2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benim rutine bağlamış ağrılarım var şunu farkettim. Prolutex günü ağrılar oluşuyor iğneden sonraki gün iyiyim niye böyle acaba

Ne kadar sıkıntılı bir durummuş yA olmadan anlamıyor insan valla normal de olsak sorun olmaz belkide bu zamanda insan kendine dert ediyor kahvaltı öncesi yedim biraz kuru kayısı üstünede bol su içtim bakalım iyi gelicek mi

Bu sabah ilk kanımı vericem heycandan uyuyamıyorum dua edin yüksek çıksın değerlerim lütfen. Rabbim hepimizi bebekleriyle kavuştursun inşallah isteyen herkese versin rabbim
Sizin sonucu bekliyorum sabırsızlıkla burada duyduğum her pozitif benimmiş gibi seviniyorum. Bir de aynı gün transfer olmuşuz ayrıca meraktayım

Sizin sonucu bekliyorum sabırsızlıkla burada duyduğum her pozitif benimmiş gibi seviniyorum. Bir de aynı gün transfer olmuşuz ayrıca meraktayım☺
Bnde merak ediyorum bakalım bnde bende nasıl sewınıyorum negatıflere uzuluyorum buranın guzel yanı da bu ıste.. Sızın ne zaman testt

yalnız degilsiniz bende de kanama var diye cok zor tuvalete cikiyorum kasıyorum kendimi
zoraki kabız oldum.. tuvalete cıktıgımda da düşürcekmişim korkusu var

Merhaba gözünüz aydın tabrik ederim Sizinle aynı gün transfer olmuşuz, benim de ikizlerimin kesesini karından ultrasonla gördük ancak beslenme kesesi ve kalp atışı için haftaya tekrar gel dedi doktorum, size vajinal ultrason mu yapıldı? 6 mm miş benim keselerim, sizin keseniz kaç mm di? Aynı gün olduğu için merak ettim

Yaaa Allh razı olsun walla ıcıme su serptın bıde erken gebelik testi bu normalden yapsam cıkmaz mi ki nsse yarim kan vercem zaten de.. Insaallah yarın guzel sonuclar alırım bende dua edin
Seninle annesi o Tadını çıkar Allahın izni ile herşey güzel olacak inşallah hepimiz için.Bende yarın kese görmeye gideceğim.Sizlere pozitiflik konusunda olumlu moral veriyorum çünkü o adımı geçtim pozitifli şükürler olsun ama kese için inanılmaz heyecanlı ve kaygılıyım.İnşallah yarın bende sorunsuz şekilde kesemi görürümDuamdasın,sende bana dua edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…