2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İlkinde 3 tane g
Yaptırdıktan sonra ne geldi sonuç peki PGT fen kaç tane gönderdiniz kaç tane sağlam geldi?
Yaptırdıktan sonra ne geldi sonuç peki PGT fen kaç tane gönderdiniz kaç tane sağlam geldi?
İlk transferde yaptırmıstım 3 tane gonderdım 1 saglıklı 2 mozaık geldı. Saglıklı gelen transfer edıldı 5. Haftada düştü

İlk transferde yaptırmıstım 3 tane gonderdım 1 saglıklı 2 mozaık geldı. Saglıklı gelen transfer edıldı 5. Haftada düştü

Aslında PGT yapılan embriyo da tutacak diye bir netlik yok o yüzden ben yaptırmak istemedim. Sizin kromozal veya genetik bir rahatsızlığınız var mı biz periferik kanda kromozom analiz testi yaptırdık o da normal çıkmıştı

Bende yapıcam artık beklemekten sıkıldım erken gösteren testmı sızınkı normalmi ? Benim embıryo kalıtem baya düşük oyuzden pek umutlu degılım

Predictor alırım diye düşünüyorum yaparsanız bilgi verin sizde, umut her zaman olmalı

Yok cok sukur herhangı bır hastalık cıkmadı testler yapıldı. Aynen nasip işi Allah ol derse olucak pgtlide düştü sonuçta bende bu sefer yaptırmadım hayırlısı olsun diyorum

Çok korktum gerçekten ve kendimi sorguladım yanlış bir hareket mi yaptım diye. Yapmadım. Dün gece kabus görüp bağırarak uyandım. Acaba onun yüzünden mi oldu kanama?
ya hic ağır iş yapmama ragmen bacaklarima kadr kanamam oldu hala yatiyorum ben. o bence onla ilgili degil Allah bizlere bağışlasın ne diyim

Senin kaçıncı gün embriyosu ve ne zaman oldu transfer
benim 3. gün embriyosu 2 tane trafnsfer edildi. 24 ağustosta. doktorum transfer günü dahil 12. gün test dedi.

Benimde oldu adet olacakmışım gibi ağrılar. Ama ben bunu hep olumluya yordum. Çok şükür pozitifi gördüm hala da ara ara oluyor agrılarım.

ayyy valla inşallahhhh ben düne kadar çok umutluydum ama panik olmaya başaldım. nedense sol tarafımda bir baskı bir his var acaba diyorum bir yandan da korkuyorum. Her şey kader kısmet Allah bilir bekleyeceğiz , inşallah olumlu olduğunu yazmak nasip olur.

canım benimde 10 11. Günlerim aşırı adet agrım vardı bide o günle adet günlerimdi kasıklarım ve belim cok agrıyodu hep uzandım korktum ama cok şükür pozitifim. umutlu ol güzel olacak

hiç sorma bende de böyle bel ağrısı, adet sancısı ve kasıklarda batma, İnşallah bende senin gibi pozitif görenlerden olurum. bu sefer zamanı gelmiştir umarım.

Benim de geçen yıl başka bir merkezde 1 tane 3.gün transferim oldu hamile kaldım kese olustu ama icinde bebek olusmadi kurtaj olmak dorunda kaldim sevincimiz kisa sürdü o yüzden sordum seni üzmek istemezdim
Rica ederim ne demek, sizinki çok daha üzücü. Benimki ne ki.. inşallah sağlıkla bebeklerimizle güzel günler görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…