2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Tamam canım sağol ben de o programa göre hesaplamıştım blastokist transferinden 5+5 çıktı doğrudur ozaman.

Enteresan öyle çok alakasız şeylerden tiksinti gelebildiğini duymuştum ama.

Bugün benimde 8. Günüm transfer gününü saymazsak. 3. Gün çift. Çok özeniyorum ama üzülmek te istemiyorum . Hiç test yapmayıp bu ümitle yaşasam
Bnde aynı dusundum ama elbet yuzlesecegız arafta kalmakta sıkıntı stres bılmıyorum size bırakıyorum bnde ancak bu kdr dayandım test ewde bulunmaaa yapmazdım da

Ben ilk hamileliğimde buzdolabından tiksinmiştim öyle ki kokusu yüzünden değiştirmeyi düşünmüştüm. 18-19 hafta devam etmişti .
Walla bnde 3 gundur yıkamadım malum durumdan we bu kdr koktugumu hatrlamıyorum yanı hassaslıktan mi bilmiyorum midem bulanıyor resmen. Aslında esim kokmuyorsun dıyo ama

Suclama kendini ama bir daha da yapma, olacagi varsa olacak, ben dusunuyorum allah goruyor nekadar igne yedigimizi maddi manevi yiprandigimizi, o kotulugumuzu istemezki, sadece bir zamani vardr diye dusunuyorum, sen allaha sigin, hicbise olmadi ins, o doluluk hissi kabzlikla alakali olabilir, bol su icip buna izin vermiyorsundur belki

Canim cok saol Hani reglken oyle hissederiz ya onun gibi bi his. Kabiz olmadim neyse ki. Bilmiyorum belki de cok onemsiz biseydi. Ya da cidden bisey oldu... Evet olacagi varsa olacak da iste olmuyor olmuyor sen ne yaptin az kaldiii

Ben ilk hamileliğimde buzdolabından tiksinmiştim öyle ki kokusu yüzünden değiştirmeyi düşünmüştüm. 18-19 hafta devam etmişti .
:) ben de hiç sevmem o buzdolabı kokusunu ztn normalde de.Bakalım biz nelerden tikisincez

Silik çıkması bi umut hiç çıkmadı bende 5.hün erken oldugu ıcın cıkmamıstr inşallah
Ben 5. gün yaptım çıkmadı camim 6. gün yaptigimda yine çıkmadı ama yarım saat sonra çok çok cilik cıktı çok geç çıkınca emin olamadım 7. gün tekrar yaptım o zaman 5 dakika içinde silik çizgi cıktı moralini bozma sakın

Tamam canım sağol ben de o programa göre hesaplamıştım blastokist transferinden 5+5 çıktı doğrudur ozaman.
Selam Nitro, ben de programlardan 5+5 olduğumu düşünüyordum ama şimdi kese muayenesinden çıktım.5+3 dediler :) Birkaç gün kayma oluyor sanırım.

Selam Nitro, ben de programlardan 5+5 olduğumu düşünüyordum ama şimdi kese muayenesinden çıktım.5+3 dediler :) Birkaç gün kayma oluyor sanırım.
Öylemi ben de cumartesi gitcem bakalım kaç çıkcak.Kese göründü mü nasıl? Birde kalp atışı duyabildinizmi

Canım, inşAllah hiçbirşey olmayacak. Dualarımız seninle :)

Kızlar benim ağrılar geçti akıntı falanda yok böyle olup hamile kalan var mı
Bende ne ağrı ne akintı oldu bu sefer tutmadı galiba dedim Oğluma hamileligimde adet olacak gibi ağrılarım vardı internete baktığımda hamilelik belirtisi yazıyordu. Bu sefer olmayınca tutmadı diye düşündüm. Ikinci çizgiyi görünce şok oldum. 6+6 şuan hala da ne agrım ne bulantım ne aşırı iştahsızlık ne de aşırı iştah acikligim var hamile değil gibiyim

Yaa ne guzel hep dua ediyorum bnde Rabbım kolay gecen hamilelik kolay buyuyen ewlatlar nasıp etsin dıe. Bı yerde okumustum kolay buyuyen ewlat duanıza ekleyin dıe hep ole diyorum bnde

Bısey sorcam erken ama mesela smdı cuma kan vercem war cıkarsa insallah pazartesi de verdim we hersey yolunda diyelim. Sonra kese ıcın ne zamn cagrıyorlar

Canim cok saol Hani reglken oyle hissederiz ya onun gibi bi his. Kabiz olmadim neyse ki. Bilmiyorum belki de cok onemsiz biseydi. Ya da cidden bisey oldu... Evet olacagi varsa olacak da iste olmuyor olmuyor sen ne yaptin az kaldiii
Dun gece bogaz kurulugu oldu bende, klimada yatmama ragmen terledigimi hissettim, lavaboda ayni enfeksiyon gibi yanma hissettim, uyku tutmadi uzun sure dolandim, dua okudum, kızlar soguk su icmeyin, tabiki teste yaklastik ama korku devam ister istemez

K kalpsizce hilal-ss I ilknurtweety Maciacz Arkadaşlar merhabalar aynı gün transfer olmuştuk hepimize hayırlı olsun tekrardan.Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi büyütelim inşallah.Benim ki 5. Gün embriyosuydu ayın 30 unda test yaptım. 2 gün sonra tekrarladım. Sizler kaç kez tekrarladınız? Doktora gittiniz mi? Ne zamana doktor randevusu aldınız?

Yaa ne guzel hep dua ediyorum bnde Rabbım kolay gecen hamilelik kolay buyuyen ewlatlar nasıp etsin dıe. Bı yerde okumustum kolay buyuyen ewlat duanıza ekleyin dıe hep ole diyorum bnde
Ilk hamileligimde 4 aya kadar kanamalarim oldu en büyük korkum oydu sukut sonrasında kesildi 4ten 9a kadar ne kanama ne mide bulantılarım oldu çok kilo da almadım için yorgunluklarım da olmadı 6 aylıkken tatilde dağ taş gezdim Kuzenimin oğlu vardı çok sessizdi annesinin yanından ayrılmazdı hep dua ettim hamileyken ona benzer inşallah diye Çok sessiz bir oğlan çocuğu oldu. Misafirlikte yanımdan ayrılmazdı sokakta elimi bırakmazdı hiç şuan 5e girecek birlikte kek kurabiye yaparız ev temizleriz bana çok yardımcı oluyor ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…