2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah hep beraber

Kızlar kalp atışını duyduktan sonra estrofemi bıraktırdılar mı sizlere doktorlarınız ?

1.20 cıktı altıncı gunum yükselmez dimi cok kotu oldum
Sıkma canını daha çok erken çok takıyorsun kafana bu yaptığın streste sana iyi gelmez bekle gününü bol bol dua et son güne kadar umudunu yitirme ilaçlarını aksatma fazla hareket etme bana öyle geliyor ki sen yerinde bile duramıyorsun çok haklısın ama beklemekten başka çaremiz yok dualarım seninle inş ğüzel haberler alıcaz birlikte hiç yapmamış gibi beklemeye devam et buğünlerinim tadını çıkar

Çok sağolun birazda olsa çıkar diyodum hic cikmadi buda umudumu kirdi hep cok üzüldüm ❤

Çok sağolun birazda olsa çıkar diyodum hic cikmadi buda umudumu kirdi hep cok üzüldüm ❤
Üzülme canım Allah büyüktür daha bir hafta var zaten tutunma olayı bile beş ğün sürüyormuş varsayalım yeni tutundu bebişin hemn kanda göremezsin ki zaten eşinin haberi varmı test yaptığından

Selam kızlar. İnşallah herkes kendisi için en iyi en hayırlı haberleri almış alıyor ve alacaktır. Yarın benim sıram bakalım , bir yandan sabah gidip vereyim diyorum bir yandan hiç gidesim yok. Girdik bu sürece yine bakalım tamam mı devam mı yarın belli olacak. Bu günün hürmetine güzel şeyler olur inşallah. EN hayırlısı en iyisi olsun hepimiz için.

Transferın 7.gunu ıdrarda ıkı kez pozıtıf cıktı kanda 2 cıktı ndsıl olur buuu
Normal gebelik testleri ile yaptırdıysan kan testini başka bir hast yeniden ver bence. Özel hast hele bazen güvenilmiyor bile.

Kuzum sen 29 unda transfer olmuşsun da 5. Gün değil mi bugün kıyamam sen teste giderken diyecektim de 5. Gün embriyosu olunca bilgim yok fazla ondan diyemedim bişierken bence de ya
28.inde oldum canım tranderide bugün 6.Gün oluyor umudum da kalmadı acikcasi

28.inde oldum canım tranderide bugün 6.Gün oluyor umudum da kalmadı acikcasi
Kaçıncı denemem, 5. gün embriyosu muydu? Moralini çok bozma kader bir bebeğin dünyaya gelmesi. Allah ol derse olur inşallah. iyi düşün kendine bedenine iyi şeyler aşıla

Çok erken değil mi? Belki yeni yeni tutunuyor daha tutunacak da kanda değerini yükseltecek de ancak belli olacak. Biraz erken yapmışsın bence. 12. gün yeniden dene moralini bozma.
Öyle yapicam bakalim ama hiç umudum kalmadı yukselmez diyenlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…