2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bısey sorcam erken ama mesela smdı cuma kan vercem war cıkarsa insallah pazartesi de verdim we hersey yolunda diyelim. Sonra kese ıcın ne zamn cagrıyorlar
Benim transferin 14. gününde bhcg 1000 i geçince bidaha kan verme 10 gün sonra ultrasona gel demişti.Ama kese için daha erken gidenler de var.

Canım benimki 3. Gun embriosuydu 8. Gun 10. Ve bugün 13. Gun yaptirdim. Henüz 13. Günün sonucunu alamadım ama diğer ikisi 33 ve 114 du

kızlaar doktordan geldik cok sükür kalbini duyduk...
ama büyük bir kanama alanı varmış keseye yakın degiil suan için cok dikakt etmem gerekiyo sürekli yatmalıymışım
Bol bol dinlen canım sakın iş yapma bende de kesede kanama alanı vardı adet kanaması gibi kanamaların oldu ilk hamileligimde yattım sürekli 3. aya girdigimde azalmıştı 4. ayda tamamen kesildi. Eğer kanamam olursa mutlaka git hastaneye serum takip yatış yapabiliyorlar 1 hafta hastanede yattım serumlar sayesinde oğlum bana tutundu düşmedi

K kalpsizce hilal-ss I ilknurtweety Maciacz Arkadaşlar merhabalar aynı gün transfer olmuştuk hepimize hayırlı olsun tekrardan.Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi büyütelim inşallah.Benim ki 5. Gün embriyosuydu ayın 30 unda test yaptım. 2 gün sonra tekrarladım. Sizler kaç kez tekrarladınız? Doktora gittiniz mi? Ne zamana doktor randevusu aldınız?
[/QUOTE]
Kızlar benim transferimde sizinle aynı gün oldu.ben 31 inde yaptırdım ilk testi ve 25.45 çıktı.bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum.inşallah değerim sağlıklı bir şekilde katlanarak artar.sizlerinde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ama büyük bir kanama alanı varmış keseye yakın degiil suan için cok dikakt etmem gerekiyo sürekli yatmalıymışım
Hala kanaman devam ediyormu? Bide iğne ve ilaçlardan hangilerine devam ediyorsun

Hala kanaman devam ediyormu? Bide iğne ve ilaçlardan hangilerine devam ediyorsun
kanama cok sükür kesildi.. kahverengiye döndü bitti.. ama alan baya büyük gösterdi.
ignelerin hepsini kesti. suan sadece ilac olarak progestan, estrofem ve folik alıyorum
igne yazdı ; prolutan depot yarın bi doz vurulcak bide haftaya perşembe bi doz.
sonra haftaya cumarteside kontrole cagırdı aksi durum olmadıkca insallah.
bide tam kan sayımı , rubella ve toxsoplazma testlerini verdim az önce,

Canım sen işe gidiyormuydun
Öğretmenim ben, geçen hafta bir kurumdaydım ve çok ayakta kaldım 4 gün üst üste. Gönüllü olarak yaptığım bir şeydi. Kanama olunca doktorum bırakmamı istedi. İstirahat verdi. Açıkçası ben de vicdan azabı çektim.
Bu hafta uzaktan eğitim başladı. Okullara gidilip verilecek.

iğne icin eve hemşire gelir mi sizce kızlar bi bilginiz varmı? yada nereyi aramam gerekir
gelmezlerse yürümem gerekiek saglık ocagına

Anladım canım sizin işiniz de zor çok yorma bari kendini.Ben de geliyorum işe ama konuştuk haftada 3 gün gelcem sadece artık.

iğne icin eve hemşire gelir mi sizce kızlar bi bilginiz varmı? yada nereyi aramam gerekir
Canım ben progestanı hergün yaptırıyorum ama dün evimin çok yakınındaki eczaneden ilaçları alırken sen gel ben burda yaparım dedi.Güvenilir hemşire bulursan hemşire de gelir ama bulamazsan yakın eczane varsa ona da sor istersen bazı özel hastanelerin eve doktor-hemşire gönderme servisleri de var.

bi araştırayım ozaman güvenilir bi eczane var aslında orda bi abla yapıormus ama oda hergün gelmiomus oraya
aklımada gelmedi ya gelseydii sorardım. neyse olmadı eşlimi yollarım aksam sorar

Amin inşallah hayırlısıyla cümlemize. Ben 29unda ve 31inde kan verdim 2 kat arttıgı için bir daha gerek görmedi. Allah nasip ederse 8inde kese için çağırdı doktorum

Klima beni yazin bile hasta ediyor. Heyecan da yapiyorsundur artik. Kan vereceksin di mi idrar testi yok

Canım lütfen moralini bozma, yatmaya devam. Yalnız değilsin, biz de yatıyoruz. Yeter ki sağlıklı olsunlar. Bunlar da geçer.

Canım çok şükür bebeğini duyduğun için çok sevindim hamdolsun Ben her hafta proluton vuruluyorum herhangi bir riskim yok doktor aksine normal hayatına devam et gez dolaş demesine rağmen ben eve ücretli olarak hemşire çağırıyorum çok memnunum evet belki her hafta normal enjeksiyondan baya fazla ödüyorum ama bugünler de geçecek inşallah ortalama 4.aydan sonra rahatız sütten o kadar agzım yandı ki ben de yoğurdu üfleyerek yiyorum tabiri caizse Yani bana Türkiye’nin en güvenilir doktoru bile git gez dese ben 4-5. Aydan önce evimden doktor harici çıkmayı düşünmüyorum hepimiz maddi manevi emek veriyoruz kaybetmek çok acı o duygunun ne olduğunu çok acı olarak biliyorum sabredeceğiz inşallah bakın görün başaracağız

Merhaba canım ben 7.-9-10 gün kan verdim bugün 12.gün birazdan kan vereceğim canım,senin nasıl çıkmıştı sonucun?nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…