2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben tam 6+4 te duydum canım

yalniz değilsiniz bende oyle sürekli bisey yiyesim var
yalnız şunu farkettim bugün cok toplantilarimiz vardi benimde eşiminde yemegide eşim yaptigi icin bu süreçde gidip yapamadi benim açlıkktan resmen gözüm döndü kraker ggetirdi bi paket yedim kesmedi.. sora aşırı midem bulandı açlıktan artık yiyince düzeldim ama bulantı cidden zor

Eski mesajları okurken denk geldim kız 1400 ne bana versen 24 saat konuşurum dermişim harbi aşırı pahalıymış,

ben bugün duydum bugün 6+5 iz bence dıyulur

Canım benim durumum biraz karışık
9. Gün 21,02
10. Gün 21
11. Gün 29 çıktı değerim ilaçları kestim ama belli olmaz dedi doktorunm,kanamam da olmadı cuma ya tekrarlayacağım bthcg yi Embriyom tutunmuş ama kalmak için mücadele veriyor dedi doktorum Allah büyük hayırlısı inş
hayırla kucağına al evladını inş

Allah kucağınızı almaya nasip etsin.Kan tahlilinde gebelik öğrendikten kAç gün sonra gittiniz kese için canım ?

7500 lira verdik transfere. Ama eylülde zam gelecekmiş. 1 embriyo dondurma ücreti 500. Bunun dışında ilaç iğneler de 3-5 bin gibi tutuyor.
Merhaba opu ve tranfer mi 7500 tl yoksa sadece transfer de mi 7500 tl verdiniz? Yani tuo bebek nirmalde 7500 tl diyirlar da icinde transfer yokmu yani ekstra ucretmi veriliyor?

Bende bişey sorucam çok kötü kabız olmuşum bu durum tutunmaya engel olmaz dimi doktor kabız olursan şurup alırsın demişti ama ilk etapta biraz kuru. Kayısı felan kaynatıp içicem geçmezse şurup alırım artık

Bu sabah ilk kanımı vericem heycandan uyuyamıyorum dua edin yüksek çıksın değerlerim lütfen. Rabbim hepimizi bebekleriyle kavuştursun inşallah isteyen herkese versin rabbim
İnşallah kalbinizden geçen hakkınızda hayırlısıdır Güzel haberler alırsınız umarımbenim de uykularım kaçıyor test günü bir gelemedi

Kendinizi tuvalette zorlamayın. ben 3 kayısı kurusu yediğimdr üzerine bi bardak su içiyorum normale dönüyorum siz de deneyin dilerseniz. Bişicik olmaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…