2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Doktorumdan memnunum ümit hanım çok iyi işini de titizlikle yapan bir doktor benim yumurtalar kötü cıktı

Sizin dondurulmus yumurtanız var mi
Sadece 1 tane var 1. Kalite. Ama diğerleri de 1. Kaliteydi. Sadece 11 mm çikolata kistim vardı, çikolata kisti gebeliğe çoğu zaman engel olmadığından transfer yapıldı. Şimdi onu baskılayıp da dondurulmuş transfer denenecek sanırım.

Hayırlısı olsun canım beklemek çok zor ama sonu iyi olacak inşallah

Evet o serum oluyor işte. Hadi hayırlısı bir sürü yeni şey eklenecek
Hııımm öyle miymiş adı. İnşallah bakalım beklerken o 10 gün ne kadar uzun geliyor ama bu sürece gireli 2 yıl olmuş neredeyse dönüp bakınca dün gibi. 3 ay da su gibi geçecek yine 10 gün bekle bekle geçmeyecek :)

Ayy inşallah yaa önce sen sonra ben hadi bakalım :) bi kaç kişi çok hasta halsiz hissettim kendimi serumdan sonra demiş sende de öyle oldu mu?

aynen ben de 6.günümdeyim :) bu sabah test yaptım ince çizgi çıktı. tavsiye istersen sabah uyandığında ilk idrarınla dene sonuç daha sağlıklı olabilir.
O zaman 1 gün daha erteleyeyim artık gün yaklaştıkça heyecan artıyor

Aynıyız sizinle benimde 5. Gün embriyosu ve bugün 6. Günüm akşam idrar testi yapmayı düşünüyorum
Bende yapıcam artık beklemekten sıkıldım erken gösteren testmı sızınkı normalmi ? Benim embıryo kalıtem baya düşük oyuzden pek umutlu degılım

Olumsuz olan transferinizde kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer yapılmıştı

Kızlar estrafem kullanırken kasık ağrısı olup pıhtı gibi çok çok az kanayan oldumu? Belli belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…