Benimde aynı şekilde nasıl hissediyorsun peki kendini varmı agrın felN5.gun embriyosu canım
Yok agrim felan yok öyle birseyde hisetmiyom umutsuzluk var icimde surekliBenimde aynı şekilde nasıl hissediyorsun peki kendini varmı agrın felN
Hayırlısı olsun inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bu kez pozitif olur.Doktorum bundan bahsetmedi. Histeroskopi yapıcaz rahime çizik atıcaz dedi. 2 ay menopoza sokacağız seni dedi. Sonra transfer tekrar bakalım
cok iyi yapmişsinHamileyim canım. Gittim doktora. Hala da azar azar geliyor. Iğne yaptılar hemen. Bir de istirahat verdi.
Bende bende buu. We sanırım genelde herkes aynı durumdan sikayetci o yuzden tutup tutmadığı da anlasılmıyo. Mesela bnmde bugun hıc agrım sancı yok ara ara olurdu 7.gun bugun boyle bnde bı an umutsuz oldum ama baktım herkes oyle Allaha tevekkulden Baska yapacak bısey yok dua edelim hayırlısyla olsun hepimizin ınsaallahİşte ben!!! 2. Gün deli gibiydim fena ağrıdı sonra geçti. 5. Gün yine felaket ağrıdı. Yine geçtişuan 7. Günüm ağrım yok çok az geliyo yani. Ağrılı olduğum günler olmadı tamam diyorum. Geçince içine umut doğuyor mutlu oluyorum
5 tane gitti. 4 ü transfere uygun 1 tanesi mozaik geldi. İhtiyaç halinde mozaik olanına da kullanabilirsiniz dediler. Benim Temmuz ayında tam 3 haftada geldi.Kaç embriyonuz gitmişti ve kaçı kaliteli döndü acb? Benim embriyolarımda ngs ye gitti beklemek çok stresli
Senin kaçıncı gün embriyosu ve ne zaman oldu transfer1 haftan varmış, inşallah güzel haberler verirsin. :)
Benimde oldu adet olacakmışım gibi ağrılar. Ama ben bunu hep olumluya yordum. Çok şükür pozitifi gördüm hala da ara ara oluyor agrılarım.Kızlar transfer sonrası test gününe yakın deli gibi adet sancısı çekip kanda pozitif alan var mı? Benim 2 gündür kesilmeyen adet sancılarım var öncekilerde de benzer olmuştu. Son 3 gün kaldı ama zaman daraldıkça biraz karamsarlaşıyorum sanırım. Sabır limitimi mi doldurdum nedir bilemedim
Morelini yüksek tutmaya çalış cnm umudunu kaybetme iyi düşünelim iyi olsun Allah büyüktürYok agrim felan yok öyle birseyde hisetmiyom umutsuzluk var icimde surekli
Cnm bende cuma günü 10. Günümdü 71 cıktı 13. Gün yani pazrtesi üç gün snra 292 cıktı doktorum çarşamba tekrar ver dedi yarn tekrar vericem. Bende korkuyorum biraz ama herkes iyi yükselmiş devam edr diyo ümit vriyolar. Umarım öyledir güzel gider. Bence perşembe bidaha kan ver için rahat etsin.Merhabalar ilk kan testimi pazar günü verdim Beta değerim 76 idi. 2 gün sonra bugün 246 olmuş. Tekrar kan vermene gerek yok dediler. Kimyasal olmasından korkuyorum kaç kez daha versem içim rahat olur? Merkezden aradılar 19 Eylüle randevu verdiler. Biraz geç değil mi? Daha öncesinde doktora gitmem gerekir mi kese vs için ?
canım benimde 10 11. Günlerim aşırı adet agrım vardı bide o günle adet günlerimdi kasıklarım ve belim cok agrıyodu hep uzandım korktum ama cok şükür pozitifim.Kızlar transfer sonrası test gününe yakın deli gibi adet sancısı çekip kanda pozitif alan var mı? Benim 2 gündür kesilmeyen adet sancılarım var öncekilerde de benzer olmuştu. Son 3 gün kaldı ama zaman daraldıkça biraz karamsarlaşıyorum sanırım. Sabır limitimi mi doldurdum nedir bilemedim
Umarım güzel gider her şey hepimiz için. Normalde kansızım demir ilacı kullanıyorum. Sorun olmaz heralde bir kez daha kan vermem.Cnm bende cuma günü 10. Günümdü 71 cıktı 13. Gün yani pazrtesi üç gün snra 292 cıktı doktorum çarşamba tekrar ver dedi yarn tekrar vericem. Bende korkuyorum biraz ama herkes iyi yükselmiş devam edr diyo ümit vriyolar. Umarım öyledir güzel gider. Bence perşembe bidaha kan ver için rahat etsin.
