2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bende bende buu. We sanırım genelde herkes aynı durumdan sikayetci o yuzden tutup tutmadığı da anlasılmıyo. Mesela bnmde bugun hıc agrım sancı yok ara ara olurdu 7.gun bugun boyle bnde bı an umutsuz oldum ama baktım herkes oyle Allaha tevekkulden Baska yapacak bısey yok dua edelim hayırlısyla olsun hepimizin ınsaallah

Kaç embriyonuz gitmişti ve kaçı kaliteli döndü acb? Benim embriyolarımda ngs ye gitti beklemek çok stresli
5 tane gitti. 4 ü transfere uygun 1 tanesi mozaik geldi. İhtiyaç halinde mozaik olanına da kullanabilirsiniz dediler. Benim Temmuz ayında tam 3 haftada geldi.

Benimde oldu adet olacakmışım gibi ağrılar. Ama ben bunu hep olumluya yordum. Çok şükür pozitifi gördüm hala da ara ara oluyor agrılarım.

Cnm bende cuma günü 10. Günümdü 71 cıktı 13. Gün yani pazrtesi üç gün snra 292 cıktı doktorum çarşamba tekrar ver dedi yarn tekrar vericem. Bende korkuyorum biraz ama herkes iyi yükselmiş devam edr diyo ümit vriyolar. Umarım öyledir güzel gider. Bence perşembe bidaha kan ver için rahat etsin.

canım benimde 10 11. Günlerim aşırı adet agrım vardı bide o günle adet günlerimdi kasıklarım ve belim cok agrıyodu hep uzandım korktum ama cok şükür pozitifim. umutlu ol güzel olacak

Umarım güzel gider her şey hepimiz için. Normalde kansızım demir ilacı kullanıyorum. Sorun olmaz heralde bir kez daha kan vermem.

Inanki bende oyleyim, cok zor bir surec, insanlar hep guzel haberlerini paylasiyo, benimde 3. Kez, 2 side kimyasal, banada kaderim bu gibi gelmeye basladi, ama bunlara ragmen, ufacik bir umut icin, bir ihtimali varsa stres yuzunden bise olmasin diye olumsuz dusunnemek zorundayz, ins olacak

Evet o serum oluyor işte. Hadi hayırlısı bir sürü yeni şey eklenecek

Evet ıyı bır doktor sagolsun. Ama ben ılkınde 3 tane gondermıstım 1 tane saglıklı gelmıstı o da 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Şimdi içim rahat değil 3 taneden bile 1 i sağlıklı gelmıstı keske yaptırsaydım dıe dusunup duruyorum ama yapcak bısey yok artık hayırlısı olsun

İşte bende bunu anlamıyorum benımde ılk tedavımdi sorun eşimin sperm sayısı ve morfolojı yasımızda 33 du gecen sene bana onermedı ben zorla yaptırdım sorunumuz aynı gıbı neden tutum farklı. Bu seferde yucel bey doktorum dondurulmıs oldum pgtsız 5AA beklıyorum bakalım hayırlısı hepımız için

Yaptırdıktan sonra ne geldi sonuç peki PGT fen kaç tane gönderdiniz kaç tane sağlam geldi?

Ben de sırayla histeroskopi oldum çizik atıldı sonra transfer hazırlığında o intralipit serumu aldım canım şimdi 6 gün sonra belli olacak benim sana burada yazmak nasip olur umarım bak bana şifa oldu diye inşallahAma şifa olan arkadaşlarım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…