2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Iste biz sizi evlatlarınızla ve mallarınızla imtihan ederiz deniyor ya, bunlara evlat yuk heralde.. Yanı bnde sasırıyorum ama yazamayan bilmiyor ne kdr kolay geliyor sanki hemen olucak sanki kulların elınde Allah ıslah etsin ne dıyım.. Annelıgı babalıgı hakkıyla yapabilmeyi nasıp etsin

Yok canım tüp bebek merkezinin anlaşmalı yerleri oluyor ben devlette taktırdım ama Heryer takmıyor özeller para ile takıyor. Akşam yatış oldu benim gece sıfır uyku
Ay Rabbim bu zorlujlarimizi goruyirdur ve saglikla bebisler nasip etsin benim yarin kac tane 3. Gune gittigi belli olacak Allahim saglik sihhat verirse...once pgt istemistim ama acikcasi doktor pgt ye gitsin istiyorsan yeniden bir yum.toplama daha yapmamiz lazim deyince pgt istemiyorum dedim...yarindan sonra da histereskopi ve saglik olursa da rahim hazirlama ,serum ,progestan destegi ile transfer olacak...serumumu gunduz taksinlar o asamaya geldigimizde insallah....gec

Suanda kac tane embriyo olusmus peki bilgi verdiler mi? Benim 7ydi basta 3. gun doktorum 6 tane donduruldu diye haber verdi. Bir de ben mesela kacar kacar dondurduklarini falan sormadim mesela 2 serli mi 3erli mi senin bilgin var mi?ikimizin de tavmergen diye sana sorayim dedim mesela benim onceki tedavimde 3erli dondurma yapilmisti 2si transfer 1i cop olmuştu.

Benim 8 yum. Dan 5 tanesi dollenmisti ama yarin 3. Gun ve yarin belli olacak kac tanesi kaldiysa diye haber vereceklerdir

Yok canım tüp bebek merkezinin anlaşmalı yerleri oluyor ben devlette taktırdım ama Heryer takmıyor özeller para ile takıyor. Akşam yatış oldu benim gece sıfır uyku
Bu arada devlette taktim demissiniz hangi hastane tam olarak ?bir de serumu alip mi gidiyiruz devlette olunca?

5. Gün embiriyosu 6.gun cıkmadı erken testte erkenmi yaptım sonradan pozıtıfı goren varmı

Ay cok sacma 12 saat sivi almam o zaman ne yapalim ayrica uyumamak da lazim cunku uykuda doneriz felan ..yarim gun robot gibi duracaz o vakit...bu arada nerde taktiniz ?tup bebek merkezlerinde de takiliyor mu?
Bana 1 saat takildi merak ettim ben de 12 saatlik olunca nasil oluyor doktora sorucam.

Kızlar benim bugün baya başım dönüyor idrar testlerini önceden yapmıştım negatifti ama umutlandım bi an benim gibi olan var mı

Kese göründü çok şükür, tek kese Kalp atışı için haftaya Cuma çağırdı 10 gün sonrası.. Allah devamını göstersin inşAllah hepimize

Gözün aydın canım hadi inşallah kalp atışlarınıda duyarız Bende geçen cumartesi kese gördüm ama daha bebek görünmüyor dedi. Sende yolk sac ve bebek göründü mü.

Bende ağrı değil de cumadan beri sağ kasığımda hafif batma vardı bugün ilk defa kısa süreli sanki bıçak sağlayıp çıkarıyolarmış gibi bi ağrı oldu 5-6 defa 1 saniye sürüyor ama uzun sürse dayanamam öyle bir ağrı.Doktoruma sormuştum normal demişti bu ağrılar rahim büyüdüğü için oluyormuş öyle diyorlar.

Evet ağrılar normal diyor herkes ama korkutuyor beni umarrım kötü bişey yoktur.

Kızlar 20 dakika önce uykudan kalktım bildiğiniz adet ağrısı gibi dedim sanırım ters giden birşeyler var güç bela kalktım lavaboya gittim korkuyla baktım birşey yok sonra farkettim ki bu kabızlık ağrısı olabilir mi diye hemen 1 avuç ceviz ve kuru incir yedim bol su içiyorum çok ilginç ama ağrım gitti o kadar stres oldum ki anlatamam size şu günleri komple bi atlatsak yani stres topuna döndük kader arkadaşlarım

ister istemez bizlerdende ettkileniyosundur .. burda da bi kac kanaması olanlar oldu..
aslında şu süreçte okumakda cok iyi degil ama bizide bizden basaka anlayan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…