- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Sadece 1 transferim oldu zaten, o da olumsuz oldu. 3. Gün embriyosuydu, 2 tane 1. Kalite transfer edilmişti.Olumsuz olan transferinizde kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer yapılmıştı
Beta hcg değeriniz kaçtı yani hiç mi tutunamamıştıSadece 1 transferim oldu zaten, o da olumsuz oldu. 3. Gün embriyosuydu, 2 tane 1. Kalite transfer edilmişti.
Yaptırdıktan sonra ne geldi sonuç peki PGT fen kaç tane gönderdiniz kaç tane sağlam geldi?
İlk transferde yaptırmıstım 3 tane gonderdım 1 saglıklı 2 mozaık geldı. Saglıklı gelen transfer edıldı 5. Haftada düştüYaptırdıktan sonra ne geldi sonuç peki PGT fen kaç tane gönderdiniz kaç tane sağlam geldi?
İlk transferde yaptırmıstım 3 tane gonderdım 1 saglıklı 2 mozaık geldı. Saglıklı gelen transfer edıldı 5. Haftada düştü
Bende yapıcam artık beklemekten sıkıldımerken gösteren testmı sızınkı normalmi ? Benim embıryo kalıtem baya düşük oyuzden pek umutlu degılım
Evet çok heyecanlı bir bekleyiş. Hayırlısı olsunumarım güzel haberler veririz buradan birbirimize.
Yok cok sukur herhangı bır hastalık cıkmadı testler yapıldı. Aynen nasip işi Allah ol derse olucak pgtlide düştü sonuçta bende bu sefer yaptırmadım hayırlısı olsun diyorumAslında PGT yapılan embriyo da tutacak diye bir netlik yok o yüzden ben yaptırmak istemedim. Sizin kromozal veya genetik bir rahatsızlığınız var mı biz periferik kanda kromozom analiz testi yaptırdık o da normal çıkmıştı
Yapınca haber verırımPredictor alırım diye düşünüyorum yaparsanız bilgi verin sizde, umut her zaman olmalı
ya hic ağır iş yapmama ragmen bacaklarima kadr kanamam oldu hala yatiyorum ben. o bence onla ilgili degilÇok korktum gerçekten ve kendimi sorguladım yanlış bir hareket mi yaptım diye. Yapmadım. Dün gece kabus görüp bağırarak uyandım. Acaba onun yüzünden mi oldu kanama?
benim 3. gün embriyosu 2 tane trafnsfer edildi. 24 ağustosta. doktorum transfer günü dahil 12. gün test dedi.Senin kaçıncı gün embriyosu ve ne zaman oldu transfer
Benimde oldu adet olacakmışım gibi ağrılar. Ama ben bunu hep olumluya yordum. Çok şükür pozitifi gördüm hala da ara ara oluyor agrılarım.
canım benimde 10 11. Günlerim aşırı adet agrım vardı bide o günle adet günlerimdi kasıklarım ve belim cok agrıyodu hep uzandım korktum ama cok şükür pozitifim.umutlu ol güzel olacak
Sıfır küsür malesefBeta hcg değeriniz kaçtı yani hiç mi tutunamamıştı
Canım şimdi nasılsın peki kanama geliyor mu hala iyisin dimi Rabbim korusunya hic ağır iş yapmama ragmen bacaklarima kadr kanamam oldu hala yatiyorum ben. o bence onla ilgili degilAllah bizlere bağışlasın ne diyim
Benim de geçen yıl başka bir merkezde 1 tane 3.gün transferim oldu hamile kaldım kese olustu ama icinde bebek olusmadi kurtaj olmak dorunda kaldim sevincimiz kisa sürdü o yüzden sordum seni üzmek istemezdimSıfır küsür malesefhiç tutunma olmadı.
Haklısınız, Allah sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi bizlereya hic ağır iş yapmama ragmen bacaklarima kadr kanamam oldu hala yatiyorum ben. o bence onla ilgili degilAllah bizlere bağışlasın ne diyim
Yolunda canim. Tek kese benimle. Bunun için mutluyum. Bu hafta doktor kontrom etti. Bir sorun görülmedi. Haftaya tekrar randevu verdi. Insallah kalp atisini da görürüz.
Canim uzme kendini. Diger transferde insallah tutunur ve saglikla kalır seninle.Sadece 1 transferim oldu zaten, o da olumsuz oldu. 3. Gün embriyosuydu, 2 tane 1. Kalite transfer edilmişti.
Rica ederim ne demek, sizinki çok daha üzücü. Benimki ne ki.. inşallah sağlıkla bebeklerimizle güzel günler görelimBenim de geçen yıl başka bir merkezde 1 tane 3.gün transferim oldu hamile kaldım kese olustu ama icinde bebek olusmadi kurtaj olmak dorunda kaldim sevincimiz kisa sürdü o yüzden sordum seni üzmek istemezdim
Amin inşallah, güzel temennilerin için teşekkür ederimCanim uzme kendini. Diger transferde insallah tutunur ve saglikla kalır seninle.
Ben normal şekilde 4 gün boyunca kanama gördüm bugün 11.günümKızlar estrafem kullanırken kasık ağrısı olup pıhtı gibi çok çok az kanayan oldumu? Belli belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?