Sağlık ocağının yazdığı crinone jeli SGK karşılamıyor imkanınız var ise kadın doğumcuya yazdırınız ben bugün bu şekilde aldımCrionel jel ı yazmıyor demı saglık ocagıbıde piyasada yok diyorlar jel ıcın bilginiz war mııı
Ben tam 6+4 te duydum canımTransfer günün sayarsak
10. Gün testim 71.3
13. Gün 292
15. Gün yani bugün 814 doktorum güzel dedi ve tekrar kan vermeme gerk görmedi. 2 hafta sonra ultrasonla baktır dedi. Kalp atışını veya keseyi görenler kaçıncı günde gördü acaba. Biz iki hafta sonra gidince 30 31. Gün falan olcak. Hesaplara görede 6+4 gibi. Sizce duyulurmu kalp atışı
Cok sevindimm canım Allah sağlıkla kucagına almakta nasip etsin. Darısı başımaBen tam 6+4 te duydum canım
Canım ben de 6+4 de duydumCok sevindimm canım Allah sağlıkla kucagına almakta nasip etsin. Darısı başıma
Amin canım inşallahCok sevindimm canım Allah sağlıkla kucagına almakta nasip etsin. Darısı başıma
yalnız şunu farkettim bugün cok toplantilarimiz vardi benimde eşiminde yemegide eşim yaptigi icin bu süreçde gidip yapamadi benim açlıkktan resmen gözüm döndü kraker ggetirdi bi paket yedim kesmedi.. sora aşırı midem bulandı açlıktan artıkyalniz değilsiniz bende oyle sürekli bisey yiyesim var
Eski mesajları okurken denk geldim kız 1400 ne bana versen 24 saat konuşurum dermişim harbi aşırı pahalıymış,Canım evet perinatoloğa gittim Memorial Bahçelievler Prof.Dr.Cihat Şen mükemmel bir doktormuş dedikleri kadar varmış gerçekten.
inşallah sigorta durumumu halledip kendisiyle devam etmek istiyorum çünkü normal muayenesi 1.400TL biraz tuzludeğdi mi dersen kesinlikle değdi 1,5 saat görüşme sağladık Allah razı olsun içimi rahatlattı
ben bugün duydum bugün 6+5 iz bence dıyulurTransfer günün sayarsak
10. Gün testim 71.3
13. Gün 292
15. Gün yani bugün 814 doktorum güzel dedi ve tekrar kan vermeme gerk görmedi. 2 hafta sonra ultrasonla baktır dedi. Kalp atışını veya keseyi görenler kaçıncı günde gördü acaba. Biz iki hafta sonra gidince 30 31. Gün falan olcak. Hesaplara görede 6+4 gibi. Sizce duyulurmu kalp atışı
Canım benim durumum biraz karışık@kalpsizce @hilal-ss @ilknurtweetyMaciacz Arkadaşlar merhabalar aynı gün transfer olmuştuk hepimize hayırlı olsun tekrardan.Sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi büyütelim inşallah.Benim ki 5. Gün embriyosuydu ayın 30 unda test yaptım. 2 gün sonra tekrarladım. Sizler kaç kez tekrarladınız? Doktora gittiniz mi? Ne zamana doktor randevusu aldınız?
Offf sorma canım sigortayı halletmeye çalışıyoruz yoksa ciddi zor ben hayatımda hiç bu kadar yüksek muayene olmamıştımEski mesajları okurken denk geldim kız 1400 ne bana versen 24 saat konuşurum dermişim harbi aşırı pahalıymış,
Allah kucağınızı almaya nasip etsin.Kan tahlilinde gebelik öğrendikten kAç gün sonra gittiniz kese için canım ?Elen selam, aslında sabah gittiğimde keseyi görüp çıktık. Birkaç saat sonra ilk defa 5-6 damla kanama oldu, o taraflarda olduğum için tekrar gittim muayeneye. Bu sefer hem bebeği hem de kalp atımını gördük. Sesini duymadık ama doktor gösterdi :) Herşey de vardır bir hayır..
Canım crinone jeli de ödüyor devlet fakat uzman kadın dogumcu istiyor. Ben alıyorumKızlar bu arada coraspini yazdırdım sağlık ocağında crinona jel dışında tüm ilaçları ödüyor bu zamana kadar boşuna bir sürü para vermişim
Merhaba opu ve tranfer mi 7500 tl yoksa sadece transfer de mi 7500 tl verdiniz? Yani tuo bebek nirmalde 7500 tl diyirlar da icinde transfer yokmu yani ekstra ucretmi veriliyor?7500 lira verdik transfere. Ama eylülde zam gelecekmiş. 1 embriyo dondurma ücreti 500. Bunun dışında ilaç iğneler de 3-5 bin gibi tutuyor.
Inşallah canım amin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaTebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı haberler gelirsin inş cnmBu sabah ilk kanımı vericem heycandan uyuyamıyorum dua edin yüksek çıksın değerlerim lütfen. Rabbim hepimizi bebekleriyle kavuştursun inşallah isteyen herkese versin rabbim
İnşallah kalbinizden geçen hakkınızda hayırlısıdırBu sabah ilk kanımı vericem heycandan uyuyamıyorum dua edin yüksek çıksın değerlerim lütfen. Rabbim hepimizi bebekleriyle kavuştursun inşallah isteyen herkese versin rabbim
Kendinizi tuvalette zorlamayın. ben 3 kayısı kurusu yediğimdr üzerine bi bardak su içiyorum normale dönüyorum siz de deneyin dilerseniz. Bişicik olmaz Allah'ın izniyleBende bişey sorucam çok kötü kabız olmuşum bu durum tutunmaya engel olmaz dimi doktor kabız olursan şurup alırsın demişti ama ilk etapta biraz kuru. Kayısı felan kaynatıp içicem geçmezse şurup alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?