2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Onu bilmiyorum benim daha var evet ödemiyor maalesef jeli
Belki sağlık ocağı yazdı diye ödememiştir. Uzman Dr. Yazması gerekiyordur. Geçen gün eczacı Bana aynı reçetede ya estrofem öder yada crinon jeli dedi. Ayda 2 jel ödüyormuş. Aslında tüp bebek merkezi yakınlarındaki eczaneden bilgi alsanız. Hem jel oralarda okuyor hemde detaylı bilgileri var.

2 kez içiyordum ben 1 e düşürdüm canım sen de 1 e düşür bence doktor aynen devam dedi ama ben 1 e düşürdüm
İnanır mısın bende 1 tane içeyim diye düşündüm şimdi içim bi rahatladı ki Allah içinden ne geçiyorsa kabul etsin Canım benim birbirlerimize destek olmak ne muazzam

Merhaba kac yum. Toplanmisti sizden acaba?

Hayırlısı olsun canım darısı başımıza inşallah benim cumartesi belli olacak ama çok korkuyorum umarım o mutluluğu ben de yaşarım
Inşallah canm dileyen isteyen herkes yaşar inşallah. Korkular bitmiyor ama işte yarn tekrar kan vericem inşallah artmıştır değerim

Ben de 14. Gün yaptm tahlil 2103 cıktı beta
İnşallah canım inşallah ben de o tarifsiz heyecanla karışık duyguları yaşarım senin gibi ne güzel bir heyecan yüce Rabbim dileyen isteyen herkese ikiz ikiz nasip etsin inşallah

estrofem zarar mi canim bence degildir bana günde 4 tane içirio ve bırakmak yok simdilik öyle dedi.. coraspini coook önceden kestirdi oksaparida kestirdi

Kizlar aranızda şehir dışında tüp bebek yaptıran var mı ve doktorunuz yol durumunu nasıl ayarladı ben Ankara da tedavi oluyorum konya da yaşıyorum doktor iki gün Ankara da kal dedi ama bana çok geldi sizlerde durum nasıl oldu

Ben izmirin ilçesinde oturuyorum izmir merkezde tüp bebek yaptrdk 2 saatlik bir mesafe transfer işlemi sonrası 2 saat kadr hastenede dinlenip sonra evime gelmiştim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti canm

Ben izmirin ilçesinde oturuyorum izmir merkezde tüp bebek yaptrdk 2 saatlik bir mesafe transfer işlemi sonrası 2 saat kadr hastenede dinlenip sonra evime gelmiştim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti canm
Bizim de baktığımızda 250 km yol var eşime bir gün kalsak yeter diyorum o gün hastanede zaten 4 5 saat dinleniyorum doktor iki gün diyince sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…