- 9 Mayıs 2018
- 1.161
- 941
- 123
- 33
Gayet güzel sağlıcakla ilerler işallah ☺Kızlar kan sonucum 9. Gun 103.05 cıktı normal mi
Hepimizin korkusu aynı.. Rabbım korkulardan emin kılsın ınsaallahKızlar kan sonucum 9. Gun 103.05 cıktı normal mi
Amin inşallah cümlemiziHepimizin korkusu aynı.. Rabbım korkulardan emin kılsın ınsaallah
Inşallah çok teşekkür ederim ☺Gayet güzel sağlıcakla ilerler işallah ☺
İnşallah vardır ama çattlatma iğnesinin etkisi olabılır cnm
Allah razı olsun inşallah canımO zaman zor olur senin için güzel bi doktor bulup onada gidebilirsin tabi senin için ve bebek için en sağlıklı olanı yapmalısın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
TebriklerrDondurulmuş değil taze transfer bugün kan verdim hcg 55 çıktı daha 7. Günümdeyim
kaç haftaalıksın canim?
bende aşırı acıkma oluo sadecedurmadan bisiler yiyesim var
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan sonucum 9. Gun 103.05 cıktı normal mi
Evet jel kalmamış bende tüp bebek merkezinin yanındaki eczanede zor buldum hemen 2 kutu aldım doktor 3 hafta daha kullanıcaz dedi diyeCrionel jel ı yazmıyor demı saglık ocagıbıde piyasada yok diyorlar jel ıcın bilginiz war mııı
Ben 5.gün idrar testi yapmıştım testte çıkmıştı 10 gün öncesinde de ovitrelle vurmuştum ama gayet arttı değerim ovirelle etkisi 10-12 gün içinde geçiyor zaten merak etme onun etkisi değildirÇatlatma iğnesini yapalı 13 gün oldu ve kan değerini de etkiler mi ?
Daha önce böyle bir şey mi yaşadınız
Evet canım aynı günüz benim de şiş gibi karnım ve sürekli tuvalete gidiyorumSeninle aynı günüz sanırım. Benimde midem bi değişik. Bulanıyor gibi şiş gibi
Kan testimi tamam ozmaan ben idrar testı sandımÇatlatma iğnesini yapalı 13 gün oldu ve kan değerini de etkiler mi ?
Daha önce böyle bir şey mi yaşadınız
Benmde doktorum bşka şehirde bende gidemicem malesef. O yzden burdaki bi doktora gidicem benm doktorumda ilaçlarını 10. Haftaya kadr kullan dedi sdce estrofemi kalp etışını duyunca kes dedi.Selam kızlar, bnm de kan değerim artmış çok şükür. Doktorum bı daha kan vermene gerek yok dedi. İlk kontrol için de istersen buraya gel istemezsen de bulunduğun ilden muayene olup bizi bilgilendir dedi. İlaçları da 12. Haftaya kadar kullanacakmisim. Sizce ilk muayene için tüp Bebek doktoruma mı gitsem ya da gerek yok mu sizce???
Benmde doktorum bşka şehirde bende gidemicem malesef. O yzden burdaki bi doktora gidicem benm doktorumda ilaçlarını 10. Haftaya kadr kullan dedi sdce estrofemi kalp etışını duyunca kes dedi.Selam kızlar, bnm de kan değerim artmış çok şükür. Doktorum bı daha kan vermene gerek yok dedi. İlk kontrol için de istersen buraya gel istemezsen de bulunduğun ilden muayene olup bizi bilgilendir dedi. İlaçları da 12. Haftaya kadar kullanacakmisim. Sizce ilk muayene için tüp Bebek doktoruma mı gitsem ya da gerek yok mu sizce???
Evet canım bana da kalp atışını duyunca kes dedi estrofem iBenmde doktorum bşka şehirde bende gidemicem malesef. O yzden burdaki bi doktora gidicem benm doktorumda ilaçlarını 10. Haftaya kadr kullan dedi sdce estrofemi kalp etışını duyunca kes dedi.
Ben 5.gün idrar testi yapmıştım testte çıkmıştı 10 gün öncesinde de ovitrelle vurmuştum ama gayet arttı değerim ovirelle etkisi 10-12 gün içinde geçiyor zaten merak etme onun etkisi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?