- 10 Şubat 2018
- 94
- 66
- 38
Canım ben de 6+4 de duydum
Karindan ultrasonla mi duydunuz acabaBen tam 6+4 te duydum canım
Bence kan verebilirsin icin rahat edecekse benim kan testim 167 çıkmıştı senin koyu olan çizgiye benzerkenÇok Teşekkürler ama kan testini göremeden hatta belki kese ( leri ) görmeden sevincimi tam olarak yaşayamıyorum.
Vajinal muayne karından hiç bakmadı baksa belki duyulur du ordan daKarindan ultrasonla mi duydunuz acaba
Aaa çok garip idrar testini atar mısınızTransferın 7.gunu ıdrarda ıkı kez pozıtıf cıktı kanda 2 cıktı ndsıl olur buuu
Normal bence benim 6.gün değerim 36 dıTransferin yedinci günü kan testi yaptırmıştım sonucum 36,9 normal mi sizce arkadaşlar yorum yapabilir misiniz
İnşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırsınızIdrar da çıkmayıp kanda çıkan varmi arkadaslar yarın 7.gunum kan vermeyi dusunuyorum
Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaHayırlı olsun saglikla kucagina al insallah ☺
Hadi güzel haberlerle gel bekleyemeden senKızlar birazdan kan vericem ne olur banada dua edin olurmu
5. gün iki adet 4bb kalite embriyo transfer ettiler canım sanırım bir tanesi tutunmaya çalışıyor bana bu sonuca goreKaçıncı gun embriyosuydu senin canim
Benim 7. Gunun ama transfer öncesi 5günlük tu zatenNormal bence benim 6.gün değerim 36 dı
Ayne öyleHadi güzel haberlerle gel bekleyemeden sen
Ne zaman çıkacak sonuçAyne öyle
Hadi bakalım dört gözle bekliyoruzAyne öyle
Bende de aynen. Gününden önce yapıp moral bozma diyor eşim. Bende çıkıp alamıyorum test.Hadi bakalım dört gözle bekliyoruzbeni bırakmıyorlar evde bile test yapıyım illa gününü beklicez
Bende de aynen. Gününden önce yapıp moral bozma diyor eşim. Bende çıkıp alamıyorum test.
Bizde napalım mecbur günümüzü bekleyelim benim ilk testim haftaya çarşamba sonra bide cuma ğünü var daha var yani senin ne zaman test ğünümBende de aynen. Gününden önce yapıp moral bozma diyor eşim. Bende çıkıp alamıyorum test.
Aslında pazar ama pazartesi yap dedi drBizde napalım mecbur günümüzü bekleyelim benim ilk testim haftaya çarşamba sonra bide cuma ğünü var daha var yani senin ne zaman test ğünüm
Bişey kalmamış seninAslında pazar ama pazartesi yap dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?