2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Transferin yedinci günü kan testi yaptırmıştım sonucum 36,9 normal mi sizce arkadaşlar yorum yapabilir misiniz

Ah ınsaallah ınsaallah etmem mi Rabbım isteyen herkese nasip etsın hayırlısyla en tez zamanda ınsaallah. Ah bu kese snra kalp atisi ah analık zor sımdıden anladık galıba

Merhaba dünden beri okuyorum yazdıklarınızı neredeyse hepinizi tanıyorum artık bugün üye oldum ve aranıza katıldım 24 ağustosta 2 tane 3. gün embriyosu transferi yapıldı 5 Eylül günü test günüm heyecanla bekliyorum. Allah ümitlerimizi boş çıkartmasın dualarımızı kabul etsin inşallah

Ah ınsaallah ınsaallah etmem mi Rabbım isteyen herkese nasip etsın hayırlısyla en tez zamanda ınsaallah. Ah bu kese snra kalp atisi ah analık zor sımdıden anladık galıba
[/QUOTE
Hadi inşallah pozitifli gün görürsün benimde 3.gündü

Adım adım yaşıyoruz bu süreçleri.o yüzden bekleyiş stres illaki bizimle.Ama olsun bunada şükür çok şükür Analık çoktan başladı bizler için bana göreçünkü bu yola girdiğimizden beri çok şey yaşıyoruz acısıyla tatlısıyla kimin içinsadece miniğimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…