2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ins canım ne zaman kontrolun? valla yatıorum bol bol dua ediorum yattıgım yerden
Pazartesi gel dedi kan tahlilleri istemişti bugün onları yaptırdım inşallah hayırlısı ile sağlıkla alırız kucaklarımıza

Kızlar bu arada coraspini yazdırdım sağlık ocağında crinona jel dışında tüm ilaçları ödüyor bu zamana kadar boşuna bir sürü para vermişim

Merhaba canım benim 10 saat sürdü serum çünkü 10-12 saat olmalı diye not düştü doktorum. Taktırma parası özelde 400-600 tl arasında değişiyordu ben devlette taktırdım.
Merhaba bahsettiginiz intralipid serum degil mi?hastanede mi kaldiniz 10-12 saat...yani gozem zorunlu mu yoksa takip eve mi gonderiyorlar bir de hareket ediliyormu lavaboya felan gidebildiniz mi yani?bir arkadas elimi saatlerce kipirdatmadim dedi de oyle mi olmak zorunda

Kızlar bu arada coraspini yazdırdım sağlık ocağında crinona jel dışında tüm ilaçları ödüyor bu zamana kadar boşuna bir sürü para vermişim
Crionel jel ı yazmıyor demı saglık ocagı bıde piyasada yok diyorlar jel ıcın bilginiz war mııı

Kızlar içim rahat etmedi evde idrar testi yaptım.silik çizgi çıktı hemde normal gebelik testi erken test değil yani.sizce değer 21 e düşmüşken idrarda böyle çıkar mı

Evet o serum aynen kıpırdatmadan 10-12 saat kalınıyor ben en son bir saat kala çok sıkıştım da sistemi kapatıp zar zor rica minnet lavaboya gitmeme izin verdiler

şuan star tvde cocugunu herhangi bi kapıya sokakda terkedip giden bi anneyi gösteriyolar cocuk öldümü kaldimi belirsiz 2 yaşındaymış.. düşmesin diye bicıgmuz dua ediyo günler haftalarca belki aylarca yatiyoruz kaybetmeyelim yeterki diye .. bunlar ne yaa böle anne olabilirmi ya? cok üzülüyoruym böyle cocuklara

Evet o serum aynen kıpırdatmadan 10-12 saat kalınıyor ben en son bir saat kala çok sıkıştım da sistemi kapatıp zar zor rica minnet lavaboya gitmeme izin verdiler
Ay cok sacma 12 saat sivi almam o zaman ne yapalim ayrica uyumamak da lazim cunku uykuda doneriz felan ..yarim gun robot gibi duracaz o vakit...bu arada nerde taktiniz ?tup bebek merkezlerinde de takiliyor mu?

Ay cok sacma 12 saat sivi almam o zaman ne yapalim ayrica uyumamak da lazim cunku uykuda doneriz felan ..yarim gun robot gibi duracaz o vakit...bu arada nerde taktiniz ?tup bebek merkezlerinde de takiliyor mu?
Yok canım tüp bebek merkezinin anlaşmalı yerleri oluyor ben devlette taktırdım ama Heryer takmıyor özeller para ile takıyor. Akşam yatış oldu benim gece sıfır uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…