Kızlar herkese iyi akşamlar bitti derken 11.gün değerim 29 olmuşKızlar benim olmadı galiba doktor ilaçları kes dedi
5. Gün çift embriyosu idi
9. Gün 21.02
10.Gün 21.00 çıktı
Başka bahara benimki inşallah
Allah herkesin gönlüne göre versin
kanama durdu kahverengiye döndü oda durdu şindi ara ara adet ağrısı geliyor oda beni cok korkutuyoCanım şimdi nasılsın peki kanama geliyor mu hala iyisin dimi Rabbim korusun♥♥♥
vallaaa coook amin. sizde heeeeep yaatın iş hic yapmyn ev süpürmek yemek hicbisiHaklısınız, Allah sağlıkla bağışlasın bebişlerimizi bizlere
Pgt ye giden embriyolarınızın kalitesini hatırlıyor musunuz? Benim de embriyorlarım genetiğe gitti kaç tanesi sağlıklı gelecek diye heyecanla bekliyorumEvet ıyı bır doktor sagolsun. Ama ben ılkınde 3 tane gondermıstım 1 tane saglıklı gelmıstı o da 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı. Şimdi içim rahat değil 3 taneden bile 1 i sağlıklı gelmıstı keske yaptırsaydım dıe dusunup duruyorumama yapcak bısey yok artık hayırlısı olsun
Hayır çok yüksek değil sıkma canını benimde 276 çıkmıştı değerin normal yani içini ferah tut kötü düşünmeEğer bu tek embriyo tutunmasının sonucu ise yüksek hcg ile dış gebelik ihtimali söz konusu oluyor, bundan çok korkuyorum. 1saat sonra öğrenebileceğim durumu. Hatta sonraki hcgler ve keseye bakılırken ancak net durumumu bileceğim. Bu beklemeler tüp bebek hastaları için en yorucusu...
Çok sevindim canım benim Rabbim tamamını getirsin inşallahKızlar herkese iyi akşamlar bitti derken 11.gün değerim 29 olmuşRabbim ol derse olur
ne düşünüyorsunuz artış için
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alKızlar herkese iyi akşamlar bitti derken 11.gün değerim 29 olmuşRabbim ol derse olur
ne düşünüyorsunuz artış için
Yaptım malesef çıkmadıPredictor alırım diye düşünüyorum yaparsanız bilgi verin sizde, umut her zaman olmalı
Canim benim biraz once yine kanamam oldu. Ama onceki kanama gibi kasik agrisi vs aci olmadi. Akinti gibi oldu. Tekrar acile gitsem mi bilemedim.kanama durdu kahverengiye döndü oda durdu şindi ara ara adet ağrısı geliyor oda beni cok korkutuyohep yatışdayım valla
Allah yeniden nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına al.Bende seni üzmek istemem ama malum hepimiz bu yoldayız ve merak ediyoruzBenim de geçen yıl başka bir merkezde 1 tane 3.gün transferim oldu hamile kaldım kese olustu ama icinde bebek olusmadi kurtaj olmak dorunda kaldim sevincimiz kisa sürdü o yüzden sordum seni üzmek istemezdim
naptin canım gittinmi? devm ediyomu kanama? kesildiyse sabah mutlaka doktoruna git belki bi iğne daha yaparlarCanim benim biraz once yine kanamam oldu. Ama onceki kanama gibi kasik agrisi vs aci olmadi. Akinti gibi oldu. Tekrar acile gitsem mi bilemedim.
amin insallah canm elimizdende fazlasi gelmiyor keşke gelse artık böyle sabredicez yapcak birsey yok. hayırlısıylısa olsun saglıkla gelsinlerpinkbuyu Canım inşallah bu zorlu günler geçip gidecek bak gör biraz önce okudum 6-8 haftalar arası akıntı çok çoğalıyormuş kanama rengin ele verir kırmızıysa sen acile git bekleme
D Derinsart en iyisini yapıyorsun canım benim yat bol bol senden bebişlerden önemli değil hiçbirşey inşallah geçecek bu zorlu günler biraz daha sabret inşallah ben inanıyorum bitecek gidecek
Bahsettiğim geçen yılki transferimdi 12.gün 111 çıkmıştı beta hcg dün çift embriyo transferi oldum inşalla h 11 gün sonra kan vereceğimAllah yeniden nasip etsin inşallah,sağlıcakla kucağına al.Bende seni üzmek istemem ama malum hepimiz bu yoldayız ve merak ediyoruzkan değeriniz kaçtı öğrendiğinizde ?
hasi hayırlısı insallah busefer olur bende 8 yıllık evliyimmerhabalar bende mesajlarınızı gorup yazmak ıstedımılk tup bebek denemem ıkı sene once oldu ama malesef negatıf sonuc aldım . 4 tane 3.gun embrıyosu donduruldu. Dun tedavıye basladık adetın 3. gunuydu gııttım ve hap verdı bıde folıkasıt verdıbı hfat sonra gel muayene edelımdedı . Insaallah bu sefer guzel sonucalar alırız hepımız. bu arada bızım sorunumuz yok sebepsız olmuyor RABBIMIN sınavı buda . Yasım 26, 8 senelık evlıyız
Inşallah canım ben 33 yaşındayım 3 yıllık evliyim sen kaç yaşındasın hiç çocuğun var mıydıhasi hayırlısı insallah busefer olur bende 8 yıllık evliyimins kavuşursun busefeer
Kesildi canim. Gecen defa ki gibi kasik agrisi yaşamadım. Ama benim hep böyle kanama mi olacak ya.
Hadi hayırlısı.İnşallah bu sefer herşey yolunda giderBahsettiğim geçen yılki transferimdi 12.gün 111 çıkmıştı beta hcg dün çift embriyo transferi oldum inşalla h 11 gün sonra kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?