Kaç hücreli olduğunu soylemediler sadece iyi kalite olduğunu söylediler suan 15. Gundeyim ve sonkez kan tahlili istedi hastaneMerhaba sizin 3. Gun embriyosu kac hucreliydi hatirliyormusunzu acaba ?saglikla alin kollariniza
O iyiye de isaret olabilir hic belli olmazz ne kadar kaldi testeSanırım teste kadar adet olacağımadet ağrılarım başladı yine
Ediyorum canım hemşire sıkı sıkı da tembihledi sakın biz bırak demeden bırakma diye ama ben o iğnelerden yıldım valla karnım mosmor pıhtılaşma da yok niye bu kadar ilaca yükleniyor üstelik benimki tüp bebek bile değil anlamadım şu kalp atışını da Pazartesi duyayım hayırlısı ile zaten başka yere devam edeceğim Aret bey çöl yoğun
Ben 15. Günümdeyim yarım saat önce bende test verdim ama benim 5. Testim buBu sabah test yapan yok muu
10 günCanım benm 4. Gün embriyosu tek embriyo ama hiç bir belirtim olmadı. Sdce bazı günler cok kasık ve bel agrım oldu normal zmnlardaki adet agrılarımla aynıydı. Adet günüm transferin 9. Gününe denk glmişti o gün hiç kalkamadım agrıdan o kdr kötüydü. Dedim adet olcam herlde artık. Ama cok şükür pozitifim. Cok bir belrti arama bence. Suan 16. Günm bugün biraz sag tarafımda tek taraflı hafif agrı gibi arada gelen bileyler var ve ara ara bel ve kasıklarım agrımaya devam ediyo. O kdr :)
İdrar testi için kaçıncı gün test yaptırdınBana kalırsa belirtiler kişiye özel . Daha önceki belirtidir dediğim şeyler beni çok umutlandırmıştı ve negatifle sonuçlanmıştı. Şu an neredeyse hiç belirtim yok çok rahatım sadece transferden sonra bir kaç kez kasıklarıma batma olmuştu ve bi kaç gece üst üste regl ağrım oldu çok kısa süreli ve şu an umutluyum bugün idrar testimde iki çizgi çıktı cumartesi kan vereceğim.
2 günO iyiye de isaret olabilir hic belli olmazz ne kadar kaldi teste
Benim 4. Denemem birinde pozitif gordum onda da transfer gunu ve takip eden 3-4 gunde regl agrisi oldu gelip giden. Bence iyiye isarettir
Korkuyorum açıkçası. Negatif sonuç almaktanBenim 4. Denemem birinde pozitif gordum onda da transfer gunu ve takip eden 3-4 gunde regl agrisi oldu gelip giden. Bence iyiye isarettiridrar testi yapmayi dusunmuyorsun galiba
Ben 6. Gün idrar testi yaptım hiçbişey cıkmadı negatifti baya mıralim bozuldu. 8. Gün bidaha yaptım cok silik çıktı. 10. Gün yaptım belirgindi biraz daha ama yine silikti kan aldırdım 71 cıktı. 13. Günde kan aldırdım 292 cıktı10 gün
İdrar testi için kaçıncı gün test yaptırdın
Hayırlı olsun rabbim evladınızı hayırla büyütmeyi nasip etsin olmayan hetkesede nasip etsin inşallahBen 6. Gün idrar testi yaptım hiçbişey cıkmadı negatifti baya mıralim bozuldu. 8. Gün bidaha yaptım cok silik çıktı. 10. Gün yaptım belirgindi biraz daha ama yine silikti kan aldırdım 71 cıktı. 13. Günde kan aldırdım 292 cıktı
İyidir iyidir inşallah canım güzelhaberlerni alalım seninde :)Hayırlı olsun rabbim evladınızı hayırla büyütmeyi nasip etsin olmayan hetkesede nasip etsin inşallahbenimde bügun 7 günüm bende 10 gün idrar testi yaptırmayı düşünüyorum ama sol kasıgımda bilmedigim bir agrı var adet agrısıma yakın bide belim cok agrıyor inşallah iyiye işarettir
Hadi bakalım güne pozitif başlarız inşKızlar ben kan verdim çok heyecanlıyımbir saate çıkar dediler
O agrılar bendede oluyor cnm ara ara sabahları özellikle ama sonrada geçiyorSanırım teste kadar adet olacağımadet ağrılarım başladı yine
benmde hep adet agrim vardi bence o belrleyıci degilSanırım teste kadar adet olacağımadet ağrılarım başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?