Tebrikler canım sağlıkla kucağına alPozitif canım 204 çıktı sonucum çok şükür
teşekkür ederim allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler canım sağlıkla kucağına al
Bazı günler çok ağrım oldu bazen hiç belirti yoktu. Bugün de hafif hafif regl ağrısı geliyorBişey kalmamış seninnasıl hissediyorsun kendini varmı bir değişiklik benim sürekli değişiyor düşüncelerim Beklemek gerçekten en zoruymuş
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah hep beraberMerhaba dünden beri okuyorum yazdıklarınızı neredeyse hepinizi tanıyorum artık bugün üye oldum ve aranıza katıldım 24 ağustosta 2 tane 3. gün embriyosu transferi yapıldı 5 Eylül günü test günüm heyecanla bekliyorum. Allah ümitlerimizi boş çıkartmasın dualarımızı kabul etsin inşallah
Benim de ilk zamanlar oldu regli ağrısı gibi o kadar şu an da hiç birşey yok yani hayırlısı diyelim hakkımızdaBazı günler çok ağrım oldu bazen hiç belirti yoktu. Bugün de hafif hafif regl ağrısı geliyor
Sıkma canını daha çok erken çok takıyorsun kafana bu yaptığın streste sana iyi gelmez bekle gününü bol bol dua et son güne kadar umudunu yitirme ilaçlarını aksatma fazla hareket etme bana öyle geliyor ki sen yerinde bile duramıyorsun çok haklısın ama beklemekten başka çaremiz yok dualarım seninle inş ğüzel haberler alıcaz birlikte hiç yapmamış gibi beklemeye devam et buğünlerinim tadını çıkar1.20 cıktı altıncı gunum yükselmez dimi cok kotu oldum
Çok sağolun birazda olsa çıkar diyodum hic cikmadi buda umudumu kirdi hep cok üzüldüm ❤Sıkma canını daha çok erken çok takıyorsun kafana bu yaptığın streste sana iyi gelmez bekle gününü bol bol dua et son güne kadar umudunu yitirme ilaçlarını aksatma fazla hareket etme bana öyle geliyor ki sen yerinde bile duramıyorsun çok haklısın ama beklemekten başka çaremiz yok dualarım seninle inş ğüzel haberler alıcaz birlikte hiç yapmamış gibi beklemeye devam et buğünlerinim tadını çıkar ❤
Üzülme canım Allah büyüktür daha bir hafta var zaten tutunma olayı bile beş ğün sürüyormuş varsayalım yeni tutundu bebişin hemn kanda göremezsin ki zaten eşinin haberi varmı test yaptığındanÇok sağolun birazda olsa çıkar diyodum hic cikmadi buda umudumu kirdi hep cok üzüldüm ❤
Kaçıncı gün yaptırdın testi?1.20 cıktı altıncı gunum yükselmez dimi cok kotu oldum
Evet var oda çok erken yaptik diyoÜzülme canım Allah büyüktür daha bir hafta var zaten tutunma olayı bile beş ğün sürüyormuş varsayalım yeni tutundu bebişin hemn kanda göremezsin ki zaten eşinin haberi varmı test yaptığından
6 gündeKaçıncı gün yaptırdın testi?
Kuzum sen 29 unda transfer olmuşsun da 5. Gün değil mi bugün1.20 cıktı altıncı gunum yükselmez dimi cok kotu oldum
Normal gebelik testleri ile yaptırdıysan kan testini başka bir hast yeniden ver bence. Özel hast hele bazen güvenilmiyor bile.Transferın 7.gunu ıdrarda ıkı kez pozıtıf cıktı kanda 2 cıktı ndsıl olur buuu
28.inde oldum canım tranderide bugün 6.Gün oluyor umudum da kalmadı acikcasiKuzum sen 29 unda transfer olmuşsun da 5. Gün değil mi bugünkıyamam sen teste giderken diyecektim de 5. Gün embriyosu olunca bilgim yok fazla ondan diyemedim bişi erken bence de ya
Çok erken değil mi? Belki yeni yeni tutunuyor daha tutunacak da kanda değerini yükseltecek de ancak belli olacak. Biraz erken yapmışsın bence. 12. gün yeniden dene moralini bozma.6 günde
Kaçıncı denemem, 5. gün embriyosu muydu? Moralini çok bozma kader bir bebeğin dünyaya gelmesi. Allah ol derse olur inşallah. iyi düşün kendine bedenine iyi şeyler aşıla28.inde oldum canım tranderide bugün 6.Gün oluyor umudum da kalmadı acikcasi
Öyle yapicam bakalim ama hiç umudum kalmadı yukselmez diyenlerde varÇok erken değil mi? Belki yeni yeni tutunuyor daha tutunacak da kanda değerini yükseltecek de ancak belli olacak. Biraz erken yapmışsın bence. 12. gün yeniden dene moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?