Tamam canım sağol ben de o programa göre hesaplamıştım blastokist transferinden 5+5 çıktı doğrudur ozaman.gebelik hesaplam diye sayfa var oradan bakabilirsin benim orayla ayni cıkmıştı doktorun dedigi.. erken başlamış ozanan sende gerçi herkes de değişiyor sanırım.. bende bulanti olmadi 1-2 kez aksamları dışında oda ilk haftalardaydi.. cubuk kraker ye yatagın bas ucuna koy bana doktor öyle dedi.. cok sükür olmadi simdiye kadar.. bide ben ne olur ne olmaz bulanı bileklikleri almıştım cok faydasını görende var işe yaramadi diyende ama denemekte fayda var herkesin vucudu farklı tepki veriyo sonucta.. bide çiğfındık bol ye B6 vitamibi içeren şeyler cok ye bulantını alır
Enteresan öyle çok alakasız şeylerden tiksinti gelebildiğini duymuştum ama.Canim mide bulantisi olmuyor ama akşamları mide yanması oluyor. Domatesden midem bulanıyor. Pişmiş domates yiyemiyorum. Yemeklerde falam domates olunca midem bulanıyor. Domatese karşı bir hassasiyetim oldu. Ama sadece pişmiş haline. Eskiden cok severdim.
Ben ilk hamileliğimde buzdolabından tiksinmiştimEnteresan öyle çok alakasız şeylerden tiksinti gelebildiğini duymuştum ama.
Bnde aynı dusundum ama elbet yuzlesecegız arafta kalmakta sıkıntı stresBugün benimde 8. Günüm transfer gününü saymazsak. 3. Gün çift. Çok özeniyorum ama üzülmek te istemiyorum . Hiç test yapmayıp bu ümitle yaşasam
Walla bnde 3 gundur yıkamadım malum durumdan we bu kdr koktugumu hatrlamıyorum yanı hassaslıktan mi bilmiyorum midem bulanıyor resmen. Aslında esim kokmuyorsun dıyo amaBen ilk hamileliğimde buzdolabından tiksinmiştimöyle ki kokusu yüzünden değiştirmeyi düşünmüştüm. 18-19 hafta devam etmişti .
Suclama kendini ama bir daha da yapma, olacagi varsa olacak, ben dusunuyorum allah goruyor nekadar igne yedigimizi maddi manevi yiprandigimizi, o kotulugumuzu istemezki, sadece bir zamani vardr diye dusunuyorum, sen allaha sigin, hicbise olmadi ins, o doluluk hissi kabzlikla alakali olabilir, bol su icip buna izin vermiyorsundur belkiYa sacma gelebilir ama cmt 2 tane 3. gun emb trabsfer edildi. O gunden beri regl olacak gibi alt tarafta bi doluluk hissi vardi. Pzt karnim cok agridi iyiye yordum. Bugun ilk gunu saymazsak 4. gun. Dun aksam ayagimla balkondaki ikea koltugunu iteyim dedim, hafif oynadi ama birden bana fazla geldi bu. Simdi de o doluluk hissi de yok. Sanki hicbisey kalmadiTutunmustu da dustu mu acaba. Tek pozitifimde karnim agrimisti ilk gunler ve tahlil zamanina yakin bu dolu hissim vardi. Sacmaliyor muyum ama insan hissetmez mi
Canim cok saolSuclama kendini ama bir daha da yapma, olacagi varsa olacak, ben dusunuyorum allah goruyor nekadar igne yedigimizi maddi manevi yiprandigimizi, o kotulugumuzu istemezki, sadece bir zamani vardr diye dusunuyorum, sen allaha sigin, hicbise olmadi ins, o doluluk hissi kabzlikla alakali olabilir, bol su icip buna izin vermiyorsundur belki❤
:) ben de hiç sevmem o buzdolabı kokusunu ztn normalde de.Bakalım biz nelerden tikisincezBen ilk hamileliğimde buzdolabından tiksinmiştimöyle ki kokusu yüzünden değiştirmeyi düşünmüştüm. 18-19 hafta devam etmişti .
Ben 5. gün yaptım çıkmadı camim 6. gün yaptigimda yine çıkmadı ama yarım saat sonra çok çok cilik cıktı çok geç çıkınca emin olamadım 7. gün tekrar yaptım o zaman 5 dakika içinde silik çizgi cıktı moralini bozma sakınSilik çıkması bi umut hiç çıkmadı bende 5.hün erken oldugu ıcın cıkmamıstr inşallah
Canım sen işe gidiyormuydunBenim de sırtım ağrıdı dünden beri yattığım için. Ah keşke bu işin ciddiyetini kanama olmadan önce anlasaydım, sürekli yatardım.
