2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Selam kızlar, bnm de kan değerim artmış çok şükür. Doktorum bı daha kan vermene gerek yok dedi. İlk kontrol için de istersen buraya gel istemezsen de bulunduğun ilden muayene olup bizi bilgilendir dedi. İlaçları da 12. Haftaya kadar kullanacakmisim. Sizce ilk muayene için tüp Bebek doktoruma mı gitsem ya da gerek yok mu sizce???

Tüp bebek doktoruna git bence canım kalp atışlarını duyana kadar en azından

Farklı şehirlerde olduğumuz için kararsız kalmıştım canım. Çok sağ ol
Bence doktora sor. Burada bir tüp bebek doktoruna mı gideyim. Yoksa normal bir doktora mı gideyim diye. Benim fikrim doktoruma danışıp beni yönlendiren doktora geri dönmek

Aynen bnde o yuzden tedbirli gidiyorum ınsaallah normal saglıklı gebeliktır bekleyelim duayla Rabbım nasıp etsin hepimize bana da
Amin canım insallah ben dayanamadım bı idrar testi daha yaptım onda da ikinci çizgi silik çıktı ayyy insslh hamileyizdir inanamıyorum hala

Benim dün 6. Günümdü kızlar gece test yaptım silik bir çizgi çıktı bugün ilk idrarla sabah testi tekrarlarım gayet net çıktı kan verdim değerim 55 mlU/mL inşallah güzelce artar

Gözün aydın canım hadi inşallah kalp atışlarınıda duyarız Bende geçen cumartesi kese gördüm ama daha bebek görünmüyor dedi. Sende yolk sac ve bebek göründü mü.
Elen selam, aslında sabah gittiğimde keseyi görüp çıktık. Birkaç saat sonra ilk defa 5-6 damla kanama oldu, o taraflarda olduğum için tekrar gittim muayeneye. Bu sefer hem bebeği hem de kalp atımını gördük. Sesini duymadık ama doktor gösterdi :) Herşey de vardır bir hayır..

doğru sölüyosun herkesin imtihanı farklı işte, bazıları buluyor bazıları bulamıyor

Ayy iyi hadi çok sevindim canım :) darısı bizlere o zaman inşallah ayın 15 inde gidicem bayağı geç çağırdı doktor. Beklerken geçmiyor günler

ister istemez bizlerdende ettkileniyosundur .. burda da bi kac kanaması olanlar oldu..
aslında şu süreçte okumakda cok iyi degil ama bizide bizden basaka anlayan yok
Evet. Aileler biliyor sadece. Arkadaşlarımıza bile söylemedik. Geçen sefer söylemiştik ve sonra düşük olunca düşük nedenini kim bilir kaç kişiye anlatmak zorunda kaldık. O yüzden bu sefer söylemediğimiz için haliyle dertleşecek birilerini arıyoruz. Yoksa haklısınız burada yazılanları okumak bazen stres yapıyor bizi.

öyle tabi birinde bisi oluyo mesela acaba bende de olur bende smdi o hftadayım bende aynini yaşrmiyim bende de o belirti var nılcak diye herkea geçiriyodur aklından ama her hamilelik kendine özel işte ayni olmuyo hicbiri birbirleriyke

Evet, mümkün mertebe sakin olmamız gerekiyor. Herşey yolunda gidecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…