Iste biz sizi evlatlarınızla ve mallarınızla imtihan ederiz deniyor ya, bunlara evlat yuk heralde.. Yanı bnde sasırıyorum ama yazamayan bilmiyor ne kdr kolay geliyor sanki hemen olucak sanki kulların elındeşuan star tvde cocugunu herhangi bi kapıya sokakda terkedip giden bi anneyi gösteriyolar cocuk öldümü kaldimi belirsiz 2 yaşındaymış.. düşmesin diye bicıgmuz dua ediyo günler haftalarca belki aylarca yatiyoruz kaybetmeyelim yeterki diye .. bunlar ne yaa böle anne olabilirmi ya? cok üzülüyoruym böyle cocuklara
Ay Rabbim bu zorlujlarimizi goruyirdur ve saglikla bebisler nasip etsinYok canım tüp bebek merkezinin anlaşmalı yerleri oluyor ben devlette taktırdım ama Heryer takmıyor özeller para ile takıyor. Akşam yatış oldu benim gece sıfır uyku
Benim 8 yum. Dan 5 tanesi dollenmisti ama yarin 3. Gun ve yarin belli olacak kac tanesi kaldiysa diye haber vereceklerdirSuanda kac tane embriyo olusmus peki bilgi verdiler mi? Benim 7ydi basta 3. gun doktorum 6 tane donduruldu diye haber verdi. Bir de ben mesela kacar kacar dondurduklarini falan sormadim mesela 2 serli mi 3erli mi senin bilgin var mi?ikimizin de tavmergen diye sana sorayim dedimmesela benim onceki tedavimde 3erli dondurma yapilmisti 2si transfer 1i cop olmuştu.
Bu arada devlette taktim demissiniz hangi hastane tam olarak ?bir de serumu alip mi gidiyiruz devlette olunca?Yok canım tüp bebek merkezinin anlaşmalı yerleri oluyor ben devlette taktırdım ama Heryer takmıyor özeller para ile takıyor. Akşam yatış oldu benim gece sıfır uyku
Canım senin çift embriyomuyduBenim transferin 14. gününde bhcg 1000 i geçince bidaha kan verme 10 gün sonra ultrasona gel demişti.Ama kese için daha erken gidenler de var.
Evet çift embriyoCanım senin çift embriyomuydu
Ben test gününü bekleyip direk kan vericem cnmSen ne zaman yapıcaksın canım
Cnm benim ara ara reğli agrısı gibi agrım oluyor sonra geçiyor mesela sabh vardı baya bir ağrım ama geçti şu an hiçbir şey yok onlarıda belirti olarak mı algılamak gerekir bilmiyorum herhangi bir belirti yok yAniBelirtin varmi canim birde bende birsey yok hiç
D DerinsartEbrarinannesii @pinkbuyu @Kalibimmm Elen123 kızlar sizde sabahları mide bulantısı oluyomu bende bikaç gündür sabah kalkınca acaip bi bulantı oluyo zor tutuyorum kusmamak için
Bana 1 saat takildi merak ettim ben de 12 saatlik olunca nasil oluyor doktora sorucam.Ay cok sacma 12 saat sivi almam o zaman ne yapalim ayrica uyumamak da lazim cunku uykuda doneriz felan ..yarim gun robot gibi duracaz o vakit...bu arada nerde taktiniz ?tup bebek merkezlerinde de takiliyor mu?
Kese göründü çok şükür, tek keseKalp atışı için haftaya Cuma çağırdı 10 gün sonrası.. Allah devamını göstersin inşAllah hepimize
Bende ağrı değil de cumadan beri sağ kasığımda hafif batma vardı bugün ilk defa kısa süreli sanki bıçak sağlayıp çıkarıyolarmış gibi bi ağrı oldu 5-6 defa 1 saniye sürüyor ama uzun sürse dayanamam öyle bir ağrı.Doktoruma sormuştum normal demişti bu ağrılar rahim büyüdüğü için oluyormuş öyle diyorlar.Bende hiç yok bulantı hatta neden olmuyor acaba diye düşünüyorum. Bulanması mı iyi bulanmaması mı bilemedim. Dün ve bugün kasıklarımda çok ağrı var adet olucakmışım gibi. Sende oluyor mu ağrı.
Bende ağrı değil de cumadan beri sağ kasığımda hafif batma vardı bugün ilk defa kısa süreli sanki bıçak sağlayıp çıkarıyolarmış gibi bi ağrı oldu 5-6 defa 1 saniye sürüyor ama uzun sürse dayanamam öyle bir ağrı.Doktoruma sormuştum normal demişti bu ağrılar rahim büyüdüğü için oluyormuş öyle diyorlar.
Sen yine iyisin ben bir çılgınlık yapıp 3.gün yapmıştımErken aslında ne bilim yapmıştım
ister istemez bizlerdende ettkileniyosundur .. burda da bi kac kanaması olanlar oldu..Kızlar 20 dakika önce uykudan kalktım bildiğiniz adet ağrısı gibi dedim sanırım ters giden birşeyler vargüç bela kalktım lavaboya gittim korkuyla baktım birşey yok sonra farkettim ki bu kabızlık ağrısı olabilir mi diye hemen 1 avuç ceviz ve kuru incir yedim bol su içiyorum çok ilginç ama ağrım gitti o kadar stres oldum ki anlatamam size şu günleri komple bi atlatsak yani stres topuna döndük kader arkadaşlarım
Yeşilyurt devlet hastanesinde taktırdım.Eczaneden kendimiz alıyoruz serumu.Bu arada devlette taktim demissiniz hangi hastane tam olarak ?bir de serumu alip mi gidiyiruz devlette olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?