Merhaba yüce Allah'ımin senin için vardır en güzel hediyesi gönlünüzü ferah tutun cuma gününün yüzü suyu hürmetine evlat sevgisini hepimize nasip etsin. Sizi çok takdir ettim isyan etmeden şükreder beklemek Rabbimin hosnutluguna nail olmak sizi hasretle beklediğiniz müjdeli habere ulastirsin tez zamanda kalbinizi asla bozmayın hepimiz için dua ediyorumSelam canlar. Maalesef 6. deneme de hüsranla son buldu.
Yine bir süre ara verip dondurulmuş için uygun zamanda tekrar deneyeceğim sonrası içinse hayırlısı deyip bu defteri kapatmayı düşünüyorum. Tabi o süreç ne getirir bilinmez ama sanırım yoruldum. Allah benim için hayırlısını vermiştir diye düşünüyorum.
Benim asıl sorunum tedaviden önce sigara içiyordum biranda bırakmam iştahını fazlasıyla açtı. Bende de hafif bel ağrısı ve kasıkta ağrı var neden acabahahhahahabulantı sanıırım herkes de olmuyor .. bende de aşırı aç kalmadıkca bulantı olmuyor ha bundan sonra olur mu bilmiyorum
yarın 8 haftalık olcam.. o haftlardada bulantı yaşayan oluyo ama ins bende de olmaz gözümü korkututyo benimde..
bende aşırı bel ağrısı var şuara...
Bulantı okadar kötü bişeyki benim gece sabaha doğru başlıyo uykumdan uyanıyorum bulantıdan kussam midem boş öğleden sonraya kadar devam ediyor, birde kusma fobim var benim çok nefessiz kalıyorum kusarken.Daha hiç kusmadım ama bulantı çok zorluyor, midem değil tüm gövdem bulanıyor sanki, biraz da erken başladı bende sanırım.
Bilmiyorum desem ayıp olur mu pazartesi ilk muayene olacak nasıl hesaplanıyor onuda çözemedim transfer sonrası mı öncesi mı?senin kac haftalık oldu
cok sigaryla alakalı olmayabilir bende pek yemek yiyen biri degildim ama suara hep açımBenim asıl sorunum tedaviden önce sigara içiyordum biranda bırakmam iştahını fazlasıyla açtı. Bende de hafif bel ağrısı ve kasıkta ağrı var neden acaba
Çok teşekkür ediyorum sözlerin ve iyi dileklerin için. Doğumun değiştirilemez bir kader olduğuna inanıyorum. İnsan evladı rast gele gelmiyor dünyaya o yüzden kimin vasıtasıyla geldiği de kader. Benim bu dünya ya bırakacağım bir can varsa vardır nasip eder Allah. Ama yoksa üzülmenin isyan etmenin anlamı yok. Bu süreç ister istemez maddi manevi yorucu bir süreç tek üzüntüsü bu bir de benden ziyade ailem eşim onların üzülmesi beni üzüyor. Yoksa bu durum katlanılacak bir durum inancım gereği kendimce. Herşeyin yeri ve zamanı vardır dediğin gibi varsa kısmet gelir ne zaman olursa olur. Annemin bir lafı var HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ diye. O hesap vardır bir hayır demek gerek.Merhaba yüce Allah'ımin senin için vardır en güzel hediyesi gönlünüzü ferah tutun cuma gününün yüzü suyu hürmetine evlat sevgisini hepimize nasip etsin. Sizi çok takdir ettim isyan etmeden şükreder beklemek Rabbimin hosnutluguna nail olmak sizi hasretle beklediğiniz müjdeli habere ulastirsin tez zamanda kalbinizi asla bozmayın hepimiz için dua ediyorum
yok canım bende blmiyordum başlardaBilmiyorum desem ayıp olur mu pazartesi ilk muayene olacak nasıl hesaplanıyor onuda çözemedim transfer sonrası mı öncesi mı?
