Ne kadar sıkıntılı bir durummuş yA olmadan anlamıyor insan valla normal de olsak sorun olmaz belkide bu zamanda insan kendine dert ediyorCanım ben de iki gündür sıkıntı yaşıyorum maalesef bir tatlı kaşığı tereyağı içip üstüne su içtim iyi geldi bir de akşamdan iki kayısıyı suya koydum sabah kalktım kayısıyı yiyiyorum suyu içtim halloldu şükür çok fena bir şey yaa
Sizin sonucu bekliyorum sabırsızlıkla burada duyduğum her pozitif benimmiş gibi seviniyorum. Bir de aynı gün transfer olmuşuz ayrıca meraktayımBu sabah ilk kanımı vericem heycandan uyuyamıyorum dua edin yüksek çıksın değerlerim lütfen. Rabbim hepimizi bebekleriyle kavuştursun inşallah isteyen herkese versin rabbim
Bnde merak ediyorum bakalım bnde bende nasıl sewınıyorum negatıflere uzuluyorum buranın guzel yanı da bu ıste.. Sızın ne zaman testtSizin sonucu bekliyorum sabırsızlıkla burada duyduğum her pozitif benimmiş gibi seviniyorum. Bir de aynı gün transfer olmuşuz ayrıca meraktayım☺
yalnız degilsiniz bende de kanama var diye cok zor tuvalete cikiyorum kasıyorum kendimiNe kadar sıkıntılı bir durummuş yA olmadan anlamıyor insan valla normal de olsak sorun olmaz belkide bu zamanda insan kendine dert ediyorkahvaltı öncesi yedim biraz kuru kayısı üstünede bol su içtim bakalım iyi gelicek mi
Pozitif canım 204 çıktı sonucum çok şükürSizin sonucu bekliyorum sabırsızlıkla burada duyduğum her pozitif benimmiş gibi seviniyorum. Bir de aynı gün transfer olmuşuz ayrıca meraktayım☺
Benim pazar gününe denk geliyo . Pazartesi ver dedi drBnde merak ediyorum bakalım bnde bende nasıl sewınıyorum negatıflere uzuluyorum buranın guzel yanı da bu ıste.. Sızın ne zaman testt
Çoook sevindimmmPozitif canım 204 çıktı sonucum çok şükür
Ay cok sukur kacıncı gun embriyosuydu kacıncı gunde kan verdınızzPozitif canım 204 çıktı sonucum çok şükür
Hadi bakalımmBenim pazar gününe denk geliyo . Pazartesi ver dedi dr
Allah razı olsun sende pozitifi gör inşallahÇoook sevindimmmSağlıkla devam etsin inşallah
5gün embiriyosu çift bugün 9günüm çok şükürAy cok sukur kacıncı gun embriyosuydu kacıncı gunde kan verdınızz
Merhaba gözünüz aydın tabrik ederimBenim kese de gorundu kizlar gayet saglikli.. bir kese var tek gebelik yani degerlerle hic alakasi yok birdaha gormus olduk. Kalp atisi haftaya . Beslenme yeri de olusmus ufacik yuzuk gibi cikti resimde... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Sundan soruyorum hem cift hem gun sayısı da degısınce deger de tabi farklı yarın bnde werecegım kan ınsaallah kaç im ali diye bilgi sahibi oluyorum burdan o yuzden dedım5gün embiriyosu çift bugün 9günüm çok şükür
Seninle annesi oYaaaAllh razı olsun walla ıcıme su serptın bıde erken gebelik testi bu normalden yapsam cıkmaz mi ki nsse yarim kan vercem zaten de.. Insaallah yarın guzel sonuclar alırım bende dua edin
Hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahPozitif canım 204 çıktı sonucum çok şükür
En kısa zamanda atlatırız inşyalnız degilsiniz bende de kanama var diye cok zor tuvalete cikiyorum kasıyorum kendimi
zoraki kabız oldum.. tuvalete cıktıgımda da düşürcekmişim korkusu var
İnşallah canım benim rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallahSundan soruyorum hem cift hem gun sayısı da degısınce deger de tabi farklı yarın bnde werecegım kan ınsaallah kaç im ali diye bilgi sahibi oluyorum burdan o yuzden dedım
9günüm canımHadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahkaçıncı gündü
Allah razı olsun9günüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?