2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerimdr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.
Yaaaa canım hayırlısı olsun Rabbim bir dahakine nasip etsin

Kızlar hamile kaldıktan sonra hapları devam ediyormusunuz ? Mesela estrofem,progestan fitil, dubpaston gibi yani doktorunuzun verdiği ilaçlar neyse gebelik sağlandıktan sonra da devam ediyormusunuz ?
ben ediorum estrofem, progestan fitile devam igneleri düşük riskm var diye kesti
bide coraspinle prednolu kesti.. düşükten otürü farklı igne verdi. sadece

Evet bizde de zümre zümre çağırıyorlar ayrıntıya girmeyeyim diye yazmadım.

Kızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerimdr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.
Çok üzüldüm ama iyi düşünelim. İnşallah bir sonraki ay sağlıkla olur. Gerçekten nasıl teselli vereceğimi de bilemiyorum. Ama sizi anlamaya çalışıyorum. Benzer şeyler yaşadı çoğumuz.

Peki canım kaçıncı aya kadar devam edecekmişsin sordun mu hiç ?
sormadım ama estrofem rahimi kalınlastırmıo mu? düşük riski kalkana kadar bence bu herkesede gecerldir yani heralde 3-4 ayına kadar kullandırtılar diye düşünüyorum

Ben öğrencilerimi 12 mart çalışmaları için kültür merkezine görürdüm yarım saat yürüdüm ve merkeze gittiğimde kasiğıma şiddetli ağrı girdi o sıra kanamam başladı eşim hastaneye götürdü 1 hafta yattım Bu sıralar yürüyüş yapmak ağır iş yapmak sıkıntı oluyormuş o zaman anladım. Şimdi evden bile çıkmıyorum uzaktan eğitim olması da işime yaradı evden çalışıyorum

Kızlar bugün tranferin 5.günü idrarda cok belli değil acaba daha sonraki günlere cikarmi ya oyke olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…