2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Arkadaslar merhaba ,p.tesi gunu opu olmustum ve 8 tane yumurtam toplanmis 5 tanesi dollenmis ama 2 tanesi 3. Gune gidebilmis...simdi 2 tane 3. Gun embriyolarim donduruldu ve dondurulmus transfer edilecegi husunda doktorumla gorustlmustuk...doktorum reglinde gel dedi goruselim ne yapacagimiz hususnda... ben 5. Gune neden gitmelerine izin verilmedi diye sordum..doktorum da embriyo sayisi az oldugunda bu yol tercih edilir dedi...ben reglimde gittigimde yeniden bir opu daha isteyebilirim...simdi sormak istedigim bu 3. Gun dondurulan embriyolar daha sonra cozdurulup 5. Gune gitmelerine izin verilebilir mi yani mumkunmudur?yoksa donduktan sonra yapilmaz mi?

Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Valla ben sakin sakin günümü bekledim bu sefer bakalım artık denemeler artınca daha da sakinleşiyor insan. Bakalım hakkımızda ne hayırlısıymış. (aminnnn)

Ewet zaten piyasada yok mus jel. Muhtemelen o sekılde yapacaklardır. Aldım kabul ettim bilmukabele kalpler dualar ıyı dileklerde benden sana ınsaallah yarın we sonraki gunler guzel olsun hepimiz ıcın
Sağol canım. Aminnnn
Ben 6 deneme de de bir çok çeşit kullandım biri olmasa diğeri muhakak olur. Hakkımızda hayırlısı olsun
güzel sonuçlanır inşallah

İnşallah güzel sonuçlanır Regl ağrınız transferden sonra da var mıydı yoksa son günlere doğru mu oldu?

Aminnnnn, teşekkürler:)
Benim trafnsferden sonra 3. gün az az agrım başladı. ara ara batma hissi hafif adet agrısı hissi geldi. sonra bel ağrısı başladı. hafta sonu şiddetlendi hatta dedim adet olacağım kesin o kadar ağrıdı ki o andan sonra olumsuz bile düşündüm. pazar-ptesi- salı günleri ağrım hem batma hem aşırı adet agrısıyla bel agrısı kıvamındaydı resmen çarşambadan itibaren sol tarafımda özellikle batmalar hissettim bir ağırlık bir baskı gibi. şuanda hala ara ara gelen adet ağrısı ve batma hissi var. özellikle çok hareket edersem adet ağrısı gibi ağrı oluyor. bakalım yarın iyi mi kötü mü belirtiler göreceğim.

Yapılıyor canım. Çözdürüp 5 e götürülebilir

Verilebilir canım benim aynen öyle oldu.Havuz yöntemi yapıldı embriyolarım 3.gün donduruldu çözülünce 5.güne gitmeleri beklendi öyle transfer edildi

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah hep beraber
Sağol canım inşallah senin güzel haberini de okudum ve çok mutlu oldum ayrıca konuyu açmışsın ve bu kadar anne adayını biraya getirmişsin, ve yaptığın liste uğurlu gelmiş bence oldukça hamişimiz çıkıyor aramızdan hepsi için ayrı ayrı seviniyoruz ve Allah’ın hepimize nasip etmesi için gönülden dua ediyoruz inşallah hepimiz tez zamanda minik fasulyelerimize kavuşur ve birlikte büyütürüz

Iyi akşamlar arkadaşlar bende yazılarınızı uzun zamandır okuyorum.8 senelik evliyim. 17 ağustosta tek embriyo transferi oldum. 31 ağustosta kan tahlili yaptrdm ve beta 2103 değerinde cıktı. Ve doktorum yarın tekrar tahlil yaptırma mı istedi.sizce değerim nasıl. Inşallah düşüş yaşanmamıştır değil mi? Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı inşallah.

Burda herkes sabırsız siz 14 günde yapmışsınız ve sonuç baya güzel görünüyor maşallah allah tamamına erdirsin. Neden 2 değil de 4 gün sonrasına istedi peki?

Verilebilir canım benim aynen öyle oldu.Havuz yöntemi yapıldı embriyolarım 3.gün donduruldu çözülünce 5.güne gitmeleri beklendi öyle transfer edildi
cok tesekkur ederim.bi an panik oldum...ben de muhtemelen bir opu daha olacagim..cunku doktorum regli olunca goruselim dedi ve vitaminlerini esinle dev et dedi

Burda herkes sabırsız siz 14 günde yapmışsınız ve sonuç baya güzel görünüyor maşallah allah tamamına erdirsin. Neden 2 değil de 4 gün sonrasına istedi peki?
Cok tesekkur ederim. Herkese nasip olsun insallah hic bir fikrim yok neden 4 gün sonra istedgni normalde hemşireyle iletişimde oluruz doktorum aradı tahlil yaptgm günün ayın 4 nde tekrar yaptm dedi yarn yaptrcam inşallah iyidir yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…