Canım benm 4. Gün embriyosu tek embriyo ama hiç bir belirtim olmadı. Sdce bazı günler cok kasık ve bel agrım oldu normal zmnlardaki adet agrılarımla aynıydı. Adet günüm transferin 9. Gününe denk glmişti o gün hiç kalkamadım agrıdan o kdr kötüydü. Dedim adet olcam herlde artık. Ama cok şükür pozitifim. Cok bir belrti arama bence. Suan 16. Günm bugün biraz sag tarafımda tek taraflı hafif agrı gibi arada gelen bileyler var ve ara ara bel ve kasıklarım agrımaya devam ediyo. O kdr :)5. Gün emriyosu 2 tane emriyo olupta tutan varmı arkadaşlar benimde inşallah 9 eylülde belli olacak pozitif olanlardan belirtileri nelerdi ögrenmek isterim
Canım bende 19 unda transfer oldum 31 inde 292 ayın 2 sinde 15. Günde 814 cıktı doktorum gayet iyi tekrar baktırmana gerk yok dedi. Seninki baya yüksek ikiz olma ihtimali olablrmi acaba yaIyi akşamlar arkadaşlar bende yazılarınızı uzun zamandır okuyorum.8 senelik evliyim. 17 ağustosta tek embriyo transferi oldum. 31 ağustosta kan tahlili yaptrdm ve beta 2103 değerinde cıktı. Ve doktorum yarın tekrar tahlil yaptırma mı istedi.sizce değerim nasıl. Inşallah düşüş yaşanmamıştır değil mi? Allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı inşallah.
Canım bende 19 unda transfer oldum 31 inde 292 ayın 2 sinde 15. Günde 814 cıktı doktorum gayet iyi tekrar baktırmana gerk yok dedi. Seninki baya yüksek ikiz olma ihtimali olablrmi acaba ya
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tek embriyo transferi oldum ama doktorum olabilir dedi ama ultrasonda belli olur dedi sizin deCanım bende 19 unda transfer oldum 31 inde 292 ayın 2 sinde 15. Günde 814 cıktı doktorum gayet iyi tekrar baktırmana gerk yok dedi. Seninki baya yüksek ikiz olma ihtimali olablrmi acaba ya
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tek embriyo transferi oldum ama doktorum olabilir dedi ama ultrasonda belli olur dedi sizin de mi Tek embriyo acaba
Ya anlamadım tüp bebek doktorumun hemşiresi pazartesi sen geleceksin o zamana kadar devam et dedi ama ben bebeklerimin kalp atışını duydum ve içmek içimden gelmiyor ya çocuklarıma zarar verirse çok kararsız kaldımCanım benm doktorum kalp atılını duyunca estrofemi bırakcaksın 10 haftaya girincede coraspin ve prolutexi keseceksin dedi.
Hemen seni de ekliyorum listemize Uğur getirsinMerhaba dünden beri okuyorum yazdıklarınızı neredeyse hepinizi tanıyorum artık bugün üye oldum ve aranıza katıldım 24 ağustosta 2 tane 3. gün embriyosu transferi yapıldı 5 Eylül günü test günüm heyecanla bekliyorum. Allah ümitlerimizi boş çıkartmasın dualarımızı kabul etsin inşallah
Ya anlamadım tüp bebek doktorumun hemşiresi pazartesi sen geleceksin o zamana kadar devam et dedi ama ben bebeklerimin kalp atışını duydum ve içmek içimden gelmiyor ya çocuklarıma zarar verirse çok kararsız kaldım
Ben hala içiyorum canım bu hafta bırakacamYa anlamadım tüp bebek doktorumun hemşiresi pazartesi sen geleceksin o zamana kadar devam et dedi ama ben bebeklerimin kalp atışını duydum ve içmek içimden gelmiyor ya çocuklarıma zarar verirse çok kararsız kaldım
Kaçıncı günde 1000 oldu acaba değerinizBenim doktorum bhcg 1000 i gecince bıraktirdi canim estrofemi
Canım peki sen günde kaç adet içiyorsun mesela doktor bana günde 3 adet vermişti ama kalp atışlarını duyunca kullanmak zararlı deniyor 1 tane içsem yeter mi Acaba diye düşünüyorum ya da pazartesi gününe kadar günde yine 3 kez içsem mi o kadar kafa karışıyor ki napacağımı bilemedim doktorla da görüşemedik hemşiresiyle konuştum ama pek tatmin olamadımBen hala içiyorum canım bu hafta bırakacam
