2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

7 78kova Selam, Yukarıda bazı arkadaşlar estrofem veya kan sulandırıcıları kesmişler. Ben günde hala 6 estrofem, oksapar vs hepsine devam ediyorum. Doktora sordum, devam edeceğiz dedi. Biraz ikileme düştüm açıkçası. Sen de devam ediyorsun değil mi?

Ediyorum canım hemşire sıkı sıkı da tembihledi sakın biz bırak demeden bırakma diye ama ben o iğnelerden yıldım valla karnım mosmor pıhtılaşma da yok niye bu kadar ilaca yükleniyor üstelik benimki tüp bebek bile değil anlamadım şu kalp atışını da Pazartesi duyayım hayırlısı ile zaten başka yere devam edeceğim Aret bey çöl yoğun

Kızlar bugn transfer günüyle birlkte 17. Günüm pozitifim ama size birşey sormak istiyorum ikigündür nerdeyse hiç akıntım yok. Gebeliğn ilk zamanları cok akıntı olur diyenler olmştu. Benm hiç akıntım yok agrımda yok sdce arada adet agrısı gibi bel kasık agrım oluyo hafif o kdr. Olumsuz bişey değildir demi kalp atışı olmassa diye cok korkuyorum

10 gün
İdrar testi için kaçıncı gün test yaptırdın

10 gün

İdrar testi için kaçıncı gün test yaptırdın
Ben 6. Gün idrar testi yaptım hiçbişey cıkmadı negatifti baya mıralim bozuldu. 8. Gün bidaha yaptım cok silik çıktı. 10. Gün yaptım belirgindi biraz daha ama yine silikti kan aldırdım 71 cıktı. 13. Günde kan aldırdım 292 cıktı

Hayırlı olsun rabbim evladınızı hayırla büyütmeyi nasip etsin olmayan hetkesede nasip etsin inşallah benimde bügun 7 günüm bende 10 gün idrar testi yaptırmayı düşünüyorum ama sol kasıgımda bilmedigim bir agrı var adet agrısıma yakın bide belim cok agrıyor inşallah iyiye işarettir

Kızlar, grip aşısı olmayı düşünüyor musunuz? Bu konudaki fikirleriniz neler?

İyidir iyidir inşallah canım güzelhaberlerni alalım seninde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…