Gecmis olsun her sey guzel olacaktiriğne icin eve hemşire gelir mi sizce kızlar bi bilginiz varmı? yada nereyi aramam gerekir
gelmezlerse yürümem gerekiek saglık ocagına
Bak bence deKan cuma gunu, idrari persembe veya cuma, onden bakim diyorum
cook sevindik duyunca ama cok buruk olduu sevincimiz.. o kanama alannı da görünce ne kadar büyük ..Canım çok şükür bebeğini duyduğun için çok sevindim hamdolsun♥♥ Ben her hafta proluton vuruluyorum herhangi bir riskim yok doktor aksine normal hayatına devam et gez dolaş demesine rağmen ben eve ücretli olarak hemşire çağırıyorum çok memnunum evet belki her hafta normal enjeksiyondan baya fazla ödüyorum ama bugünler de geçecek inşallah ortalama 4.aydan sonra rahatız sütten o kadar agzım yandı ki ben de yoğurdu üfleyerek yiyorum tabiri caizse ♥ Yani bana Türkiye’nin en güvenilir doktoru bile git gez dese ben 4-5. Aydan önce evimden doktor harici çıkmayı düşünmüyorum hepimiz maddi manevi emek veriyoruz kaybetmek çok acı o duygunun ne olduğunu çok acı olarak biliyorum sabredeceğiz inşallah bakın görün başaracağız
amiiiiiin insallaaah her ezanda dua ediorumGecmis olsun her sey guzel olacaktirBenim onceki transferimde doktor eve gelsin demisti. Saglik ocagindaki cocuk gelip vuruyodu. 25 lira veriodk her gun sen de bir sor geliyorlardir.
Güzel artış olmuş canım. İnşallah katlanarak devam eder.Canım benimki 3. Gun embriosuydu 8. Gun 10. Ve bugün 13. Gun yaptirdim. Henüz 13. Günün sonucunu alamadım ama diğer ikisi 33 ve 114 du
Beni 19 unda çağırdı. Acaba bende gitsem mi haftaya kese içinAmin inşallah hayırlısıyla cümlemize. Ben 29unda ve 31inde kan verdim 2 kat arttıgı için bir daha gerek görmedi. Allah nasip ederse 8inde kese için çağırdı doktorum
Çok iyi yapmışsınız. Anlayışlı olmalarına sevindim.Anladım canım sizin işiniz de zor çok yorma bari kendini.Ben de geliyorum işe ama konuştuk haftada 3 gün gelcem sadece artık.
Benim 10. Gün 76 12. Gün 246 çıktı. Birde 15. gün baktırmayı düşünüyorum o gün endokrine de kan vereceğim normalde.Merhaba canım ben 7.-9-10 gün kan verdim bugün 12.gün birazdan kan vereceğim canım,senin nasıl çıkmıştı sonucun?nasıl gidiyor?
öylemii canım valla umut oldun bana insallah tutunur .. hic kalkmadan yatıcam kesede kanama olursa direk düşer diye düşündüm ama öyle degil ozman senin yazdıgındanda anladıgımBol bol dinlen canım sakın iş yapma bende de kesede kanama alanı vardı adet kanaması gibi kanamaların oldu ilk hamileligimde yattım sürekli 3. aya girdigimde azalmıştı 4. ayda tamamen kesildi. Eğer kanamam olursa mutlaka git hastaneye serum takip yatış yapabiliyorlar 1 hafta hastanede yattım serumlar sayesinde oğlum bana tutundu düşmedi
Kızlar benim transferimde sizinle aynı gün oldu.ben 31 inde yaptırdım ilk testi ve 25.45 çıktı.bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum.inşallah değerim sağlıklı bir şekilde katlanarak artar.sizlerinde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.@kalpsizcehilal-ss @ilknurtweety @Maciacz Arkadaşlar merhabalar aynı gün transfer olmuştuk hepimize hayırlı olsun tekrardan.Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi büyütelim inşallah.Benim ki 5. Gün embriyosuydu ayın 30 unda test yaptım. 2 gün sonra tekrarladım. Sizler kaç kez tekrarladınız? Doktora gittiniz mi? Ne zamana doktor randevusu aldınız?
Baya geç çagırmış sizi acaba kese ve kalp atışını beraber görsün diye miBeni 19 unda çağırdı. Acaba bende gitsem mi haftaya kese için
Ins senin de hasretin biter bu sefer alirsin bebisini kucagina❤ minik meraklitazeler dolasır etrafındaBak bence dehehe insallah saglikla olsun devam etsin
Sanırım öyle olacak. Tüp bebek paketinde 21. Usg kontrolü de ücretsizdi. Sanırım o yüzden o tarihe verdiler.Baya geç çagırmış sizi acaba kese ve kalp atışını beraber görsün diye mi
Hayırlı olsun canım keseyi gördünüz sanırım Aret bey mi baktı?ilaçlatla ilgili bir şey söyledi mi?Selam Nitro, ben de programlardan 5+5 olduğumu düşünüyordum ama şimdi kese muayenesinden çıktım.5+3 dediler :) Birkaç gün kayma oluyor sanırım.
14.gün 443 olmuş bugün inşallah devam eder, bir öncekinde kimyasal yaşayınca hep bir korku atamıyorum...12. gün 178 şükür artış devam ediyor :)
Uzaktan eğitim okullarda verilmiyor. Her okul kafasına göre yapıyor. Bizim okul zümre zümre çağırdı . Haftada bir okulda olacağız yani. Uzaktan eğitime de evlerden başladık. Bakan bile söylüyor. Bütün öğretmenleri okula toplamayın diyeÖğretmenim ben, geçen hafta bir kurumdaydım ve çok ayakta kaldım 4 gün üst üste. Gönüllü olarak yaptığım bir şeydi. Kanama olunca doktorum bırakmamı istedi. İstirahat verdi. Açıkçası ben de vicdan azabı çektim.
Bu hafta uzaktan eğitim başladı. Okullara gidilip verilecek.
Ayyy canım hadi şükür darısı başıma inşallah ben de duyarım aman dikkat et uzan bol bol Rabbim korusun bebişinikızlaar doktordan geldik cok sükür kalbini duyduk...
ama büyük bir kanama alanı varmış keseye yakın degiil suan için cok dikakt etmem gerekiyo sürekli yatmalıymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?