- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Kıyamam ama yine de erken kuzum28.inde oldum canım tranderide bugün 6.Gün oluyor umudum da kalmadı acikcasi
1.denemem 5.gun duKaçıncı denemem, 5. gün embriyosu muydu? Moralini çok bozma kader bir bebeğin dünyaya gelmesi. Allah ol derse olur inşallah. iyi düşün kendine bedenine iyi şeyler aşıla
5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterimCanlarım listede olmak istemeyenler haber versin sileyim unuttuğum varsa kusura bakmayın söyleyin ekleyelim
12.gun tekrar yaptiricam artikKıyamam ama yine de erken kuzumdua edelim bol bol inşallah bi kaç güne tekrar yaptır
1.denemem 5.gun du
Öyle yapicam bakalim ama hiç umudum kalmadı yukselmez diyenlerde var
Selam kızlar. İnşallah herkes kendisi için en iyi en hayırlı haberleri almış alıyor ve alacaktır. Yarın benim sıram bakalım , bir yandan sabah gidip vereyim diyorum bir yandan hiç gidesim yok. Girdik bu sürece yine bakalım tamam mı devam mı yarın belli olacak. Bu günün hürmetine güzel şeyler olur inşallah. EN hayırlısı en iyisi olsun hepimiz için.
Yarın bemde kan vercem ınsaallah.. Birde piyasada crıonen jel bıtms bnmde son bu aksam napcam bilmiyorum. Sakarya da tup Dr Bn Baska sehırde yim. Araftayım
Inşallah canım cok sağolTahmin ettim sabırsız olmandan. Bende ilk denemem de 8. gün kan testi vermişti. Ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Ondan sonra şuan ki de dahil 6 deneme yaptım canım. Bazı şeyler için sabır ve emek gerekiyor. Senin önceliğin başta kendin ve eşin olsun sonrası gelir. Ve inşallah Allah en kısa zamanda bebek konusunda yüzünü güldürür.
Hayırlısı diyelim canım. Varsa bir can senden gelecek dünyaya ve zamanı bu ise şuan 0 da olsa değer yükselir yok zamanı gelmediyse bu sefer sağlık olsun deyip önüne bakmak gerek. Sabır ve azim diliyor. Güzel haberlerini almayı bekliyorum canım
Doktoruna danışmalısın cnm benceKızlar uçakla seyahat etsek bu dönemde sizce sıkıntı olur mu? Kısa bir tatil düşünüyoruz şuan kan değerlerime göre pozitif transfer sonrası 8. Günümdeyim
Bana hemşire transfer gününden sonra sorun olmaz demişti. Coronodan dolayı cesaret edemedim ama.Kızlar uçakla seyahat etsek bu dönemde sizce sıkıntı olur mu? Kısa bir tatil düşünüyoruz şuan kan değerlerime göre pozitif transfer sonrası 8. Günümdeyim
Ewet zaten piyasada yok mus jel. Muhtemelen o sekılde yapacaklardır. Aldım kabul ettim bilmukabele kalpler dualar ıyı dileklerde benden sana ınsaallah yarın we sonraki gunler guzel olsun hepimiz ıcınBana bu sefer jel vermedi doktor ben progestan kullanıyorum. Eğer yoksa müdavinini iste canım. Netice de aynı işi görüyorlar.
Yarın güzel haberler olur inşallah. Hakkımızda hayırlısı , bütün iyi dilekleri düşünceleri Ankaradan sana gönderiyorum. Gönlünce olsun, istediğin sonuç çıksın inşallahhhhh
Normal bence sonucun insallah saglikla artar5. gün iki adet 4bb kalite embriyo transfer ettiler canım sanırım bir tanesi tutunmaya çalışıyor bana bu sonuca gore
İnşallah güzel sonuçlanırAz ağrılı çok batmalı bir günü daha geride bıraktım. Kaldı son 1 gün. Yarını da atlattık mı hayırlısıyla bekleme bitecek. unutmuşum öncekilerde de böyle gel-git ruh haline büründüm mü acaba. Neyse en azından sakinim şuan. Bu sene bitmeden bize güzel bir süpriz yapar mı acaba. Hayırlısı bakalım.....
5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterim
[/QUOT pozitifi gördüm çok şükür idrara sık çıkma ve bel ağrısı dışında bişey hissetmedim pek
5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterim
Bana da 2 tane beşinci gün embriyosu koydular ben dun kan testi yaptım pozitif bu gün sekizinci günüm ama hiç bir belirtim yok belki erken olduğu içindir bilemiyorum ama transferden beri kendimde bir belirti aradım ama hiç bir şey hissetmiyorum5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterim
Bana da 2 tane beşinci gün embriyosu koydular ben dun kan testi yaptım pozitif bu gün sekizinci günüm ama hiç bir belirtim yok belki erken olduğu içindir bilemiyorum ama transferden beri kendimde bir belirti aradım ama hiç bir şey hissetmiyorum
Benimde yarın tahlil günüm ama yarın veremicem uzak hastaneler tek basıma çıkmaya cesaretim yok cumartesiyi beklicem. İlk transferde 6. Gün başlamıştım idrar testineSelam kızlar. İnşallah herkes kendisi için en iyi en hayırlı haberleri almış alıyor ve alacaktır. Yarın benim sıram bakalım , bir yandan sabah gidip vereyim diyorum bir yandan hiç gidesim yok. Girdik bu sürece yine bakalım tamam mı devam mı yarın belli olacak. Bu günün hürmetine güzel şeyler olur inşallah. EN hayırlısı en iyisi olsun hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?