Hayır irenbe de transfer oldumYaa gerçektenmi, şimdi aklımda deli sorular.. ben de irenbede ümit hanımın hastasıyım ama şimdilik memnunum. Merkez değiştirmek de zor geliyor. Bilemedim şimdisiz sınra nereye gittiniz, kaan bozkurt yada tavmergene mi?
Hangi dr un hastasısınız pekiHayır irenbe de transfer oldum
Doktorumdan memnunum ümit hanım çok iyi işini de titizlikle yapan bir doktor benim yumurtalar kötü cıktıYaa gerçektenmi, şimdi aklımda deli sorular.. ben de irenbede ümit hanımın hastasıyım ama şimdilik memnunum. Merkez değiştirmek de zor geliyor. Bilemedim şimdisiz sınra nereye gittiniz, kaan bozkurt yada tavmergene mi?
Hımm anladım, çok teşekkürler. Ben de ümit hocanın hastayım, ilk deneme olumsuz oldu ama denemeye devamDoktorumdan memnunum ümit hanım çok iyi işini de titizlikle yapan bir doktor benim yumurtalar kötü cıktı
Sizin dondurulmus yumurtanız var miHımm anladım, çok teşekkürler. Ben de ümit hocanın hastayım, ilk deneme olumsuz oldu ama denemeye devam
Sadece 1 tane var 1. Kalite. Ama diğerleri de 1. Kaliteydi. Sadece 11 mm çikolata kistim vardı, çikolata kisti gebeliğe çoğu zaman engel olmadığından transfer yapıldı. Şimdi onu baskılayıp da dondurulmuş transfer denenecek sanırım.Sizin dondurulmus yumurtanız var mi
Aynıyız sizinle benimde 5. Gün embriyosu ve bugün 6. Günüm akşam idrar testi yapmayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun canım beklemek çok zor ama sonu iyi olacak inşallahSadece 1 tane var 1. Kalite. Ama diğerleri de 1. Kaliteydi. Sadece 11 mm çikolata kistim vardı, çikolata kisti gebeliğe çoğu zaman engel olmadığından transfer yapıldı. Şimdi onu baskılayıp da dondurulmuş transfer denenecek sanırım.
Amin inşallahHayırlısı olsun canım beklemek çok zor ama sonu iyi olacak inşallah
Endometriozis hastasıyım. Kistim yok ancak odaklar mevcutmerhaba, çikolata kistiniz mi var, neden geçici menopoza sokacaklar sizi?
Hııımm öyle miymiş adı. İnşallah bakalım beklerken o 10 gün ne kadar uzun geliyor ama bu sürece gireli 2 yıl olmuş neredeyse dönüp bakınca dün gibi. 3 ay da su gibi geçecek yine 10 gün bekle bekle geçmeyecek :)Evet o serum oluyor işte. Hadi hayırlısı bir sürü yeni şey eklenecek
Ayy inşallah yaa önce sen sonra ben hadi bakalım :) bi kaç kişi çok hasta halsiz hissettim kendimi serumdan sonra demiş sende de öyle oldu mu?Ben de sırayla histeroskopi oldum çizik atıldı sonra transfer hazırlığında o intralipit serumu aldım canım şimdi 6 gün sonra belli olacak benim sana burada yazmak nasip olur umarım bak bana şifa oldu diye inşallahAma şifa olan arkadaşlarım oldu
O zaman 1 gün daha erteleyeyim artık gün yaklaştıkça heyecan artıyoraynen ben de 6.günümdeyim :) bu sabah test yaptım ince çizgi çıktı. tavsiye istersen sabah uyandığında ilk idrarınla dene sonuç daha sağlıklı olabilir.
Bende yapıcam artık beklemekten sıkıldımAynıyız sizinle benimde 5. Gün embriyosu ve bugün 6. Günüm akşam idrar testi yapmayı düşünüyorum
Evet çok heyecanlı bir bekleyiş. Hayırlısı olsunO zaman 1 gün daha erteleyeyim artık gün yaklaştıkça heyecan artıyor
Evet oluyormuş ama bende çok olmadıAyy inşallah yaa önce sen sonra ben hadi bakalım :) bi kaç kişi çok hasta halsiz hissettim kendimi serumdan sonra demiş sende de öyle oldu mu?
Olumsuz olan transferinizde kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer yapılmıştıSadece 1 tane var 1. Kalite. Ama diğerleri de 1. Kaliteydi. Sadece 11 mm çikolata kistim vardı, çikolata kisti gebeliğe çoğu zaman engel olmadığından transfer yapıldı. Şimdi onu baskılayıp da dondurulmuş transfer denenecek sanırım.
Çok korktum gerçekten ve kendimi sorguladım yanlış bir hareket mi yaptım diye. Yapmadım. Dün gece kabus görüp bağırarak uyandım. Acaba onun yüzünden mi oldu kanama?cok iyi yapmişsincok riskli dikkat etmek gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?