Pazartesi gel dedi kan tahlilleri istemişti bugün onları yaptırdım inşallah hayırlısı ile sağlıkla alırız kucaklarımızains canım ne zaman kontrolun? valla yatıorum bol bol dua ediorum yattıgım yerden
Daha çok erken cnm sıkma canını sabret aynıyız seninle bende yapmadım daha 6.günde yapanlar bile göremiyorKızlar bugün tranferin 5.günü idrarda cok belli değil acaba daha sonraki günlere cikarmi ya oyke olan varmi
Çok erken değil mi ki. Benim 8. Gün transferi saymıyorum. Hala test yapmadımKızlar bugün tranferin 5.günü idrarda cok belli değil acaba daha sonraki günlere cikarmi ya oyke olan varmi
Merhaba bahsettiginiz intralipid serum degil mi?hastanede mi kaldiniz 10-12 saat...yani gozem zorunlu mu yoksa takip eve mi gonderiyorlar bir de hareket ediliyormu lavaboya felan gidebildiniz mi yani?bir arkadas elimi saatlerce kipirdatmadim dedi de oyle mi olmak zorundaMerhaba canım benim 10 saat sürdü serum çünkü 10-12 saat olmalı diye not düştü doktorum. Taktırma parası özelde 400-600 tl arasında değişiyordu ben devlette taktırdım.
Erken aslında ne bilim yapmıştımÇok erken değil mi ki. Benim 8. Gün transferi saymıyorum. Hala test yapmadım
Sen ne zaman yapıcaksın canımDaha çok erken cnm sıkma canını sabret aynıyız seninle bende yapmadım daha 6.günde yapanlar bile göremiyor
Belirtin varmi canim birde bende birsey yok hiçDaha çok erken cnm sıkma canını sabret aynıyız seninle bende yapmadım daha 6.günde yapanlar bile göremiyor
Crionel jel ı yazmıyor demı saglık ocagıKızlar bu arada coraspini yazdırdım sağlık ocağında crinona jel dışında tüm ilaçları ödüyor bu zamana kadar boşuna bir sürü para vermişim
Aynn cok erken Bn transfer harıc 8.gun yaptım bugun 4.gun embriyosuydu we erken gebelikte bile silik cıktıBelirtin varmi canim birde bende birsey yok hiç
Onu bilmiyorum benim daha var evet ödemiyor maalesef jeliCrionel jel ı yazmıyor demı saglık ocagıbıde piyasada yok diyorlar jel ıcın bilginiz war mııı
Benmde cuma test gunum pers. Aksam son jelımOnu bilmiyorum benim daha var evet ödemiyor maalesef jeli
Evet o serum aynen kıpırdatmadan 10-12 saat kalınıyor ben en son bir saat kala çok sıkıştım da sistemi kapatıp zar zor rica minnet lavaboya gitmeme izin verdilerMerhaba bahsettiginiz intralipid serum degil mi?hastanede mi kaldiniz 10-12 saat...yani gozem zorunlu mu yoksa takip eve mi gonderiyorlar bir de hareket ediliyormu lavaboya felan gidebildiniz mi yani?bir arkadas elimi saatlerce kipirdatmadim dedi de oyle mi olmak zorunda
Beta hcg değeri 1500 olduğunda vajinal ultrason ile 3000 olduğunda karından kese görülebiliyor.Bısey sorcam erken ama mesela smdı cuma kan vercem war cıkarsa insallah pazartesi de verdim we hersey yolunda diyelim. Sonra kese ıcın ne zamn cagrıyorlar
Ay cok sacma 12 saat sivi almam o zaman ne yapalim ayrica uyumamak da lazim cunku uykuda doneriz felan ..yarim gun robot gibi duracaz o vakit...bu arada nerde taktiniz ?tup bebek merkezlerinde de takiliyor mu?Evet o serum aynen kıpırdatmadan 10-12 saat kalınıyor ben en son bir saat kala çok sıkıştım da sistemi kapatıp zar zor rica minnet lavaboya gitmeme izin verdiler
ınsaallah canım RABBİM isteyen herkese nasıp etsınhasi hayırlısı insallah busefer olur bende 8 yıllık evliyim☺ ins kavuşursun busefeer
Yok canım tüp bebek merkezinin anlaşmalı yerleri oluyor ben devlette taktırdım ama Heryer takmıyor özeller para ile takıyor. Akşam yatış oldu benim gece sıfır uykuAy cok sacma 12 saat sivi almam o zaman ne yapalim ayrica uyumamak da lazim cunku uykuda doneriz felan ..yarim gun robot gibi duracaz o vakit...bu arada nerde taktiniz ?tup bebek merkezlerinde de takiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?