Evet canım, haklısın. Ben de düşünücem bu konuyuEdiyorum canım hemşire sıkı sıkı da tembihledi sakın biz bırak demeden bırakma diye ama ben o iğnelerden yıldım valla karnım mosmor pıhtılaşma da yok niye bu kadar ilaca yükleniyor üstelik benimki tüp bebek bile değil anlamadım şu kalp atışını da Pazartesi duyayım hayırlısı ile zaten başka yere devam edeceğim Aret bey çöl yoğun
Ben pazartesi vermiştim 14. Gün yani beta 2103 cıktı. Doktorum bugün tekrar istedi o yüzden verdim bi daha inşallah artmıştır degerimGebelik testi i yaptınız mı siz
Insallah guzel sonuxlar alirsiniz kizlarInşallah güzel haberler alırsınız. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende verdim benim de 2 gibi çıkacak inşallah
10 gün
İdrar testi için kaçıncı gün test yaptırdın
bırkac ay ara verdık sonra ıns bırdaha.. genelde ayşin hanım kontrollerımı yaptı transferı zaten sadece erol hoca yapıyorAnladm canm çok üzüldün hakkında hayırlısı tekrar denersiniz inşallah. Doktorunuz kim di acaba
Bazi merkezler 3.gun donduruyor fakat transferden 2 gun once cozdurup 5.gun transfer yapiyorlar , benim mesela bundan onceki 2 transferimde oyle oldu. Bu opuda da 6 tane embriyom varken de 5.gunu beklemediler ,3. Gun donduruldu. Yani 3.gun donduruldu diye kalitesiz oldugunu dusunme bence.Ya insallah guzel haberleriniz olur...benimkiler de 3. Gun donduruldu henuz transfe olmafim ama korkuyom 3. Gun embriyosu diye
Inşallah canmInsallah guzel sonuxlar alirsiniz kizlar
Hayırlısı olsun canm benim bütün kontrollerini herşeyi erol bey yaptı. Inşallah tekrar denediginzde güzel sonuçlar alırsınızbırkac ay ara verdık sonra ıns bırdaha.. genelde ayşin hanım kontrollerımı yaptı transferı zaten sadece erol hoca yapıyor
Daha bulantı evresine ulaşmadım nasıl bilemiyorum olmasın diye dua ediyorumyalnız şunu farkettim bugün cok toplantilarimiz vardi benimde eşiminde yemegide eşim yaptigi icin bu süreçde gidip yapamadi benim açlıkktan resmen gözüm döndü kraker ggetirdi bi paket yedim kesmedi.. sora aşırı midem bulandı açlıktan artıkyiyince düzeldim ama bulantı cidden zor
amın.. sız ozelden mı gıtmıstınız ona nasıl olduHayırlısı olsun canm benim bütün kontrollerini herşeyi erol bey yaptı. Inşallah tekrar denediginzde güzel sonuçlar alırsınız
hahhahahaDaha bulantı evresine ulaşmadım nasıl bilemiyorum olmasın diye dua ediyorumbende aşırı agresiflik olmaya başladı eşime aileme sürekli atarlaniyorum huyum değişti anne olacam ya özgüven patlaması yaşıyorum
Bulantı okadar kötü bişeyki benim gece sabaha doğru başlıyo uykumdan uyanıyorum bulantıdan kussam midem boş öğleden sonraya kadar devam ediyor, birde kusma fobim var benim çok nefessiz kalıyorum kusarken.Daha hiç kusmadım ama bulantı çok zorluyor, midem değil tüm gövdem bulanıyor sanki, biraz da erken başladı bende sanırım.Daha bulantı evresine ulaşmadım nasıl bilemiyorum olmasın diye dua ediyorumbende aşırı agresiflik olmaya başladı eşime aileme sürekli atarlaniyorum huyum değişti anne olacam ya özgüven patlaması yaşıyorum
senin kac haftalık olduDaha bulantı evresine ulaşmadım nasıl bilemiyorum olmasın diye dua ediyorumbende aşırı agresiflik olmaya başladı eşime aileme sürekli atarlaniyorum huyum değişti anne olacam ya özgüven patlaması yaşıyorum
benimde fobim var sen gbi aşırı korkuyorum cidden :) doktorun ilac vermedimiBulantı okadar kötü bişeyki benim gece sabaha doğru başlıyo uykumdan uyanıyorum bulantıdan kussam midem boş öğleden sonraya kadar devam ediyor, birde kusma fobim var benim çok nefessiz kalıyorum kusarken.Daha hiç kusmadım ama bulantı çok zorluyor, midem değil tüm gövdem bulanıyor sanki, biraz da erken başladı bende sanırım.
Ewet erol hocanın kendi muayenesine gitmiştik biz ilk herşeyle erol hoca ilgilendiamın.. sız ozelden mı gıtmıstınız ona nasıl oldu
Daha gitmedimki 14. gün sonucumdan sonra 10 gün sonra kese için gel demişti, kese kontrolüm yarın benim.Bulantı için prilam veriyorlarmış genelde ama onu da çok uzun süre kullanmayın diyorlar.Çubuk kraker yiyorum sürekli soda içiyorum ama artık çubuk krakerden de tiksinmeye başladım.benimde fobim var sen gbi aşırı korkuyorum cidden :) doktorun ilac vermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?