2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

sevgiliseyyah
Evet Genetik tanı testini yani pgt yaptırmak en iyisi ama bayağı pahalı
bu arada benim de dr.um fulya hn.
4 yumurtadan 3 embryo 2 si normal döllenme oldu ama 3. gün taze transfer yapılmak zorunda kalındı 5. güne dayanmaz diye ki zaten bende de tutunamadılar. diğerinde en başından döllendiğinde zaten anomali durumu varmış 3 çekirdeğe bölünmüş ama gelişimi hızlı olduğu için 6. gün test yapıldı ve maalesef 3 tanecik anomali durumu çıktı down sendromu filan...
yani dün onun haberi bugün de 3.38 lik negatif tahlil sonucu
bu arada inşaallah sağlık sıhhatle bebişini kucağına alırsın canım

Son düzenleme:
Pgt ye giden embriyolarınızın kalitesini hatırlıyor musunuz? Benim de embriyorlarım genetiğe gitti kaç tanesi sağlıklı gelecek diye heyecanla bekliyorum
Hepsi iyi kaliteydi ama siz ona göre kıyaslama yapmayın inş. Sizinkilerin hepsi sağlam gelir

Inşallah canım ben 33 yaşındayım 3 yıllık evliyim sen kaç yaşındasın hiç çocuğun var mıydı
yook hic hamile kalamadimda cikılata kistlerinden sanırım cnki başka problemde bulamadilar.. gerçi ikiside kücük 7-8 cmle kalan var ama bana nasip olmadisende varmi cocuk

Kesildi canim. Gecen defa ki gibi kasik agrisi yaşamadım. Ama benim hep böyle kanama mi olacak ya.
inşallah olmaz bidaha bende cok korkuyorum tekrarlar diye kanama bi forumd okudum doğurana kadr kanamasi olan varmıs ama cogunlukta bix gibi başlarda kanama yaşıyor yattigin yerden hic klkma iğneden sora benimde hemen kesilmemişti ertesi gün devm etmişti akşamına kesilmisti soralki gün cumartesi yani kahverengi akıntı gelmeye bşladi oda pazartesi akşama kadr sürdü. doktorun dediigi kahverengiye dönmesi gerekir düşük olmamasi icin simdi bugünleree takip et kahverengi olmasi gerekir oda 4-5 gün akıntı olarak gelir korkma demişti.. düşük olursada kanama fazlalaşır annlarsın demişti kendini bugün takip et bakalım. ama şu günlerde hic kalkma ben tek çişe gidiyorum bide ilaç icerken kalkıorum ..yemegi falan eşim ypiyo temizlikte onda . sende elini biseye sürme

kaç haftaalıksın canim?
bende aşırı acıkma oluo sadece durmadan bisiler yiyesim var
Sanırım 5+5 emin değilim daha ben kese için gitmedim çünkü cumartesi gitcem.Acıkma ben de oluyo da bulantı sadece sabahları

Çok iyi yapıyorsunuz, ne güzel. Ben de dünden beri kalkmıyorum desem yeridir.

Sanırım 5+5 emin değilim daha ben kese için gitmedim çünkü cumartesi gitcem.Acıkma ben de oluyo da bulantı sadece sabahları
gebelik hesaplam diye sayfa var oradan bakabilirsin benim orayla ayni cıkmıştı doktorun dedigi.. erken başlamış ozanan sende gerçi herkes de değişiyor sanırım.. bende bulanti olmadi 1-2 kez aksamları dışında oda ilk haftalardaydi.. cubuk kraker ye yatagın bas ucuna koy bana doktor öyle dedi.. cok sükür olmadi simdiye kadar.. bide ben ne olur ne olmaz bulanı bileklikleri almıştım cok faydasını görende var işe yaramadi diyende ama denemekte fayda var herkesin vucudu farklı tepki veriyo sonucta.. bide çiğfındık bol ye B6 vitamibi içeren şeyler cok ye bulantını alır

Kızlar gunaydın bugun 8.gunum 4.gun embriyosu we tek. Boyle bı erken gebelik testi yaptım ama anlayamadım ne dusunuyorsunuzzz

Eklentiler

• IMG_20200902_090044.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 75
Çok iyi yapıyorsunuz, ne güzel. Ben de dünden beri kalkmıyorum desem yeridir.
herşey onlr icin valla sırtım cok ağrıyo hamilelikten beri uzandıkca da agri artiyı sanki hareketsizlikte var ama napalım hersey onlar icin kalkmayin vallaa sakın kalkma dedi doktor hicbisi dokunm dedi öyle yapmak gerekiyo gerçekten. bence kanamasi olmayan bile şu ilk haftalr yatmalı kesinlikle

Benim de sırtım ağrıdı dünden beri yattığım için. Ah keşke bu işin ciddiyetini kanama olmadan önce anlasaydım, sürekli yatardım.

Ya sacma gelebilir ama cmt 2 tane 3. gun emb trabsfer edildi. O gunden beri regl olacak gibi alt tarafta bi doluluk hissi vardi. Pzt karnim cok agridi iyiye yordum. Bugun ilk gunu saymazsak 4. gun. Dun aksam ayagimla balkondaki ikea koltugunu iteyim dedim, hafif oynadi ama birden bana fazla geldi bu. Simdi de o doluluk hissi de yok. Sanki hicbisey kalmadi Tutunmustu da dustu mu acaba. Tek pozitifimde karnim agrimisti ilk gunler ve tahlil zamanina yakin bu dolu hissim vardi. Sacmaliyor muyum ama insan hissetmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…