2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba opu ve tranfer mi 7500 tl yoksa sadece transfer de mi 7500 tl verdiniz? Yani tuo bebek nirmalde 7500 tl diyirlar da icinde transfer yokmu yani ekstra ucretmi veriliyor?
Transfer de dahil 7500. Sadece tek yumurtayı dondurmak için 500 aldılar. Ama bu ay zam gelecek dediler klinikten. 7500 olur 9000 bence

ilaclari kesmese miydiniz acaba

Kızlar gunaydın bgn 9.gunum we Bn sabah yine erken gebelik testi yaptım ama gene silik cizgi erkn diye mi yoksa kimyasal mı acaba ya.. 4 gun embriyosu.. İnce olan 8.gun yapılan test kalın olan bugun 9.gun.. Cok tedirginim yarın ıcın

Eklentiler

• IMG_20200903_083911.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 77
Öncelikle hayırlı olsunCanını sıkıp neden üzülüyorsun ki çağırma kötü düşünceleri.benimde 3.gün embryosu idi ve çizgi bu şekildeydi 10 gün.ve değerim 9.günde 200 imiş.dokrorumdan duydumyani silik çıkmasına hiç takılma.

Yaaa Allh razı olsun walla ıcıme su serptın bıde erken gebelik testi bu normalden yapsam cıkmaz mi ki nsse yarim kan vercem zaten de.. Insaallah yarın guzel sonuclar alırım bende dua edin

Yok henüz zorlamadım ama böyle devam ederde zorlamak zorunda kalıcam Buğün bol bol yerim kuru kayısı artık
Canım ben de iki gündür sıkıntı yaşıyorum maalesef bir tatlı kaşığı tereyağı içip üstüne su içtim iyi geldi bir de akşamdan iki kayısıyı suya koydum sabah kalktım kayısıyı yiyiyorum suyu içtim halloldu şükür çok fena bir şey yaa

Tereyag mı zeytin yag mı

Yok bısı war ama hani iki gunde silik cıkınca yeni diye mi yoksa kimyasal mı dıe uzuldum
Bence çok takılmayın ben ilk gebeliğimde adet günü yapmıştım silik çıkmıştı. Sonra hep burada görüp özeniyordum bir gün geçince yaptım yine silik çıktı. Ama gayet sağlıklı gebelik geçirdim. Demek ki herkesin idrarda aynı şekilde çıkmıyor. Çıktı mı önemli olan o bence

Allah razı olsun inanın insanın yuzu guluyor.. Mutlu hissediyor kendini we Bn atmadım arkadaslarıma ws esımde bak tedbirli gidelim uzulmeyelım dıyıp duruyor ama iste yasayan bılıyor. Bu ara da bı yerde okumustum kenzul arş duası cok faydalı diyorlar Bn okuyorum kızlar isterseniz sizde bakın

Canim pozitif gorunuyor buna da can sıkılmaz artık değil mi içini ferah tut guze bir deger gelecek insallah

Canim pozitif gorunuyor buna da can sıkılmaz artık değil mi içini ferah tut guze bir deger gelecek insallah
Ewet aslında cok sukur tutunması bunu gormek bile cok sukur ıste biz hep tedbirli gidince kaygıyı da artırıyoruz olacaksa olacak aslında Allah nasip ederse. Tam teslim olsak zatn kaygı da olmayacakta.. Rabbım teslim olanlardan eylesin Allah razı olsun canım

estrofem, progestan dex, oksapar, progestan fitil devam ediyorum. bunlar 3 ay devam edecek mi sizde nasıl ilaçlar?
progestan dex yerine crione jel olur mu acaba? bir de proluton depot 1 tane yaptım haftada 1 görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…