- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Sperm kaynaklı büyük ihtimalleArkadaslar bir sey sormak istiyorum .benden 8 yumurta toplanmisti.8 yumurta da dolu ve guzel dedi embriyolog bilgi verirken ama 5 tanesi dollenebilmisti....bu durum da yumurtalar dolu ve guzelse neden geriye kalan 3 u nu de dolleme olmadi sizce?kalitesiz olgundan mi?spermden mi kaynakli?yoksa laboratuvar kosullarina bagli mi degisiyor dolleme
Ya insallah guzel haberleriniz olur...benimkiler de 3. Gun donduruldu henuz transfe olmafim ama korkuyom 3. Gun embriyosu diyeBenim 3. Gün çift embriyoydu ve Bugün transfer sonrası 10. Gün. İdrarda çıkar mı acaba. Yada bu tarihte idrarda çıkmayıp sonra pozitif gören var oldu mu
Canim benim cok garip şeyler oldu. Bir tanesi biliyorsun düşmüştü. Kalan kese icinde 2 yolk kesesi gordu doktor. Meger bu kese tek yumurta ikiziymis. Ilerleyen zamanlarda bu kesenin arasında zar olup olmayacağına göre riskler belli oluyor. Henuz cok yeni olusmus yolk keseleri. Onumuzdeki hafta cumaya randevu verdi doktorum. Hersey insallah sorunsuz gider. Kalp atislarini da duyarız insallah. Saglikli olurlar. Dua edin benim icin.Canım nasılsın kalp atışını duydun mu ne durumdasın
Bir de mikrocip uygulandi guyaSperm kaynaklı büyük ihtimalle
Öyle mi eğer öyleyse de aşı içindeki aluminyum, zararlı kimyasallar da bebeğe zarar verirmi diye düşünüyor insan busefer.Ben bir yıl grip aşısı olmuştum olduğum gece ateşlendim hastalanmıştım.Çok zor durumumuz..Sağlık bakanlığının açıklamasında grip aşısı olması gerekenler arasında hamileler de var olmazsa yazmazdı sanırım
Merhaba sizin kacinci gun embriyolariydi acaba ?Canim benim cok garip şeyler oldu. Bir tanesi biliyorsun düşmüştü. Kalan kese icinde 2 yolk kesesi gordu doktor. Meger bu kese tek yumurta ikiziymis. Ilerleyen zamanlarda bu kesenin arasında zar olup olmayacağına göre riskler belli oluyor. Henuz cok yeni olusmus yolk keseleri. Onumuzdeki hafta cumaya randevu verdi doktorum. Hersey insallah sorunsuz gider. Kalp atislarini da duyarız insallah. Saglikli olurlar. Dua edin benim icin.
Canim benim de dusuk oldu. Kromozom mu bozuk da dusuyor anlamadim. Cok uzuldum ben de. Bir de karyotip analizi yaptirmak lazimdi sanirim. Düşünün nedenleri icin.Bir de mikrocip uygulandi guyamorfoloji %1 ileri hareket %2 diye ....yani hani sorun ne bir bilebilsem cunku 3 dusugum var sebebi aciklanmadi sadece amh 0.93 diye kalitesiz yum. Olabilir dediler ama olgun ve guzel yumurtalar denildi bana toplandiktan sonra ...2 aydir da bi ton vitamin aliyiruz esimle...ne sacma ve stres dolu birsey bu durum Rabbim yardimcimiz olsun...dusunmekten siyiricam
3. Gun canim. Sonrasinda 4. Gunde transfer edildi. Riskli bir surecteyim. Tek kesede olmaları xok büyük riskler oluşturuyor. Gerci henuz kalp atisini vs duymadık. Hic duymayadabiliriz. Bu isler nasip isi diyorum.Merhaba sizin kacinci gun embriyolariydi acaba ?
Valla ben de çok kararsızım kadın doğum doktoruma soracağım duruma göre olacağımÖyle mi eğer öyleyse de aşı içindeki aluminyum, zararlı kimyasallar da bebeğe zarar verirmi diye düşünüyor insan busefer.Ben bir yıl grip aşısı olmuştum olduğum gece ateşlendim hastalanmıştım.Çok zor durumumuz..
Valla tek yumurta ikizi olup çok sağlıklı doğan binlerce çocuk var canım çok büyük risk deyip strese sokma kendini3. Gun canim. Sonrasinda 4. Gunde transfer edildi. Riskli bir surecteyim. Tek kesede olmaları xok büyük riskler oluşturuyor. Gerci henuz kalp atisini vs duymadık. Hic duymayadabiliriz. Bu isler nasip isi diyorum.
Elimizden geleni yaptık. Canı veren Allah. Insallah sorunsuz saglikli ve hayirlisiyla ilerler.
