Bende öyle düşündüm ama doktorum bırakmamı istediilaclari kesmese miydiniz acaba
Merhaba hango doktorda yaptiniz acaba izmirde?ve kac yumurtaniz toplanmisti kaci dollendi?Ben izmirin ilçesinde oturuyorum izmir merkezde tüp bebek yaptrdk 2 saatlik bir mesafe transfer işlemi sonrası 2 saat kadr hastenede dinlenip sonra evime gelmiştim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti canm
Ben izmirin ilçesinde oturuyorum izmir merkezde tüp bebek yaptrdk 2 saatlik bir mesafe transfer işlemi sonrası 2 saat kadr hastenede dinlenip sonra evime gelmiştim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti canm
Ben şehir dışında oldum,normalde bir kaç saat dinlendirme yapıp gönderiyorlarmış bizim mesafe 3 saatlik yer olduğu için 4-5 saat dinlendim.Ve bu süreçte altıma sürgü çekilerek defalarca idrarımı yaptım hareket etme durumunda kaldım yaniKizlar aranızda şehir dışında tüp bebek yaptıran var mı ve doktorunuz yol durumunu nasıl ayarladı ben Ankara da tedavi oluyorum konya da yaşıyorum doktor iki gün Ankara da kal dedi ama bana çok geldi sizlerde durum nasıl oldu
Tavmergen tüp bebek merkezinde yaptrdm canm. En kaliteli 4 yumurtam toplandı 2 si dollendi ve 1 embriyo transferi oldum 17 ağustostaMerhaba hango doktorda yaptiniz acaba izmirde?ve kac yumurtaniz toplanmisti kaci dollendi?
Bende hastanede dinlendim 3 4 saat serum da verilmişti aynen bende hiç kalkmadm yerimden transfer işlemi sonrası bile sedyeyle geldim odaya. Benim de sürgü çektiler idrarımi yapmam icinBen şehir dışında oldum,normalde bir kaç saat dinlendirme yapıp gönderiyorlarmış bizim mesafe 3 saatlik yer olduğu için 4-5 saat dinlendim.Ve bu süreçte altıma sürgü çekilerek defalarca idrarımı yaptım hareket etme durumunda kaldım yanisonrada yola çıktık.yolda durup güzel biyerde yemek yedik ve 3 saatlik yolu 5 saatte uzanarak gittik.doktorumuz yavaş gitmemizi söyledi.evden yastığımla pikemi almıştım rahatça geldik.İnsan çok korkuyor bende korktum bunları yaşarken.Hepsinin heyecanı ayrı güzel bende Tecrübemi paylaşmak istedim
Ben de tavmergende yaptim opumu ve 8 yum toplandi 5 tanesi dollendi ama 3. Gune 2 tane embriyom kaldi...biri 8 digeri 10 hucreli olarak..sizin dollenen 2 yumurtaniz kacinci gune geldiler ve kac hucreliydiler acaba?cok soru soruyorum biliyorum af eyleyin ve tebrik ederim saglikla alin kollariniza bebisinizTavmergen tüp bebek merkezinde yaptrdm canm. En kaliteli 4 yumurtam toplandı 2 si dollendi ve 1 embriyo transferi oldum 17 ağustosta
Yok canım ne demek bende 3. Gün transfer oldum ama hücresini bilmiyorum. Amin canm allahım sana da isteyen herkese de yaşatsın. Siz oldunuz mu acaba transferBen de tavmergende yaptim opumu ve 8 yum toplandi 5 tanesi dollendi ama 3. Gune 2 tane embriyom kaldi...biri 8 digeri 10 hucreli olarak..sizin dollenen 2 yumurtaniz kacinci gune geldiler ve kac hucreliydiler acaba?cok soru soruyorum biliyorum af eyleyin ve tebrik ederim saglikla alin kollariniza bebisiniz
Allah razi olsunYok canım ne demek bende 3. Gün transfer oldum ama hücresini bilmiyorum. Amin canm allahım sana da isteyen herkese de yaşatsın. Siz oldunuz mu acaba transfer
