Sen ne zaman oldun canm transferEvet benmde tek embriyo 4. Gün embriyosu :)
19 agustosta oldum canımSen ne zaman oldun canm transfer
Belki sağlık ocağı yazdı diye ödememiştir. Uzman Dr. Yazması gerekiyordur. Geçen gün eczacı Bana aynı reçetede ya estrofem öder yada crinon jeli dedi. Ayda 2 jel ödüyormuş. Aslında tüp bebek merkezi yakınlarındaki eczaneden bilgi alsanız. Hem jel oralarda okuyor hemde detaylı bilgileri var.Onu bilmiyorum benim daha var evet ödemiyor maalesef jeli
2 gün varmış aramız canm19 agustosta oldum canım
İnanır mısın bende 1 tane içeyim diye düşündüm şimdi içim bi rahatladı ki Allah içinden ne geçiyorsa kabul etsin Canım benim birbirlerimize destek olmak ne muazzam2 kez içiyordum ben 1 e düşürdüm canım sen de 1 e düşür bence doktor aynen devam dedi ama ben 1 e düşürdüm
Merhaba kac yum. Toplanmisti sizden acaba?Ben çarşamba transfer olcam 5.gün embriyosu ilk 2 tane denildi ama simdi 1 tane transfer edilcek 1tanesi tek diger 2si birlikte dondurulmus. Tek dondurulanla başlıcakmısız onun kalitesi daha iyiymişikiz olue diye cok sevinmiştim ama olsun saglıkla olsunda tekde olsub
Hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah benim cumartesi belli olacak ama çok korkuyorum umarım o mutluluğu ben de yaşarımBen de 14. Gün yaptm tahlil 2103 cıktı beta
Inşallah canm dileyen isteyen herkes yaşar inşallah. Korkular bitmiyor ama işte yarn tekrar kan vericem inşallah artmıştır değerimHayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah benim cumartesi belli olacak ama çok korkuyorum umarım o mutluluğu ben de yaşarım
Ben de 14. Gün yaptm tahlil 2103 cıktı beta
İnşallah canımAmin canım inşallahYarın keseyi görmeye gideceğim bende.Kalbim pır pır,inşallah güzel haberler duyarım doktorumdan,sorunsuz kesemi görürüm. Bence 5 yada 3 hiç fark etmiyor.Yeterki kaliteli olsun,rahiminde hazır olsun.Birde rabbim nasip etcek olduktan sonra hepsi olup gidiyor ☺
toplam 7 ama 3ü kaldi sora 1 tanesi klitesi bozuldu 2 tranfsfer edildi ama ondanda biri tutunduMerhaba kac yum. Toplanmisti sizden acaba?
Bu tatlı heyecan hep böyle sürüp girdin en sonunda da kucağında kuzucuğunla taçlansın arkadaşımInşallah canm dileyen isteyen herkes yaşar inşallah. Korkular bitmiyor ama işte yarn tekrar kan vericem inşallah artmıştır değerim
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım inşallahİnanır mısın bende 1 tane içeyim diye düşündüm şimdi içim bi rahatladı ki Allah içinden ne geçiyorsa kabul etsin Canım benim birbirlerimize destek olmak ne muazzam♥♥
Amin insllah canm. Sende inşallah pozitif görürsün cumartesi günü allahın izniyle.Bu tatlı heyecan hep böyle sürüp girdin en sonunda da kucağında kuzucuğunla taçlansın arkadaşım
estrofem zarar mi canim bence degildir bana günde 4 tane içirio ve bırakmak yok simdilik öyle dedi.. coraspini coook önceden kestirdi oksaparida kestirdiYa anlamadım tüp bebek doktorumun hemşiresi pazartesi sen geleceksin o zamana kadar devam et dedi ama ben bebeklerimin kalp atışını duydum ve içmek içimden gelmiyor ya çocuklarıma zarar verirse çok kararsız kaldım
Ben izmirin ilçesinde oturuyorum izmir merkezde tüp bebek yaptrdk 2 saatlik bir mesafe transfer işlemi sonrası 2 saat kadr hastenede dinlenip sonra evime gelmiştim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti canmKizlar aranızda şehir dışında tüp bebek yaptıran var mı ve doktorunuz yol durumunu nasıl ayarladı ben Ankara da tedavi oluyorum konya da yaşıyorum doktor iki gün Ankara da kal dedi ama bana çok geldi sizlerde durum nasıl oldu
Bizim de baktığımızda 250 km yol var eşime bir gün kalsak yeter diyorum o gün hastanede zaten 4 5 saat dinleniyorum doktor iki gün diyince sasirdimBen izmirin ilçesinde oturuyorum izmir merkezde tüp bebek yaptrdk 2 saatlik bir mesafe transfer işlemi sonrası 2 saat kadr hastenede dinlenip sonra evime gelmiştim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti canm
Doktorun mu 2 gün kalmanızı soyledi canmBizim de baktığımızda 250 km yol var eşime bir gün kalsak yeter diyorum o gün hastanede zaten 4 5 saat dinleniyorum doktor iki gün diyince sasirdim
Evet iki gün kalın Ankara da dediDoktorun mu 2 gün kalmanızı soyledi canm
Doktorunu dinleyin o zaman canm vardr bildikleri. Inşallah hayırlısı olur hakkındaEvet iki gün kalın Ankara da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?