2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bu klavye beni öldürecek arada cümle düşüklükleri oluyor , kusura bakmayın kızlar. Hele telefondan yazdığımda ve yazdıklarımı sonradan okuyunca küçük sinir krizleri geçiyorum

Bu arada genelde transfer günü sayılmıyor ama benim doktorum transfer günün sayıp 12. gün test günü dedi. Neden acaba.

1.denemem 5.gun du

Tahmin ettim sabırsız olmandan. Bende ilk denemem de 8. gün kan testi vermişti. Ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Ondan sonra şuan ki de dahil 6 deneme yaptım canım. Bazı şeyler için sabır ve emek gerekiyor. Senin önceliğin başta kendin ve eşin olsun sonrası gelir. Ve inşallah Allah en kısa zamanda bebek konusunda yüzünü güldürür.
Öyle yapicam bakalim ama hiç umudum kalmadı yukselmez diyenlerde var

Hayırlısı diyelim canım. Varsa bir can senden gelecek dünyaya ve zamanı bu ise şuan 0 da olsa değer yükselir yok zamanı gelmediyse bu sefer sağlık olsun deyip önüne bakmak gerek. Sabır ve azim diliyor. Güzel haberlerini almayı bekliyorum canım

Yarın bemde kan vercem ınsaallah.. Birde piyasada crıonen jel bıtms bnmde son bu aksam napcam bilmiyorum. Sakarya da tup Dr Bn Baska sehırde yim. Araftayım

Yarın bemde kan vercem ınsaallah.. Birde piyasada crıonen jel bıtms bnmde son bu aksam napcam bilmiyorum. Sakarya da tup Dr Bn Baska sehırde yim. Araftayım

Bana bu sefer jel vermedi doktor ben progestan kullanıyorum. Eğer yoksa müdavinini iste canım. Netice de aynı işi görüyorlar.
Yarın güzel haberler olur inşallah. Hakkımızda hayırlısı , bütün iyi dilekleri düşünceleri Ankaradan sana gönderiyorum. Gönlünce olsun, istediğin sonuç çıksın inşallahhhhh

Inşallah canım cok sağol

Kızlar uçakla seyahat etsek bu dönemde sizce sıkıntı olur mu? Kısa bir tatil düşünüyoruz şuan kan değerlerime göre pozitif transfer sonrası 8. Günümdeyim

Kızlar uçakla seyahat etsek bu dönemde sizce sıkıntı olur mu? Kısa bir tatil düşünüyoruz şuan kan değerlerime göre pozitif transfer sonrası 8. Günümdeyim
Bana hemşire transfer gününden sonra sorun olmaz demişti. Coronodan dolayı cesaret edemedim ama.

Ewet zaten piyasada yok mus jel. Muhtemelen o sekılde yapacaklardır. Aldım kabul ettim bilmukabele kalpler dualar ıyı dileklerde benden sana ınsaallah yarın we sonraki gunler guzel olsun hepimiz ıcın

İnşallah güzel sonuçlanır Regl ağrınız transferden sonra da var mıydı yoksa son günlere doğru mu oldu?

5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterim

Bana kalırsa belirtiler kişiye özel . Daha önceki belirtidir dediğim şeyler beni çok umutlandırmıştı ve negatifle sonuçlanmıştı. Şu an neredeyse hiç belirtim yok çok rahatım sadece transferden sonra bir kaç kez kasıklarıma batma olmuştu ve bi kaç gece üst üste regl ağrım oldu çok kısa süreli ve şu an umutluyum bugün idrar testimde iki çizgi çıktı cumartesi kan vereceğim.

5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterim
Bana da 2 tane beşinci gün embriyosu koydular ben dun kan testi yaptım pozitif bu gün sekizinci günüm ama hiç bir belirtim yok belki erken olduğu içindir bilemiyorum ama transferden beri kendimde bir belirti aradım ama hiç bir şey hissetmiyorum

Gözün aydın tebrikler , umarım tüm gebeliğin boyunca böyle rahat geçer. Bol şans.

Benimde yarın tahlil günüm ama yarın veremicem uzak hastaneler tek basıma çıkmaya cesaretim yok cumartesiyi beklicem. İlk transferde 6. Gün başlamıştım idrar testine bu sefer idrar testi bile yaptırmadılar inş. Hepimiz için hayırlısı olsun hayır değilsede Allah hayra cevirip nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…