Canım ılık suyu yumurta toplamadan once mı yaptın yoksa toplandıktan sonra mı?Canım korkma çok duydum ben böyle durumlar ama doktorun sana serum falan takmalı bol su içmelisin protein ağırlıklı beslen tuzdan uzak dur doktor bana iğne falan vermişti iki serum bağladı ama transfer yapmadı ohss riskine karşı karnımda çok ağrı ve şişlik vardı ılık su koydum o çok iyi gelmişti
Kan testı yaptınızmı ?Kizlar gunaydin transferin 8. Günü 2 tane kaliteli embriyo transfer edilmişti. Cok silik degil mi yoksa ben mi kuruntu yapiyorum
Canim ilk denemede yatarak yapıyordum kan sulandirici iğneyi karnim mosmor oluyordu simdi ayakta yapıyoruz hic morarma olmadiEdiyorum canım hemşire sıkı sıkı da tembihledi sakın biz bırak demeden bırakma diye ama ben o iğnelerden yıldım valla karnım mosmor pıhtılaşma da yok niye bu kadar ilaca yükleniyor üstelik benimki tüp bebek bile değil anlamadım şu kalp atışını da Pazartesi duyayım hayırlısı ile zaten başka yere devam edeceğim Aret bey çöl yoğun
Amin aminÇok teşekkür ediyorum sözlerin ve iyi dileklerin için. Doğumun değiştirilemez bir kader olduğuna inanıyorum. İnsan evladı rast gele gelmiyor dünyaya o yüzden kimin vasıtasıyla geldiği de kader. Benim bu dünya ya bırakacağım bir can varsa vardır nasip eder Allah. Ama yoksa üzülmenin isyan etmenin anlamı yok. Bu süreç ister istemez maddi manevi yorucu bir süreç tek üzüntüsü bu bir de benden ziyade ailem eşim onların üzülmesi beni üzüyor. Yoksa bu durum katlanılacak bir durum inancım gereği kendimce. Herşeyin yeri ve zamanı vardır dediğin gibi varsa kısmet gelir ne zaman olursa olur. Annemin bir lafı var HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ diye. O hesap vardır bir hayır demek gerek.
Bütün iyi ve güzel duaların için kocaman aminnn diyorum. :) Allah bekleyen gönülden isteyen ve evlat sevgisi hasretiyle kavrulan canlara nasip etsin başta inşallahhhh
Baktiniz mi tekrarSuan cesaretım yok zaten pazaartesı kan verme gunum ogune kadar brklıycem yarın sabah tekrar yaoıcam ıdrar testını bakalım yıne cıkcakmı
Ins guzel bi sonuc alirsin cnm, 2103 u aldiginda herhangi bir belirtin oldumu? Buara hissettigin bise var mi?Ben pazartesi vermiştim 14. Gün yani beta 2103 cıktı. Doktorum bugün tekrar istedi o yüzden verdim bi daha inşallah artmıştır degerim
Insallah rabbim sana sürpriz gebelik nasip etsin canimÇok teşekkür ediyorum sözlerin ve iyi dileklerin için. Doğumun değiştirilemez bir kader olduğuna inanıyorum. İnsan evladı rast gele gelmiyor dünyaya o yüzden kimin vasıtasıyla geldiği de kader. Benim bu dünya ya bırakacağım bir can varsa vardır nasip eder Allah. Ama yoksa üzülmenin isyan etmenin anlamı yok. Bu süreç ister istemez maddi manevi yorucu bir süreç tek üzüntüsü bu bir de benden ziyade ailem eşim onların üzülmesi beni üzüyor. Yoksa bu durum katlanılacak bir durum inancım gereği kendimce. Herşeyin yeri ve zamanı vardır dediğin gibi varsa kısmet gelir ne zaman olursa olur. Annemin bir lafı var HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ diye. O hesap vardır bir hayır demek gerek.
Bütün iyi ve güzel duaların için kocaman aminnn diyorum. :) Allah bekleyen gönülden isteyen ve evlat sevgisi hasretiyle kavrulan canlara nasip etsin başta inşallahhhh
Bende de bel ve kasık ağrısı var. Bazen çok ani ağrı oluyorBenim asıl sorunum tedaviden önce sigara içiyordum biranda bırakmam iştahını fazlasıyla açtı. Bende de hafif bel ağrısı ve kasıkta ağrı var neden acaba
Yaptım 8. 10. 13. Ve 15. Gunlerde pozitif suan icin degerlerimKan testı yaptınızmı ?
Benim yarın dualarınızı esirgemeyin nolurBu sabah test yapan yok muu
Toplandıktan sonra çok şişti karnım Cr ağrı vardı o iyi geldi bayaaaCanım ılık suyu yumurta toplamadan once mı yaptın yoksa toplandıktan sonra mı?
Aynı gün transfer olmuşuz arkadaşım Allah hepimize nasip etsin inşallah benim de yarın tahlil günüm içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımHadi bakalım güne pozitif başlarız inş
İnşallah canım inşallah o bebekler buraya gelecekBenım test günüm normalde bugun ama yarın gıdebılıcem hastaneye dayanamadım sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı inş. Sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?