Anladm canım hakkin da hayırlısı olsun. Benim doktorum erol hoca. Benim de eşiminse bir sorunu yoktu ben 2. Adetinde direk tüp bebek tedavisine başladım ve taze 3. Gün transferi öldüm 14 gün değerim 2103 cıktı inşallah bu duyguları sende yaşarsın canm pozitifleri görürsünAllah razi olsunben tranafer olmadim doktorum dondurulmus transfer yapariz dedi ve opudan 5 gun gecti regli olunca doktorum gel dedi konucakmisiz....ben 2 tane 3. Gun embriyom var diye tum gun uzuldumm...spontan gelisen 3 tane gebeligim var ve 3 u de kalp atisi duymadan sonuclandi... rezerv azligi sikintim var 31 yasindayim ve ilk tup bebek deneyimim. Muhtemelen kaan hoca bir opu daha yapmayi onerirse kabul edecegim sanirim
Allahim razi olsun amin Rabbim isteyen herkese versin...degeriniz de masallah cok iyi ...saglikla alin kollarinizaAnladm canım hakkin da hayırlısı olsun. Benim doktorum erol hoca. Benim de eşiminse bir sorunu yoktu ben 2. Adetinde direk tüp bebek tedavisine başladım ve taze 3. Gün transferi öldüm 14 gün değerim 2103 cıktı inşallah bu duyguları sende yaşarsın canm pozitifleri görürsün
Amin canm inşallah isteyen herkese yaşatsın rabbim. Yarın tekrar kan vericem inşallah artmıştır değerimAllahim razi olsun amin Rabbim isteyen herkese versin...degeriniz de masallah cok iyi ...saglikla alin kollariniza
Gonlunuzu ferah tutun hayirlisiyla artmistir o degerAmin canm inşallah isteyen herkese yaşatsın rabbim. Yarın tekrar kan vericem inşallah artmıştır değerim
Bu arada ne zaman opu olmuştun belki de karşılaştık hastanedeAllahim razi olsun amin Rabbim isteyen herkese versin...degeriniz de masallah cok iyi ...saglikla alin kollariniza
Amin inşallah canm.Gonlunuzu ferah tutun hayirlisiyla artmistir o degerdualarim sizinle
Bu arada ne zaman opu olmuştun belki de karşılaştık hastanede
[/QUOTE
P.tesi opu olmustum
Merhaba sizin 3. Gun embriyosu kac hucreliydi hatirliyormusunzu acaba ?saglikla alin kollarinizaCanım benimki 3. Gun embriosuydu 8. Gun 10. Ve bugün 13. Gun yaptirdim. Henüz 13. Günün sonucunu alamadım ama diğer ikisi 33 ve 114 du
Merhaba evet ızmırde tavmergen de oldumMerhaba sizde tup bebek tedavisini izmir de oldunuz galiba
Bizde İstanbul’dan Ankara’ya gidiyoruz gerçekten hem maddi hem manevi çok yıprandık ama inş diyorum emeklerimizin karşılığını çarşamba ğünü alırızKizlar aranızda şehir dışında tüp bebek yaptıran var mı ve doktorunuz yol durumunu nasıl ayarladı ben Ankara da tedavi oluyorum konya da yaşıyorum doktor iki gün Ankara da kal dedi ama bana çok geldi sizlerde durum nasıl oldu
Ben bu transferimde 1.5 saat merkezde dinlendim, sonrasında annemleydik arabayı ben kullandım ve eve geldik, 3. Gün işe başladım, normal hayatıma döndüm, çok şükür şu an ikiz gebelik yaşıyorumBen şehir dışında oldum,normalde bir kaç saat dinlendirme yapıp gönderiyorlarmış bizim mesafe 3 saatlik yer olduğu için 4-5 saat dinlendim.Ve bu süreçte altıma sürgü çekilerek defalarca idrarımı yaptım hareket etme durumunda kaldım yanisonrada yola çıktık.yolda durup güzel biyerde yemek yedik ve 3 saatlik yolu 5 saatte uzanarak gittik.doktorumuz yavaş gitmemizi söyledi.evden yastığımla pikemi almıştım rahatça geldik.İnsan çok korkuyor bende korktum bunları yaşarken.Hepsinin heyecanı ayrı güzel bende Tecrübemi paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?