İnşAllah devam edenlerin hepsi kaliteli olur canım 1 tane bile yetiyorBir de mikrocip uygulandi guyamorfoloji %1 ileri hareket %2 diye ....yani hani sorun ne bir bilebilsem cunku 3 dusugum var sebebi aciklanmadi sadece amh 0.93 diye kalitesiz yum. Olabilir dediler ama olgun ve guzel yumurtalar denildi bana toplandiktan sonra ...2 aydir da bi ton vitamin aliyiruz esimle...ne sacma ve stres dolu birsey bu durum Rabbim yardimcimiz olsun...dusunmekten siyiricam
Rabbim çok büyük birini aldı 2 sini nasip etti inşallah güzel düşün güzel olsun canım mucize gerçektenCanim benim cok garip şeyler oldu. Bir tanesi biliyorsun düşmüştü. Kalan kese icinde 2 yolk kesesi gordu doktor. Meger bu kese tek yumurta ikiziymis. Ilerleyen zamanlarda bu kesenin arasında zar olup olmayacağına göre riskler belli oluyor. Henuz cok yeni olusmus yolk keseleri. Onumuzdeki hafta cumaya randevu verdi doktorum. Hersey insallah sorunsuz gider. Kalp atislarini da duyarız insallah. Saglikli olurlar. Dua edin benim icin.
Evet ben de lupus ve romatizmadan suphelendim ama doktorum varmis gbi kabul edip intralipid serum uygulayacagino ve bu da zaten bagisiklik dengeleyici serum olmasi sebebiyle ekstra yaptirmana gerek yok dedi...geri kalan pihtilasma,esimle kromozokm ve genetik tesylerimiz,rahim filmi,troid.....hepsune bakildi...hafif bir pihtilasma varmis ki cogu doktora gore kan sulandirici kullanmaya gerek yok denilmesine ragmen gene de 3. Dusugumde kullandim oksapari ama geme dusuk oldu...bebegin yani dusuk meteryalkne kromozom analizi yapulamadi cunku 3 dusugumde de o kadar minnakti ki 6 haftaliklardi diye doktor bosuna gonderirsiniz bebek meteryali yok zaten dedi...yani arastiracak madde bulamazlar deyince biz de normal biyopsi yapilmisti..bu ilk tup bebek denememiz ve 8 guzel kaliteli denilen yumurtadan 3. Gune 2 tane embriyom gidebildi. ... ben bir de pgt istemistim ama doktor embriyo cok az demisti...simdi regli oldugimda doktorla gorusmeye gidince yeniden yum. Toplama isteyecegim.havuz yapalim mademCanim benim de dusuk oldu. Kromozom mu bozuk da dusuyor anlamadim. Cok uzuldum ben de. Bir de karyotip analizi yaptirmak lazimdi sanirim. Düşünün nedenleri icin.
Ben su tahlilleri yaptırmıştır.
Tiroid
Lupus
Romatizma
Vücudun kendi kendine saldırdığı bir hastalık var mi bakılması gerekiyormjs. Cunku boyle bir hastalık varsa bebegi atıyormuş vucud disari.
Lutfen moralinizi bozmayin3. Gun canim. Sonrasinda 4. Gunde transfer edildi. Riskli bir surecteyim. Tek kesede olmaları xok büyük riskler oluşturuyor. Gerci henuz kalp atisini vs duymadık. Hic duymayadabiliriz. Bu isler nasip isi diyorum.
Elimizden geleni yaptık. Canı veren Allah. Insallah sorunsuz saglikli ve hayirlisiyla ilerler.
Aminnn bu ugurda Rabbim verilen her bir emeginizin karisligini versin insallah...zorlu bir surec hem mafdi hem manevi ...Allahim hic bir umudumuzu kirmasin insallah...fuzel haberlerde bulusmak dilegiyleKızlar kan verdim bende 3 gbı cıkar dediler dua edin mubarek gun Rabbım gonlumuzdekıni hayırlı kılıp nasıp etsin ınsaallah
Inşallah güzel haberler alırsınız. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende verdim benim de 2 gibi çıkacak inşallahKızlar kan verdim bende 3 gbı cıkar dediler dua edin mubarek gun Rabbım gonlumuzdekıni hayırlı kılıp nasıp etsin ınsaallah
Allah razı olsun bilmukabele ınsaallahAminnn bu ugurda Rabbim verilen her bir emeginizin karisligini versin insallah...zorlu bir surec hem mafdi hem manevi ...Allahim hic bir umudumuzu kirmasin insallah...fuzel haberlerde bulusmak dilegiyle
Soyle ki tek yumurta ikizlerinij büyük kısmı ayri keselerde oluyor. Ayni kesede olanlarda risk artiyor. Ayni kesede olup arada zar yoksa risk cok daha fazla artiyor genelde 32. Haftayo göremiyorlar. 30. Haftada aliyorlar.Valla tek yumurta ikizi olup çok sağlıklı doğan binlerce çocuk var canım çok büyük risk deyip strese sokma kendini
Gebelik testi i yaptınız mı sizInşallah güzel haberler alırsınız. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende verdim benim de 2 gibi çıkacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?