2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Az ağrılı çok batmalı bir günü daha geride bıraktım. Kaldı son 1 gün. Yarını da atlattık mı hayırlısıyla bekleme bitecek. unutmuşum öncekilerde de böyle gel-git ruh haline büründüm mü acaba. Neyse en azından sakinim şuan. Bu sene bitmeden bize güzel bir süpriz yapar mı acaba. Hayırlısı bakalım.....

beni covid bu süreçte tedirgin ediyor
sizler neler yapcaksiniz ailelerinizle görüşcekmisiniz kizlar artık kimde ne vr belirsiz

Çatlatma iğnesini yapalı 13 gün oldu ve kan değerini de etkiler mi ?
Daha önce böyle bir şey mi yaşadınız
Ben 5.gün idrar testi yapmıştım testte çıkmıştı 10 gün öncesinde de ovitrelle vurmuştum ama gayet arttı değerim ovirelle etkisi 10-12 gün içinde geçiyor zaten merak etme onun etkisi değildir

Benmde doktorum bşka şehirde bende gidemicem malesef. O yzden burdaki bi doktora gidicem benm doktorumda ilaçlarını 10. Haftaya kadr kullan dedi sdce estrofemi kalp etışını duyunca kes dedi.

Benmde doktorum bşka şehirde bende gidemicem malesef. O yzden burdaki bi doktora gidicem benm doktorumda ilaçlarını 10. Haftaya kadr kullan dedi sdce estrofemi kalp etışını duyunca kes dedi.

Transfer günün sayarsak
10. Gün testim 71.3
13. Gün 292
15. Gün yani bugün 814 doktorum güzel dedi ve tekrar kan vermeme gerk görmedi. 2 hafta sonra ultrasonla baktır dedi. Kalp atışını veya keseyi görenler kaçıncı günde gördü acaba. Biz iki hafta sonra gidince 30 31. Gün falan olcak. Hesaplara görede 6+4 gibi. Sizce duyulurmu kalp atışı

Evet canım bana da kalp atışını duyunca kes dedi estrofem i

Ben 5.gün idrar testi yapmıştım testte çıkmıştı 10 gün öncesinde de ovitrelle vurmuştum ama gayet arttı değerim ovirelle etkisi 10-12 gün içinde geçiyor zaten merak etme onun etkisi değildir

Çok sağol sevindim önce sonra bir korku sardı bilmiyordum öyle olduğunu inşallah artar benimde hayırlı olsun sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…