Yok henüz zorlamadım ama böyle devam ederde zorlamak zorunda kalıcam Buğün bol bol yerim kuru kayısı artıkKendinizi tuvalette zorlamayın. ben 3 kayısı kurusu yediğimdr üzerine bi bardak su içiyorum normale dönüyorum siz de deneyin dilerseniz. Bişicik olmaz Allah'ın izniyle
Transfer de dahil 7500. Sadece tek yumurtayı dondurmak için 500 aldılar. Ama bu ay zam gelecek dediler klinikten. 7500 olur 9000 benceMerhaba opu ve tranfer mi 7500 tl yoksa sadece transfer de mi 7500 tl verdiniz? Yani tuo bebek nirmalde 7500 tl diyirlar da icinde transfer yokmu yani ekstra ucretmi veriliyor?
ilaclari kesmese miydiniz acabaCanım benim durumum biraz karışık
9. Gün 21,02
10. Gün 21
11. Gün 29 çıktı değerim ilaçları kestim ama belli olmaz dedi doktorunm,kanamam da olmadı cuma ya tekrarlayacağım bthcg yi ☺ Embriyom tutunmuş ama kalmak için mücadele veriyor dedi doktorum Allah büyük hayırlısı inş
hayırla kucağına al evladını inş
Transferden sonraki 21. güne denk geliyor.Allah kucağınızı almaya nasip etsin.Kan tahlilinde gebelik öğrendikten kAç gün sonra gittiniz kese için canım ?
Allah razı olsun inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızİnşallah kalbinizden geçen hakkınızda hayırlısıdırGüzel haberler alırsınız umarım benim de uykularım kaçıyor test günü bir gelemedi
Öncelikle hayırlı olsunKızlar gunaydın bgn 9.gunum we Bn sabah yine erken gebelik testi yaptım ama gene silik cizgi erkn diye mi yoksa kimyasal mı acaba ya.. 4 gun embriyosu.. İnce olan 8.gun yapılan test kalın olan bugun 9.gun.. Cok tedirginim yarın ıcın
YaaaÖncelikle hayırlı olsunCanını sıkıp neden üzülüyorsun ki çağırma kötü düşünceleri.benimde 3.gün embryosu idi ve çizgi bu şekildeydi 10 gün.ve değerim 9.günde 200 imiş.dokrorumdan duydum yani silik çıkmasına hiç takılma.
Bence de bariz görünüyor.YaaaAllh razı olsun walla ıcıme su serptın bıde erken gebelik testi bu normalden yapsam cıkmaz mi ki nsse yarim kan vercem zaten de.. Insaallah yarın guzel sonuclar alırım bende dua edin
Canım ben de iki gündür sıkıntı yaşıyorum maalesef bir tatlı kaşığı tereyağı içip üstüne su içtim iyi geldi bir de akşamdan iki kayısıyı suya koydum sabah kalktım kayısıyı yiyiyorum suyu içtim halloldu şükür çok fena bir şey yaaYok henüz zorlamadım ama böyle devam ederde zorlamak zorunda kalıcam Buğün bol bol yerim kuru kayısı artık
Tereyag mı zeytin yag mıCanım ben de iki gündür sıkıntı yaşıyorum maalesef bir tatlı kaşığı tereyağı içip üstüne su içtim iyi geldi bir de akşamdan iki kayısıyı suya koydum sabah kalktım kayısıyı yiyiyorum suyu içtim halloldu şükür çok fena bir şey yaa
Yok bısı war ama hani iki gunde silik cıkınca yeni diye mi yoksa kimyasal mı dıe uzuldumBence de bariz görünüyor.
Ayyyyy klavyenin azizliği zeytinyağı tabikiiiiTereyag mı zeytin yag mı
Canım kendi hesaplamana göre 6+4 dü değilmi gittiginde. Yltrasonda senin hesaplamanla arada fark cıktımıCanım ben de 6+4 de duydum
Bence çok takılmayın ben ilk gebeliğimde adet günü yapmıştım silik çıkmıştı. Sonra hep burada görüp özeniyordum bir gün geçince yaptım yine silik çıktı. Ama gayet sağlıklı gebelik geçirdim. Demek ki herkesin idrarda aynı şekilde çıkmıyor. Çıktı mı önemli olan o benceYok bısı war ama hani iki gunde silik cıkınca yeni diye mi yoksa kimyasal mı dıe uzuldum
Allah razı olsun inanın insanın yuzu guluyor.. Mutlu hissediyor kendini we Bn atmadım arkadaslarıma ws esımde bak tedbirli gidelim uzulmeyelım dıyıp duruyorBence çok takılmayın ben ilk gebeliğimde adet günü yapmıştım silik çıkmıştı. Sonra hep burada görüp özeniyordum bir gün geçince yaptım yine silik çıktı. Ama gayet sağlıklı gebelik geçirdim. Demek ki herkesin idrarda aynı şekilde çıkmıyor. Çıktı mı önemli olan o bence
Canim pozitif gorunuyor buna da can sıkılmaz artık değil mi içini ferah tut guze bir deger gelecek insallahAllah razı olsun inanın insanın yuzu guluyor.. Mutlu hissediyor kendini we Bn atmadım arkadaslarıma ws esımde bak tedbirli gidelim uzulmeyelım dıyıp duruyorama iste yasayan bılıyor. Bu ara da bı yerde okumustum kenzul arş duası cok faydalı diyorlar Bn okuyorum kızlar isterseniz sizde bakın
Ewet aslında cok sukur tutunması bunu gormek bile cok sukurCanim pozitif gorunuyor buna da can sıkılmaz artık değil mi içini ferah tut guze bir deger gelecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?