2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar, grip aşısı olmayı düşünüyor musunuz? Bu konudaki fikirleriniz neler?
Bende bunu sorcaktım ama hamileler aşı olamıyor sanırım.Benim eşimin işyerinde yapıyorlar isteyenlere ama bilemedik o olsa mı olmasa mı o hergün işte eve geliyo bulaştırma riski yüksek en azından o grip aşısı olsa mı diye düşündük

Kusura bakmayın üzdüysem eğer. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ama sanki daha önce pozitif diye okumuştum sizi o yüzden sordum tekrar kusura bakmayn
yok olurmu oyle sey aslında pozıtıftı ılk sonra malesef düştü.. tabıkı ınsan uzuluyor ama oyle dunya da kararmadı yanı

Benim 3. Gün çift embriyoydu ve Bugün transfer sonrası 10. Gün. İdrarda çıkar mı acaba. Yada bu tarihte idrarda çıkmayıp sonra pozitif gören var oldu mu

Benim 3. Gün çift embriyoydu ve Bugün transfer sonrası 10. Gün. İdrarda çıkar mı acaba. Yada bu tarihte idrarda çıkmayıp sonra pozitif gören var oldu mu
Bende 3 gün embriyosu transfer oldum ama ben ilk kan verdim 14. Gün pozitif olunca idrar yaptm çıkmıştı baya köyü şekilde normal idrar testinde

Canim ahenk lab da trombofoli paneli yaptir. Ben onu yaptirip sonucunu götürdüm doktora coraspirin ve oksapari biraktirdi. Pihtilasma yok dedi.

Sağlık bakanlığının açıklamasında grip aşısı olması gerekenler arasında hamileler de var olmazsa yazmazdı sanırım

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum .benden 8 yumurta toplanmisti.8 yumurta da dolu ve guzel dedi embriyolog bilgi verirken ama 5 tanesi dollenebilmisti....bu durum da yumurtalar dolu ve guzelse neden geriye kalan 3 u nu de dolleme olmadi sizce?kalitesiz olgundan mi?spermden mi kaynakli?yoksa laboratuvar kosullarina bagli mi degisiyor dolleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…