2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterim
Canım benm 4. Gün embriyosu tek embriyo ama hiç bir belirtim olmadı. Sdce bazı günler cok kasık ve bel agrım oldu normal zmnlardaki adet agrılarımla aynıydı. Adet günüm transferin 9. Gününe denk glmişti o gün hiç kalkamadım agrıdan o kdr kötüydü. Dedim adet olcam herlde artık. Ama cok şükür pozitifim. Cok bir belrti arama bence. Suan 16. Günm bugün biraz sag tarafımda tek taraflı hafif agrı gibi arada gelen bileyler var ve ara ara bel ve kasıklarım agrımaya devam ediyo. O kdr :)

Canım bende 19 unda transfer oldum 31 inde 292 ayın 2 sinde 15. Günde 814 cıktı doktorum gayet iyi tekrar baktırmana gerk yok dedi. Seninki baya yüksek ikiz olma ihtimali olablrmi acaba ya

Canım bende 19 unda transfer oldum 31 inde 292 ayın 2 sinde 15. Günde 814 cıktı doktorum gayet iyi tekrar baktırmana gerk yok dedi. Seninki baya yüksek ikiz olma ihtimali olablrmi acaba ya
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tek embriyo transferi oldum ama doktorum olabilir dedi ama ultrasonda belli olur dedi sizin de

Canım benm doktorum kalp atılını duyunca estrofemi bırakcaksın 10 haftaya girincede coraspin ve prolutexi keseceksin dedi.
Ya anlamadım tüp bebek doktorumun hemşiresi pazartesi sen geleceksin o zamana kadar devam et dedi ama ben bebeklerimin kalp atışını duydum ve içmek içimden gelmiyor ya çocuklarıma zarar verirse çok kararsız kaldım

Hemen seni de ekliyorum listemize Uğur getirsin

Ben hala içiyorum canım bu hafta bırakacam
Canım peki sen günde kaç adet içiyorsun mesela doktor bana günde 3 adet vermişti ama kalp atışlarını duyunca kullanmak zararlı deniyor 1 tane içsem yeter mi Acaba diye düşünüyorum ya da pazartesi gününe kadar günde yine 3 kez içsem mi o kadar kafa karışıyor ki napacağımı bilemedim doktorla da görüşemedik hemşiresiyle konuştum ama pek tatmin olamadım

Merhaba güzel anneler ve anne adayları.. Bugün tüp bebek merkezimden aradılar, benim ilk transferim 1. Kalite olmasına rağmen ve okadar hsg, histereskopilere rağmen 2 embriyom da tutmamıştı. Şimdi 1 aydır antioksidan kullanıyorum ve tek dondurulmuşum olduğu için yeniden opu yapılacak. Minnacık 11 mm çikolata kistim baskılanıp transfer yapılacak. Kromozom testi de sonuçlanmış bugün. 46 kromozom yazıyor sonuç belgesinde. Normal dediler klinikten. Be güzel embriyolar niye tutunmuyonuz ozaman uleynnn, siz annenizin sert yüzünü daha görmediniz diyesim var

Kızlar uçakla seyahat etsek bu dönemde sizce sıkıntı olur mu? Kısa bir tatil düşünüyoruz şuan kan değerlerime göre pozitif transfer sonrası 8. Günümdeyim
Pandemi de var malum.. ben kuzenimin düğününe bile gitmemiştim uçakla. Bi de onların küslüğünü kaprisini çektim. Koca koca insanlar bile sizin durumunuzu ne halde olduğunuzu anlayamıyor, çok gıcık oluyorum

2 kez içiyordum ben 1 e düşürdüm canım sen de 1 e düşür bence doktor aynen devam dedi ama ben 1 e düşürdüm

Canım benim çok sevindim sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın 3.gün olup tutan birini görmek beni daha çok umutlandırıyor
Amin canım inşallahYarın keseyi görmeye gideceğim bende.Kalbim pır pır,inşallah güzel haberler duyarım doktorumdan,sorunsuz kesemi görürüm. Bence 5 yada 3 hiç fark etmiyor.Yeterki kaliteli olsun,rahiminde hazır olsun.Birde rabbim nasip etcek olduktan sonra hepsi olup gidiyor

Merhaba, malesef aynı durumu ben de yaşıyorum şu an.. Benden 9 yumurta toplandı, 5i döllendi ve 3 tanesi 3. Güne ulaştı. İkisi taze transfer oldu, 1 i donduruldu. Malesef transfer başarısız oldu ve tutmadı. 11 mö çikolata kistim var. Dr iki tercih sundu: ya bu kisti baskılayıp tek yumurtamı koyacak yada yeniden opu yapıp sonra transfer yapacak. İkinci yolu seçtik biz de. Çünkü eğer çözdürüp 5. Güne ulaştırmaya çalışırsak yüksek ihtimalle ölür dedi. Sanırım yeniden topladıklarını 5. Güne ulaştırmaya çalışacak

Rabbim yardimcimiz olsun ne diyelim...ben transfer istemeyecegim bu 2 embriyo icin ..mumkunse direk opu isteyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…