2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar benim olmadı galiba doktor ilaçları kes dedi
5. Gün çift embriyosu idi
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00 çıktı
Başka bahara benimki inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
Kızlar herkese iyi akşamlar bitti derken 11.gün değerim 29 olmuş Rabbim ol derse olur
ne düşünüyorsunuz artış için

merhabalar bende mesajlarınızı gorup yazmak ıstedım ılk tup bebek denemem ıkı sene once oldu ama malesef negatıf sonuc aldım . 4 tane 3.gun embrıyosu donduruldu. Dun tedavıye basladık adetın 3. gunuydu gııttım ve hap verdı bıde folıkasıt verdıbı hfat sonra gel muayene edelımdedı . Insaallah bu sefer guzel sonucalar alırız hepımız. bu arada bızım sorunumuz yok sebepsız olmuyor RABBIMIN sınavı buda . Yasım 26, 8 senelık evlıyız

Pgt ye giden embriyolarınızın kalitesini hatırlıyor musunuz? Benim de embriyorlarım genetiğe gitti kaç tanesi sağlıklı gelecek diye heyecanla bekliyorum

Hayır çok yüksek değil sıkma canını benimde 276 çıkmıştı değerin normal yani içini ferah tut kötü düşünme

Benim de geçen yıl başka bir merkezde 1 tane 3.gün transferim oldu hamile kaldım kese olustu ama icinde bebek olusmadi kurtaj olmak dorunda kaldim sevincimiz kisa sürdü o yüzden sordum seni üzmek istemezdim
Allah yeniden nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına al.Bende seni üzmek istemem ama malum hepimiz bu yoldayız ve merak ediyoruzkan değeriniz kaçtı öğrendiğinizde ?

Canim benim biraz once yine kanamam oldu. Ama onceki kanama gibi kasik agrisi vs aci olmadi. Akinti gibi oldu. Tekrar acile gitsem mi bilemedim.
naptin canım gittinmi? devm ediyomu kanama? kesildiyse sabah mutlaka doktoruna git belki bi iğne daha yaparlar

pinkbuyu Canım inşallah bu zorlu günler geçip gidecek bak gör biraz önce okudum 6-8 haftalar arası akıntı çok çoğalıyormuş kanama rengin ele verir kırmızıysa sen acile git bekleme
D Derinsart en iyisini yapıyorsun canım benim yat bol bol senden bebişlerden önemli değil hiçbirşey inşallah geçecek bu zorlu günler biraz daha sabret inşallah ben inanıyorum bitecek gidecek

amin insallah canm elimizdende fazlasi gelmiyor keşke gelse artık böyle sabredicez yapcak birsey yok. hayırlısıylısa olsun saglıkla gelsinler

Allah yeniden nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına al.Bende seni üzmek istemem ama malum hepimiz bu yoldayız ve merak ediyoruzkan değeriniz kaçtı öğrendiğinizde ?
Bahsettiğim geçen yılki transferimdi 12.gün 111 çıkmıştı beta hcg dün çift embriyo transferi oldum inşalla h 11 gün sonra kan vereceğim

hasi hayırlısı insallah busefer olur bende 8 yıllık evliyim ins kavuşursun busefeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…