Pandemi de var malum.. ben kuzenimin düğününe bile gitmemiştim uçakla. Bi de onların küslüğünü kaprisini çektim. Koca koca insanlar bile sizin durumunuzu ne halde olduğunuzu anlayamıyor, çok gıcık oluyorumKızlar uçakla seyahat etsek bu dönemde sizce sıkıntı olur mu? Kısa bir tatil düşünüyoruz şuan kan değerlerime göre pozitif transfer sonrası 8. Günümdeyim
14.gunde canimKaçıncı günde 1000 oldu acaba değeriniz
2 kez içiyordum ben 1 e düşürdüm canım sen de 1 e düşür bence doktor aynen devam dedi ama ben 1 e düşürdümCanım peki sen günde kaç adet içiyorsun mesela doktor bana günde 3 adet vermişti ama kalp atışlarını duyunca kullanmak zararlı deniyor 1 tane içsem yeter mi Acaba diye düşünüyorum ya da pazartesi gününe kadar günde yine 3 kez içsem mi o kadar kafa karışıyor ki napacağımı bilemedim doktorla da görüşemedik hemşiresiyle konuştum ama pek tatmin olamadım
Amin canım inşallahCanım benim çok sevindim sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın 3.gün olup tutan birini görmek beni daha çok umutlandırıyor
Merhaba, malesef aynı durumu ben de yaşıyorum şu an.. Benden 9 yumurta toplandı, 5i döllendi ve 3 tanesi 3. Güne ulaştı. İkisi taze transfer oldu, 1 i donduruldu. Malesef transfer başarısız oldu ve tutmadı. 11 mö çikolata kistim var. Dr iki tercih sundu: ya bu kisti baskılayıp tek yumurtamı koyacak yada yeniden opu yapıp sonra transfer yapacak. İkinci yolu seçtik biz de. Çünkü eğer çözdürüp 5. Güne ulaştırmaya çalışırsak yüksek ihtimalle ölür dedi. Sanırım yeniden topladıklarını 5. Güne ulaştırmaya çalışacakArkadaslar merhaba ,p.tesi gunu opu olmustum ve 8 tane yumurtam toplanmis 5 tanesi dollenmis ama 2 tanesi 3. Gune gidebilmis...simdi 2 tane 3. Gun embriyolarim donduruldu ve dondurulmus transfer edilecegi husunda doktorumla gorustlmustuk...doktorum reglinde gel dedi goruselim ne yapacagimiz hususnda... ben 5. Gune neden gitmelerine izin verilmedi diye sordum..doktorum da embriyo sayisi az oldugunda bu yol tercih edilir dedi...ben reglimde gittigimde yeniden bir opu daha isteyebilirim...simdi sormak istedigim bu 3. Gun dondurulan embriyolar daha sonra cozdurulup 5. Gune gitmelerine izin verilebilir mi yani mumkunmudur?yoksa donduktan sonra yapilmaz mi?
Rabbim yardimcimiz olsun ne diyelim...ben transfer istemeyecegim bu 2 embriyo icin ..mumkunse direk opu isteyecegimMerhaba, malesef aynı durumu ben de yaşıyorum şu an.. Benden 9 yumurta toplandı, 5i döllendi ve 3 tanesi 3. Güne ulaştı. İkisi taze transfer oldu, 1 i donduruldu. Malesef transfer başarısız oldu ve tutmadı. 11 mö çikolata kistim var. Dr iki tercih sundu: ya bu kisti baskılayıp tek yumurtamı koyacak yada yeniden opu yapıp sonra transfer yapacak. İkinci yolu seçtik biz de. Çünkü eğer çözdürüp 5. Güne ulaştırmaya çalışırsak yüksek ihtimalle ölür dedi. Sanırım yeniden topladıklarını 5. Güne ulaştırmaya çalışacak
Ben de 14. Gün yaptm tahlil 2103 cıktı beta14.gunde canim
Evet benmde tek embriyo 4. Gün embriyosu :)Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tek embriyo transferi oldum ama doktorum olabilir dedi ama ultrasonda belli olur dedi sizin de
İnşallahRabbim yardimcimiz olsun ne diyelim...ben transfer istemeyecegim bu 2 embriyo icin ..mumkunse direk opu isteyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?