Selam Nitro, ben de programlardan 5+5 olduğumu düşünüyordum ama şimdi kese muayenesinden çıktım.5+3 dediler :) Birkaç gün kayma oluyor sanırım.Tamam canım sağol ben de o programa göre hesaplamıştım blastokist transferinden 5+5 çıktı doğrudur ozaman.
Öylemi ben de cumartesi gitcem bakalım kaç çıkcak.Kese göründü mü nasıl? Birde kalp atışı duyabildinizmiSelam Nitro, ben de programlardan 5+5 olduğumu düşünüyordum ama şimdi kese muayenesinden çıktım.5+3 dediler :) Birkaç gün kayma oluyor sanırım.
Canım, inşAllah hiçbirşey olmayacak. Dualarımız seninle :)inşallah olmaz bidaha bende cok korkuyorum tekrarlar diye kanamabi forumd okudum doğurana kadr kanamasi olan varmıs ama cogunlukta bix gibi başlarda kanama yaşıyor yattigin yerden hic klkma iğneden sora benimde hemen kesilmemişti ertesi gün devm etmişti akşamına kesilmisti soralki gün cumartesi yani kahverengi akıntı gelmeye bşladi oda pazartesi akşama kadr sürdü. doktorun dediigi kahverengiye dönmesi gerekir düşük olmamasi icin simdi bugünleree takip et kahverengi olmasi gerekir oda 4-5 gün akıntı olarak gelir korkma demişti.. düşük olursada kanama fazlalaşır annlarsın demişti kendini bugün takip et bakalım. ama şu günlerde hic kalkma ben tek çişe gidiyorum bide ilaç icerken kalkıorum ..yemegi falan eşim ypiyo temizlikte onda . sende elini biseye sürme
Bende ne ağrı ne akintı oldu bu sefer tutmadı galiba dedim Oğluma hamileligimde adet olacak gibi ağrılarım vardı internete baktığımda hamilelik belirtisi yazıyordu. Bu sefer olmayınca tutmadı diye düşündüm. Ikinci çizgiyi görünce şok oldum. 6+6 şuan hala da ne agrım ne bulantım ne aşırı iştahsızlık ne de aşırı iştah acikligim var hamile değil gibiyimKızlar benim ağrılar geçti akıntı falanda yok böyle olup hamile kalan var mı
Kese göründü çok şükür, tek keseÖylemi ben de cumartesi gitcem bakalım kaç çıkcak.Kese göründü mü nasıl? Birde kalp atışı duyabildinizmi
Yaa ne guzelBende ne ağrı ne akintı oldu bu sefer tutmadı galiba dedim Oğluma hamileligimde adet olacak gibi ağrılarım vardı internete baktığımda hamilelik belirtisi yazıyordu. Bu sefer olmayınca tutmadı diye düşündüm. Ikinci çizgiyi görünce şok oldum. 6+6 şuan hala da ne agrım ne bulantım ne aşırı iştahsızlık ne de aşırı iştah acikligim var hamile değil gibiyim
Dun gece bogaz kurulugu oldu bende, klimada yatmama ragmen terledigimi hissettim, lavaboda ayni enfeksiyon gibi yanma hissettim, uyku tutmadi uzun sure dolandim, dua okudum, kızlar soguk su icmeyin, tabiki teste yaklastik ama korku devam ister istemezCanim cok saolHani reglken oyle hissederiz ya onun gibi bi his. Kabiz olmadim neyse ki. Bilmiyorum belki de cok onemsiz biseydi. Ya da cidden bisey oldu... Evet olacagi varsa olacak da iste olmuyor olmuyor sen ne yaptin az kaldiii
Ilk hamileligimde 4 aya kadar kanamalarim oldu en büyük korkum oydu sukut sonrasında kesildi 4ten 9a kadar ne kanama ne mide bulantılarım oldu çok kilo da almadım için yorgunluklarım da olmadı 6 aylıkken tatilde dağ taş gezdimYaa ne guzelhep dua ediyorum bnde Rabbım kolay gecen hamilelik kolay buyuyen ewlatlar nasıp etsin dıe. Bı yerde okumustum kolay buyuyen ewlat duanıza ekleyin dıe hep ole diyorum bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?