2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

iğne icin eve hemşire gelir mi sizce kızlar bi bilginiz varmı? yada nereyi aramam gerekir
gelmezlerse yürümem gerekiek saglık ocagına
Gecmis olsun her sey guzel olacaktir Benim onceki transferimde doktor eve gelsin demisti. Saglik ocagindaki cocuk gelip vuruyodu. 25 lira veriodk her gun sen de bir sor geliyorlardir.

cook sevindik duyunca ama cok buruk olduu sevincimiz.. o kanama alannı da görünce ne kadar büyük ..
insallah bunlarda gecer dedigin gibi evde kalırız o sorun degil zaten virüs var ben 9ay evde kalmayada okeyim :)
bian önce o kanama yeri yok olur insallah. Doktorum yine pozitiffdi stres yapma büyük ihtmalle kaybolcak sorun olcagını düşünmüyorum ben dedi ama senin sürekli yatman gerekiyor dedi. vucut o alanı kendi kendine yok ediyormus... bi ilac icmek icin kalkıyodum oda vucudum cok agrıdıgından ama artık onada kalkmam anca tuvalete gider gelirim napalım
sen cok iyi yaptırmışsın canımm igne yaptırırarak garanti en azından sonucta her gebelik icin risk varmış
bide ben 3 kg vermişim doktor kusuyomusun dedi hayır dedim ama baya vermişim

Gecmis olsun her sey guzel olacaktir Benim onceki transferimde doktor eve gelsin demisti. Saglik ocagindaki cocuk gelip vuruyodu. 25 lira veriodk her gun sen de bir sor geliyorlardir.
amiiiiiin insallaaah her ezanda dua ediorum aa iyimiş canım benim hafta da 1 olcak zaten insallah gelirler bi arayıp sorayım cok sağolasın

Ben de dayanamıcam valla 10. Günümde pazartesi (3. Gün embriyosu çift) yapıcam kan canlar hem böyle pozitif haberleri olunca heyecan yapıyorum hem de çok sabırsızlanıyorumgeceleri uyku da kalmadı Rabbim herkesin kucağını doldursun inşallah ve hamiş olan arkadaşlarım da inşallah sağ selim evlatlarınıza kavuşun

öylemii canım valla umut oldun bana insallah tutunur .. hic kalkmadan yatıcam kesede kanama olursa direk düşer diye düşündüm ama öyle degil ozman senin yazdıgındanda anladıgım
bide kasık agrın varmı diye sordu cok az dedim
daha şddetli olursa blgim olsun dedi

Kızlar benim transferimde sizinle aynı gün oldu.ben 31 inde yaptırdım ilk testi ve 25.45 çıktı.bugün tekrar kan verdim sonuç bekliyorum.inşallah değerim sağlıklı bir şekilde katlanarak artar.sizlerinde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
[/QUOTE]
İnşallah katlanarak artar canım.

Selam Nitro, ben de programlardan 5+5 olduğumu düşünüyordum ama şimdi kese muayenesinden çıktım.5+3 dediler :) Birkaç gün kayma oluyor sanırım.
Hayırlı olsun canım keseyi gördünüz sanırım Aret bey mi baktı?ilaçlatla ilgili bir şey söyledi mi?

Uzaktan eğitim okullarda verilmiyor. Her okul kafasına göre yapıyor. Bizim okul zümre zümre çağırdı . Haftada bir okulda olacağız yani. Uzaktan eğitime de evlerden başladık. Bakan bile söylüyor. Bütün öğretmenleri okula toplamayın diye

kızlaar doktordan geldik cok sükür kalbini duyduk...
ama büyük bir kanama alanı varmış keseye yakın degiil suan için cok dikakt etmem gerekiyo sürekli yatmalıymışım
Ayyy canım hadi şükür darısı başıma inşallah ben de duyarım aman dikkat et uzan bol bol Rabbim korusun bebişini

Kızlar hamile kaldıktan sonra hapları devam ediyormusunuz ? Mesela estrofem,progestan fitil, dubpaston gibi yani doktorunuzun verdiği ilaçlar neyse gebelik sağlandıktan sonra da devam ediyormusunuz ?

Kızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerimdr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…