Ah ınsaallah ınsaallah etmem mi Rabbım isteyen herkese nasip etsın hayırlısyla en tez zamanda ınsaallah. Ah bu kese snra kalp atisi ah analık zor sımdıden anladık galıbaSeninle annesi oTadını çıkar Allahın izni ile herşey güzel olacak inşallah hepimiz için.Bende yarın kese görmeye gideceğim.Sizlere pozitiflik konusunda olumlu moral veriyorum çünkü o adımı geçtim pozitifli şükürler olsun☺ ama kese için inanılmaz heyecanlı ve kaygılıyım.İnşallah yarın bende sorunsuz şekilde kesemi görürüm Duamdasın,sende bana dua edermisin
insallah her hamileligin zorlugu farklı işte. bizimde böyle olacakmışEn kısa zamanda atlatırız inş
Ah ınsaallah ınsaallah etmem mi Rabbım isteyen herkese nasip etsın hayırlısyla en tez zamanda ınsaallah. Ah bu kese snra kalp atisi ah analık zor sımdıden anladık galıba
[/QUOTE
Hadi inşallah pozitifli gün görürsünMerhaba dünden beri okuyorum yazdıklarınızı neredeyse hepinizi tanıyorum artık bugün üye oldum ve aranıza katıldım 24 ağustosta 2 tane 3. gün embriyosu transferi yapıldı 5 Eylül günü test günüm heyecanla bekliyorum. Allah ümitlerimizi boş çıkartmasın dualarımızı kabul etsin inşallah
Adım adım yaşıyoruz bu süreçleri.o yüzden bekleyiş stres illaki bizimle.Ama olsun bunada şükür çok şükürAh ınsaallah ınsaallah etmem mi Rabbım isteyen herkese nasip etsın hayırlısyla en tez zamanda ınsaallah. Ah bu kese snra kalp atisi ah analık zor sımdıden anladık galıba
Gayet iyi canım benm taransfer gününü dsayarsak 10. Gün 71.3 dü sonra arttı tek embriyoyduTransferin yedinci günü kan testi yaptırmıştım sonucum 36,9 normal mi sizce arkadaşlar yorum yapabilir misiniz
Teşekkür ederim cevabınız için yedi senedir evliyim hiç gebelik yaşamadım daha önce. sonucu öğrenince düşük gibi geldi bu rakam insllh benimki de artmaya devam ederGayet iyi canım benm taransfer gününü dsayarsak 10. Gün 71.3 dü sonra arttı tek embriyoydu
İnşallah canım herşey yokunda gider umarımTeşekkür ederim cevabınız için yedi senedir evliyim hiç gebelik yaşamadım daha önce. sonucu öğrenince düşük gibi geldi bu rakam insllh benimki de artmaya devam eder
Ben de dün 7. Günümde yaptırdım sonucum 55 gayet iyi bence sizindeTransferin yedinci günü kan testi yaptırmıştım sonucum 36,9 normal mi sizce arkadaşlar yorum yapabilir misiniz
Canım sadece 1 gün fark çıktı 6+3 cıktı yaniCanım kendi hesaplamana göre 6+4 dü değilmi gittiginde. Yltrasonda senin hesaplamanla arada fark cıktımı
Hadi bismillah dualarımız seninle İnşallah güzel haberler alıp çok ama çok mutlu olursun Canım benimKızlar birazdan kan vericem ne olur banada dua edin olurmu
Kaçıncı gun embriyosuydu senin canimTransferin yedinci günü kan testi yaptırmıştım sonucum 36,9 normal mi sizce arkadaşlar yorum yapabilir misiniz
Hayırlı olsun saglikla kucagina al insallah ☺Pozitif canım 204 çıktı sonucum çok şükür
Inşallah canım cok sagolHadi bismillah dualarımız seninle İnşallah güzel haberler alıp çok ama çok mutlu olursun Canım benim♥
TebrikleeerDayanamadım. Bugün 8.günüm. Reglime 4 ve 2 gün kala idrar testi yaptım. Bugün çizgi daha da kalınlaşmıştı
Çok Teşekkürler ama kan testini göremeden hatta belki kese ( leri ) görmeden sevincimi tam olarak yaşayamıyorum.Tebrikleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?