Inanki bende oyleyim, cok zor bir surec, insanlar hep guzel haberlerini paylasiyo, benimde 3. Kez, 2 side kimyasal, banada kaderim bu gibi gelmeye basladi, ama bunlara ragmen, ufacik bir umut icin, bir ihtimali varsa stres yuzunden bise olmasin diye olumsuz dusunnemek zorundayz, ins olacakKızlar bende 26 ağustosta 3.kez transfer oldum. Bir kere opu oldu 5 embriyo donduruldu. İlk 2 si eylülde transfer edildi tuttu fakat boş çıktı. 2.hazıran ayında tek embriyo ile oldu o hiç tutmadı. Son 2 embriyo kalmıştı onları transfer ettirdim ama çok umutsuzum sürekli ağlayasım geliyo donmuş embriyolarda bitti tekrar naparım diye düşünüyorum. Bir de transfer gecesi annem bana bakmaya geldi hastalandı acilde geçirdim. İlk 2 gün ona üzüldüm daha sonra eşim hastalandı bu sefer ona üzüldüm. Olmadı gibime geliyor embriyolara güvenmiyorum çok karışık duygular içindeyim. Sizde de böyle umutsuzluk olmuşmuydu. Hiçte belirtim yok birde alerjim var o arttı.
Cnm ben 6. Günde yaptım o bile cıkmadı. Dayan bence biraz. 8. Günde cok silik cıktı benimKızlar merhaba 28imde tranfer oldum idrarda cikarmi ki tarnsfer hariç 4.günde
Olmaz canım senden alınan kan zaten azıcık bişeymonu etkilemez bileUmarım güzel gider her şey hepimiz için. Normalde kansızım demir ilacı kullanıyorum. Sorun olmaz heralde bir kez daha kan vermem.
Evet o serum oluyor işte. Hadi hayırlısı bir sürü yeni şey eklenecekHıımm önce biopsi sonra dondurma yani. Biz görüştük doktorumla genetik sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi. Prp dediğin nedir onu bi araştırayım, histeroskopi dedi doktorum, aynı zamanda çizik atacağız dedi, sonra bağışıklığı tam baskılayıp organ nakli oluyo gibi transfer yapacağız dedi
Evet ıyı bır doktor sagolsun. Ama ben ılkınde 3 tane gondermıstım 1 tane saglıklı gelmıstı o da 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Şimdi içim rahat değil 3 taneden bile 1 i sağlıklı gelmıstı keske yaptırsaydım dıe dusunup duruyorumAminGerçekten gerek görmediler demek ki. Yücel Beyin ne kadar iyi bir doktor olduğundan bahsediyor herkes. Size boş yere masraf çıkarmamak istemişlerdir. Ayrıca bize de baya masraflı oldu ve nerdeyse hepsinin sonucu iyi geldi. Biraz fazla mı abarttık diye düşündük sonradan.
İşte bende bunu anlamıyorum benımde ılk tedavımdi sorun eşimin sperm sayısı ve morfolojı yasımızda 33 du gecen sene bana onermedı ben zorla yaptırdım sorunumuz aynı gıbı neden tutum farklı.Merhaba benim de doktorum Beril Hanım bana özellikle PGT önerdi eşimin sperm değerleri çok iyi değildi morfolojisi 0 idi. Ama bizim ilk deneme ve yaşımızın 35’in altında olmadı nedeniyle yaptırmadık şuan 5. Gün embriyom transfer edildi (PGT siz) 6. Günümdeyim
İşte bende bunu anlamıyorum benımde ılk tedavımdi sorun eşimin sperm sayısı ve morfolojı yasımızda 33 du gecen sene bana onermedı ben zorla yaptırdım sorunumuz aynı gıbı neden tutum farklı.Bu seferde yucel bey doktorum dondurulmıs oldum pgtsız 5AA beklıyorum bakalım hayırlısı hepımız için
Ben de sırayla histeroskopi oldum çizik atıldı sonra transfer hazırlığında o intralipit serumu aldım canım şimdi 6 gün sonra belli olacak benim sana burada yazmak nasip olur umarım bak bana şifa oldu diye inşallahHıımm önce biopsi sonra dondurma yani. Biz görüştük doktorumla genetik sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi. Prp dediğin nedir onu bi araştırayım, histeroskopi dedi doktorum, aynı zamanda çizik atacağız dedi, sonra bağışıklığı tam baskılayıp organ nakli oluyo gibi transfer yapacağız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?