Benım test günüm normalde bugun ama yarın gıdebılıcem hastaneye dayanamadım sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inş. SağlıklıdırBu sabah test yapan yok muu
Bende bunu sorcaktım ama hamileler aşı olamıyor sanırım.Benim eşimin işyerinde yapıyorlar isteyenlere ama bilemedik o olsa mı olmasa mı o hergün işte eve geliyo bulaştırma riski yüksek en azından o grip aşısı olsa mı diye düşündükKızlar, grip aşısı olmayı düşünüyor musunuz? Bu konudaki fikirleriniz neler?
Bende orada olmuştum şuan durumunuz nedir acabaMerhaba evet ızmırde tavmergen de oldum
Inşallah pozitifi görürsün canm. Yuksek yüksek çıksın değerlerin inşallahKızlar ben kan verdim çok heyecanlıyımbir saate çıkar dediler
olmalııyız sanki coronada var , Allah koruusun bnde cok kararsızımKızlar, grip aşısı olmayı düşünüyor musunuz? Bu konudaki fikirleriniz neler?
Maalesef benim negatif kızlar değerim 1 çıktı. Sizin için dualarım sonsuzAma bir süre buraya girmeyeceğim. Herşey gönlünüzce olsun
malesef negatifBende orada olmuştum şuan durumunuz nedir acaba
Kusura bakmayın üzdüysem eğer. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ama sanki daha önce pozitif diye okumuştum sizi o yüzden sordum tekrar kusura bakmaynmalesef negatif
yok olurmu oyle sey aslında pozıtıftı ılk sonra malesef düştü.. tabıkı ınsan uzuluyor ama oyle dunya da kararmadı yanıKusura bakmayın üzdüysem eğer. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ama sanki daha önce pozitif diye okumuştum sizi o yüzden sordum tekrar kusura bakmayn
Anladm canm çok üzüldün hakkında hayırlısı tekrar denersiniz inşallah. Doktorunuz kim di acabayok olurmu oyle sey aslında pozıtıftı ılk sonra malesef düştü.. tabıkı ınsan uzuluyor ama oyle dunya da kararmadı yanı
Bende 3 gün embriyosu transfer oldum ama ben ilk kan verdim 14. Gün pozitif olunca idrar yaptm çıkmıştı baya köyü şekilde normal idrar testindeBenim 3. Gün çift embriyoydu ve Bugün transfer sonrası 10. Gün. İdrarda çıkar mı acaba. Yada bu tarihte idrarda çıkmayıp sonra pozitif gören var oldu mu
Canim ahenk lab da trombofoli paneli yaptir. Ben onu yaptirip sonucunu götürdüm doktora coraspirin ve oksapari biraktirdi. Pihtilasma yok dedi.Ediyorum canım hemşire sıkı sıkı da tembihledi sakın biz bırak demeden bırakma diye ama ben o iğnelerden yıldım valla karnım mosmor pıhtılaşma da yok niye bu kadar ilaca yükleniyor üstelik benimki tüp bebek bile değil anlamadım şu kalp atışını da Pazartesi duyayım hayırlısı ile zaten başka yere devam edeceğim Aret bey çöl yoğun
Erken gebelik testi deneyebilirsinizBenim 3. Gün çift embriyoydu ve Bugün transfer sonrası 10. Gün. İdrarda çıkar mı acaba. Yada bu tarihte idrarda çıkmayıp sonra pozitif gören var oldu mu
Sağlık bakanlığının açıklamasında grip aşısı olması gerekenler arasında hamileler de var olmazsa yazmazdı sanırımBende bunu sorcaktım ama hamileler aşı olamıyor sanırım.Benim eşimin işyerinde yapıyorlar isteyenlere ama bilemedik o olsa mı olmasa mı o hergün işte eve geliyo bulaştırma riski yüksek en azından o grip aşısı olsa mı diye düşündük
Canım nasılsın kalp atışını duydun mu ne durumdasınCanim ahenk lab da trombofoli paneli yaptir. Ben onu yaptirip sonucunu götürdüm doktora coraspirin ve oksapari biraktirdi. Pihtilasma yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?