2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Evet canım, haklısın. Ben de düşünücem bu konuyu

Anladm canm çok üzüldün hakkında hayırlısı tekrar denersiniz inşallah. Doktorunuz kim di acaba
bırkac ay ara verdık sonra ıns bırdaha.. genelde ayşin hanım kontrollerımı yaptı transferı zaten sadece erol hoca yapıyor

Ya insallah guzel haberleriniz olur...benimkiler de 3. Gun donduruldu henuz transfe olmafim ama korkuyom 3. Gun embriyosu diye
Bazi merkezler 3.gun donduruyor fakat transferden 2 gun once cozdurup 5.gun transfer yapiyorlar , benim mesela bundan onceki 2 transferimde oyle oldu. Bu opuda da 6 tane embriyom varken de 5.gunu beklemediler ,3. Gun donduruldu. Yani 3.gun donduruldu diye kalitesiz oldugunu dusunme bence.

BHcg yükselişleriyle ilgili gün gün internette çok güzel tablolar yapmışlar.

bırkac ay ara verdık sonra ıns bırdaha.. genelde ayşin hanım kontrollerımı yaptı transferı zaten sadece erol hoca yapıyor
Hayırlısı olsun canm benim bütün kontrollerini herşeyi erol bey yaptı. Inşallah tekrar denediginzde güzel sonuçlar alırsınız

Daha bulantı evresine ulaşmadım nasıl bilemiyorum olmasın diye dua ediyorum bende aşırı agresiflik olmaya başladı eşime aileme sürekli atarlaniyorum huyum değişti anne olacam ya özgüven patlaması yaşıyorum

Selam canlar. Maalesef 6. deneme de hüsranla son buldu.
Yine bir süre ara verip dondurulmuş için uygun zamanda tekrar deneyeceğim sonrası içinse hayırlısı deyip bu defteri kapatmayı düşünüyorum. Tabi o süreç ne getirir bilinmez ama sanırım yoruldum. Allah benim için hayırlısını vermiştir diye düşünüyorum.

hahhahaha bulantı sanıırım herkes de olmuyor .. bende de aşırı aç kalmadıkca bulantı olmuyor ha bundan sonra olur mu bilmiyorum
yarın 8 haftalık olcam.. o haftlardada bulantı yaşayan oluyo ama ins bende de olmaz gözümü korkututyo benimde..
bende aşırı bel ağrısı var şuara...

Bulantı okadar kötü bişeyki benim gece sabaha doğru başlıyo uykumdan uyanıyorum bulantıdan kussam midem boş öğleden sonraya kadar devam ediyor, birde kusma fobim var benim çok nefessiz kalıyorum kusarken.Daha hiç kusmadım ama bulantı çok zorluyor, midem değil tüm gövdem bulanıyor sanki, biraz da erken başladı bende sanırım.

senin kac haftalık oldu

benimde fobim var sen gbi aşırı korkuyorum cidden :) doktorun ilac vermedimi

benimde fobim var sen gbi aşırı korkuyorum cidden :) doktorun ilac vermedimi
Daha gitmedimki 14. gün sonucumdan sonra 10 gün sonra kese için gel demişti, kese kontrolüm yarın benim.Bulantı için prilam veriyorlarmış genelde ama onu da çok uzun süre kullanmayın diyorlar.Çubuk kraker yiyorum sürekli soda içiyorum ama artık çubuk krakerden de tiksinmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…