Ikısınıde aynı anda yaptım cıktı silik bi şekildeNormal gebelik testleri ile yaptırdıysan kan testini başka bir hast yeniden ver bence. Özel hast hele bazen güvenilmiyor bile.
Ikısınıde aynı anda yaptım cıktı silik bi şekildeNormal gebelik testleri ile yaptırdıysan kan testini başka bir hast yeniden ver bence. Özel hast hele bazen güvenilmiyor bile.
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Valla ben sakin sakin günümü bekledim bu sefer bakalım artık denemeler artınca daha da sakinleşiyor insan. Bakalım hakkımızda ne hayırlısıymış. (aminnnn)Benimde yarın tahlil günüm ama yarın veremicem uzak hastaneler tek basıma çıkmaya cesaretim yok cumartesiyi beklicem. İlk transferde 6. Gün başlamıştım idrar testinebu sefer idrar testi bile yaptırmadılar ☺ inş. Hepimiz için hayırlısı olsun hayır değilsede Allah hayra cevirip nasip etsin
Sağol canım. AminnnnEwet zaten piyasada yok mus jel. Muhtemelen o sekılde yapacaklardır. Aldım kabul ettim bilmukabele kalpler dualar ıyı dileklerde benden sana ınsaallah yarın we sonraki gunler guzel olsun hepimiz ıcın
İnşallah güzel sonuçlanırRegl ağrınız transferden sonra da var mıydı yoksa son günlere doğru mu oldu?
Yapılıyor canım. Çözdürüp 5 e götürülebilirArkadaslar merhaba ,p.tesi gunu opu olmustum ve 8 tane yumurtam toplanmis 5 tanesi dollenmis ama 2 tanesi 3. Gune gidebilmis...simdi 2 tane 3. Gun embriyolarim donduruldu ve dondurulmus transfer edilecegi husunda doktorumla gorustlmustuk...doktorum reglinde gel dedi goruselim ne yapacagimiz hususnda... ben 5. Gune neden gitmelerine izin verilmedi diye sordum..doktorum da embriyo sayisi az oldugunda bu yol tercih edilir dedi...ben reglimde gittigimde yeniden bir opu daha isteyebilirim...simdi sormak istedigim bu 3. Gun dondurulan embriyolar daha sonra cozdurulup 5. Gune gitmelerine izin verilebilir mi yani mumkunmudur?yoksa donduktan sonra yapilmaz mi?
Biri erken test biri normal
Ikısınıde aynı anda yaptım cıktı silik bi şekilde
Sizin de gözünüz aydın çift çizgiyi görmüşsünuzGözün aydın tebrikler ,umarım tüm gebeliğin boyunca böyle rahat geçer. Bol şans.
Sizin de gözünüz aydın çift çizgiyi görmüşsünuzcumartesi ben de tekrarlayacagim kan testini inşallah sağ salim kucağımıza da aliriz
Suan cesaretım yok zaten pazaartesı kan verme gunum ogune kadar brklıycem yarın sabah tekrar yaoıcam ıdrar testını bakalım yıne cıkcakmıbence kan testini yenile, ben olsam öyle yapardım
Verilebilir canım benim aynen öyle oldu.Havuz yöntemi yapıldı embriyolarım 3.gün donduruldu çözülünce 5.güne gitmeleri beklendi öyle transfer edildiArkadaslar merhaba ,p.tesi gunu opu olmustum ve 8 tane yumurtam toplanmis 5 tanesi dollenmis ama 2 tanesi 3. Gune gidebilmis...simdi 2 tane 3. Gun embriyolarim donduruldu ve dondurulmus transfer edilecegi husunda doktorumla gorustlmustuk...doktorum reglinde gel dedi goruselim ne yapacagimiz hususnda... ben 5. Gune neden gitmelerine izin verilmedi diye sordum..doktorum da embriyo sayisi az oldugunda bu yol tercih edilir dedi...ben reglimde gittigimde yeniden bir opu daha isteyebilirim...simdi sormak istedigim bu 3. Gun dondurulan embriyolar daha sonra cozdurulup 5. Gune gitmelerine izin verilebilir mi yani mumkunmudur?yoksa donduktan sonra yapilmaz mi?
Sağol canım inşallah senin güzel haberini de okudum ve çok mutlu oldum ayrıca konuyu açmışsın ve bu kadar anne adayını biraya getirmişsin, ve yaptığın liste uğurlu gelmiş bence oldukça hamişimiz çıkıyor aramızdan hepsi için ayrı ayrı seviniyoruz ve Allah’ın hepimize nasip etmesi için gönülden dua ediyoruz inşallah hepimiz tez zamanda minik fasulyelerimize kavuşur ve birlikte büyütürüzHayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah hep beraber
Merhaba cevabiniz icin cok tesekkur ediyorumYapılıyor canım. Çözdürüp 5 e götürülebilir
Canım benim çok sevindim sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın 3.gün olup tutan birini görmek beni daha çok umutlandırıyorHadi inşallah pozitifli gün görürsünbenimde 3.gündü
Benim de 5.gün embiryosudu 2 gün sonra tekrarla canım inşallah yükselirBenim 7. Gunun ama transfer öncesi 5günlük tu zaten
Burda herkes sabırsız siz 14 günde yapmışsınız ve sonuç baya güzel görünüyor maşallah allah tamamına erdirsin. Neden 2 değil de 4 gün sonrasına istedi peki?Iyi akşamlar arkadaşlar bende yazılarınızı uzun zamandır okuyorum.8 senelik evliyim. 17 ağustosta tek embriyo transferi oldum. 31 ağustosta kan tahlili yaptrdm ve beta 2103 değerinde cıktı. Ve doktorum yarın tekrar tahlil yaptırma mı istedi.sizce değerim nasıl. Inşallah düşüş yaşanmamıştır değil mi? Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı inşallah.
Merhaba sizde tup bebek tedavisini izmir de oldunuz galibavalla ben gordum ıkıncı cızgıyı
Verilebilir canım benim aynen öyle oldu.Havuz yöntemi yapıldı embriyolarım 3.gün donduruldu çözülünce 5.güne gitmeleri beklendi öyle transfer edildi
Cok tesekkur ederim. Herkese nasip olsun insallah hic bir fikrim yok neden 4 gün sonra istedgni normalde hemşireyle iletişimde oluruz doktorum aradı tahlil yaptgm günün ayın 4 nde tekrar yaptm dedi yarn yaptrcam inşallah iyidir yineBurda herkes sabırsız siz 14 günde yapmışsınız ve sonuç baya güzel görünüyor maşallah allah tamamına erdirsin. Neden 2 değil de 4 gün sonrasına istedi peki?
Canım benm doktorum kalp atılını duyunca estrofemi bırakcaksın 10 haftaya girincede coraspin ve prolutexi keseceksin dedi.Kızlar kalp atışını duyduktan sonra estrofemi bıraktırdılar mı sizlere doktorlarınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?