Ben goruyorum ikinci cizgiyiKızlar gunaydın bugun 8.gunum 4.gun embriyosu we tek. Boyle bı erken gebelik testi yaptım ama anlayamadım ne dusunuyorsunuzzz
Yani bnde gordum o kdr da hayalet degıl ama erken diye de olabılır henuz 8.gun we 4.gun embriyosu ama heweslenmelımıyım bilemedim keske bı gun daha bekleseydim yapmıcam diye inat ettm amaBen goruyorum ikinci cizgiyi
Canim mide bulantisi olmuyor ama akşamları mide yanması oluyor. Domatesden midem bulanıyor. Pişmiş domates yiyemiyorum. Yemeklerde falam domates olunca midem bulanıyor. Domatese karşı bir hassasiyetim oldu. Ama sadece pişmiş haline. Eskiden cok severdim.D Derinsart @mrskorkutpinkbuyu @Kalibimmm @Elen123 kızlar sizde sabahları mide bulantısı oluyomu bende bikaç gündür sabah kalkınca acaip bi bulantı oluyo zor tutuyorum kusmamak için
Bnmkı de cok silik erken gebelik olarak yaptım hatta 4.gun embriyosu 8.gunum kan wer denilen gune kadar kan vermeyi dusunmuyorum Bn. Sizinde gayt net aslında bnmkı tek diye mii bu kdr net dııll kiiArkadaşlar merhaba benim de üçüncü tüp bebek denemem transfer gününü sayarsak yedinci günüm iki adet beşinci gün embriyosu konuldu bu gün idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çok silik kan testi için erken midir bakabilir misiniz bir de hiç bir belirtim yok acaba test mi yanlış
Ben gördüm hafif bi çizgi varKızlar gunaydın bugun 8.gunum 4.gun embriyosu we tek. Boyle bı erken gebelik testi yaptım ama anlayamadım ne dusunuyorsunuzzz
Aynen bnde o yuzden tedbirli gidiyorum ınsaallah normal saglıklı gebeliktır bekleyelim duayla Rabbım nasıp etsin hepimize bana daBence sizinki de net görülüyor ikinci çizgi ben bir saat önce yaptım testi çok bekledi ilk çıktığında bu kadar net değildi kan verme konusunda ben de çok kararsızım hiç beklemiyordum benim test günüm ayın yedisinde eğer kimyasal gebelik olduysa erken de sevinmek istemiyorum
bilemiyruzki nerden bilsek farklı davrnırdkkBenim de sırtım ağrıdı dünden beri yattığım için. Ah keşke bu işin ciddiyetini kanama olmadan önce anlasaydım, sürekli yatardım.
kesinlikle var görünüyor daha yeni oldugundan silik sadece benceOyle mı diyorsunuz ben anlamadım hani nette degıl ya cuma test gunum Allahın iznıyle insallah Rabbım nasıp etsin hepimize bana da
Bnmkı de cok silik erken gebelik olarak yaptım hatta 4.gun embriyosu 8.gunum kan wer denilen gune kadar kan vermeyi dusunmuyorum Bn. Sizinde gayt net aslında bnmkı tek diye mii bu kdr net dııll kii
Canım aynı marka testler snırım. Benimde 4. Gün embriyosu. Silik cıkan 8. Gün yaptıgım test o gün kan sonucumda 71 cıktı :)
koyu olanda 13. Gün testi o günde kan değerim 292 geldi. Gayet senin çizginde belli hayrlı olsun
Allah razı olsun kızlar Rabbım nasıp etsın o ol der se olacak cnku biz elimizden geleni yaptık tewekkul ya Rabkesinlikle var görünüyor daha yeni oldugundan silik sadece bence
İnşallah herşey güzl olcak. Ben bugün bidaha kan aldırdım. Rabbim sanada güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Herkese. Banada inşallahAyy ewet aynıı aynııı testlerle gunler de embrıyolar da Allah u Ekber
Bende de yok malesef ikiz annesi olmayı çok istiyorumyook hic hamile kalamadimda cikılata kistlerinden sanırım cnki başka problemde bulamadilar.. gerçi ikiside kücük7-8 cmle kalan var ama bana nasip olmadi sende varmi cocuk
Çok amin çok aminİnşallah herşey güzl olcak. Ben bugün bidaha kan aldırdım. Rabbim sanada güzel sonuçlar almanı nasip etsin. Herkese. Banada inşallah
Benmde oyle yogun bir agrım yok dun falan yoktu hatta. Akıntı jel den oluyor bnce zatn o da jel sıkınca gun boyu degıl sanırımKızlar benim ağrılar geçti akıntı falanda yok böyle olup hamile kalan var mı
Bende fitilden sonra su gibi akıntın oluyor sonrasında bişey yokBenmde oyle yogun bir agrım yok dun falan yoktu hatta. Akıntı jel den oluyor bnce zatn o da jel sıkınca gun boyu degıl sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?