Yaaaa canım hayırlısı olsun Rabbim bir dahakine nasip etsinKızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerimdr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.
Çok üzüldüm canım dediğin gibi takdir Allah’tan elimizden gelen hiç bir şey yok. Denemeye devam et. Rabbim gönlüne göre versin.Kızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerimdr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.
ben ediorum estrofem, progestan fitile devam igneleri düşük riskm var diye kestiKızlar hamile kaldıktan sonra hapları devam ediyormusunuz ? Mesela estrofem,progestan fitil, dubpaston gibi yani doktorunuzun verdiği ilaçlar neyse gebelik sağlandıktan sonra da devam ediyormusunuz ?
Allah saglıklısını nasip etisn canım ins biaadkine olacakKızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerimdr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.
ins canım ne zaman kontrolun? valla yatıorum bol bol dua ediorum yattıgım yerdenAyyy canım hadi şükür darısı başıma inşallah ben de duyarım aman dikkat et uzan bol bol Rabbim korusun bebişini
Peki canım kaçıncı aya kadar devam edecekmişsin sordun mu hiç ?ben ediorum estrofem, progestan fitile devam igneleri düşük riskm var diye kesti
bide coraspinle prednolu kesti.. düşükten otürü farklı igne verdi. sadece
Evet bizde de zümre zümre çağırıyorlarUzaktan eğitim okullarda verilmiyor. Her okul kafasına göre yapıyor. Bizim okul zümre zümre çağırdı . Haftada bir okulda olacağız yani. Uzaktan eğitime de evlerden başladık. Bakan bile söylüyor. Bütün öğretmenleri okula toplamayın diye
Çok üzüldümKızlar sonucum geldi malesef 25 ten 21 e düşmüş değerimdr ilaçlarını bırakabilirsin dedi.çok üzüldüm ama takdir Allahtan.
sormadım ama estrofem rahimi kalınlastırmıo mu? düşük riski kalkana kadar bence bu herkesede gecerldir yani heralde 3-4 ayına kadar kullandırtılar diye düşünüyorumPeki canım kaçıncı aya kadar devam edecekmişsin sordun mu hiç ?
insallaaaaaaah güzelce bir deger alırsınKan verdim 1 saate kadar 12.gün tahlil sonucumu alacağım kızlar
Ben öğrencilerimi 12 mart çalışmaları için kültür merkezine görürdüm yarım saat yürüdüm ve merkeze gittiğimde kasiğıma şiddetli ağrı girdi o sıra kanamam başladı eşim hastaneye götürdü 1 hafta yattım Bu sıralar yürüyüş yapmak ağır iş yapmak sıkıntı oluyormuş o zaman anladım. Şimdi evden bile çıkmıyorum uzaktan eğitim olması da işime yaradı evden çalışıyorumöylemii canım valla umut oldun bana insallah tutunur .. hic kalkmadan yatıcam kesede kanama olursa direk düşer diye düşündüm ama öyle degil ozman senin yazdıgındanda anladıgım
bide kasık agrın varmı diye sordu cok az dedim
daha şddetli olursa blgim olsun dedi
Cok sukur canim dikkat et kendine yorulmakızlaar doktordan geldik cok sükür kalbini duyduk...
ama büyük bir kanama alanı varmış keseye yakın degiil suan için cok dikakt etmem gerekiyo sürekli yatmalıymışım
Saol canım beniminsallaaaaaaah güzelce bir deger alırsın
Güzel haberlerin olur inşallahKan verdim 1 saate kadar 12.gün tahlil sonucumu alacağım kızlar
elimden geldiignce edicem insallah canımCok sukur canim dikkat et kendine yorulma
Saol canım sonuç güzel artmış salı günü randevu verdi doktorGüzel haberlerin olur inşallah
Tebrik ederimKızlar değerim çıktı çok şükür katlanmış doktor haftaya salıya randevu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?