yan yatıyorum uyumaya çalışıyorum ben hep evdeyim çalışmıyorum ve transferden beri ev işi yapmıyorum sadece yemeğimizi yapabiliyorum o da bazen çünkü bulantı tiksinmelerim başladı İşlerimi haftada 1 ablam yapıyor geri kalanı eşim Allah razı olsun o yapıyor dışarı gezmeye otobüse veya arabaya da binmiyorum doktor harici hiçbiryere gitmedim zaten corona var bu da bahanesi oldu :)) dün doktor da ilk 12 hafta buna dikkat etmenin çok sağlıklı olduğunu söyledi ağrılar için sakın stres yapma o olacak dedi yani içinizi rahat tutun kızlar Allah’ın izniyle herşey güzel olacak

Valla kızlar benimde transferimin 4.günü herğün agrım var sanki regli olucakmışım gibi buğünde özellikle sağ kasıgımda oluyor çok şiddetli bir ağrı değil ama ara ara hafiften hissediyorsun kötü düşünmeyi bıraktım iyi şeyler düşünüyorum iyi olsun başka çare yok

28indemi tranfer oldunuz acaba ❤

Hiç üzülmeyin, ne güzel bakın bir sürü dondurulmuşunuz var. Transfer olmuşsunuz. Bdnim 1 dondurulmuşum var ve 1. Kalite olmasına rağmen doktorum tekrar opu yapacak şimdi. Tekrar hormon vs. Ben de hiç pozitifi göremeyeceğim hissiyle yaşıyorum. Ama birlikten kuvvet doğar, bugünler de geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…