2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba yüce Allah'ımin senin için vardır en güzel hediyesi gönlünüzü ferah tutun cuma gününün yüzü suyu hürmetine evlat sevgisini hepimize nasip etsin. Sizi çok takdir ettim isyan etmeden şükreder beklemek Rabbimin hosnutluguna nail olmak sizi hasretle beklediğiniz müjdeli habere ulastirsin tez zamanda kalbinizi asla bozmayın hepimiz için dua ediyorum

Benim asıl sorunum tedaviden önce sigara içiyordum biranda bırakmam iştahını fazlasıyla açtı. Bende de hafif bel ağrısı ve kasıkta ağrı var neden acaba

çok geçmiş olsun insaallah çok uzun sürmez zaten ne fobimiz varsa başımıza gelir çok söylemeyelim de hemen gitsin bulantılar

Benim asıl sorunum tedaviden önce sigara içiyordum biranda bırakmam iştahını fazlasıyla açtı. Bende de hafif bel ağrısı ve kasıkta ağrı var neden acaba
cok sigaryla alakalı olmayabilir bende pek yemek yiyen biri degildim ama suara hep açım bide yememe ragmen 53den 50ye düştüm

Çok teşekkür ediyorum sözlerin ve iyi dileklerin için. Doğumun değiştirilemez bir kader olduğuna inanıyorum. İnsan evladı rast gele gelmiyor dünyaya o yüzden kimin vasıtasıyla geldiği de kader. Benim bu dünya ya bırakacağım bir can varsa vardır nasip eder Allah. Ama yoksa üzülmenin isyan etmenin anlamı yok. Bu süreç ister istemez maddi manevi yorucu bir süreç tek üzüntüsü bu bir de benden ziyade ailem eşim onların üzülmesi beni üzüyor. Yoksa bu durum katlanılacak bir durum inancım gereği kendimce. Herşeyin yeri ve zamanı vardır dediğin gibi varsa kısmet gelir ne zaman olursa olur. Annemin bir lafı var HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ diye. O hesap vardır bir hayır demek gerek.
Bütün iyi ve güzel duaların için kocaman aminnn diyorum. :) Allah bekleyen gönülden isteyen ve evlat sevgisi hasretiyle kavrulan canlara nasip etsin başta inşallahhhh

Canım ılık suyu yumurta toplamadan once mı yaptın yoksa toplandıktan sonra mı?

Canim ilk denemede yatarak yapıyordum kan sulandirici iğneyi karnim mosmor oluyordu simdi ayakta yapıyoruz hic morarma olmadi

Amin amin

Ben pazartesi vermiştim 14. Gün yani beta 2103 cıktı. Doktorum bugün tekrar istedi o yüzden verdim bi daha inşallah artmıştır degerim
Ins guzel bi sonuc alirsin cnm, 2103 u aldiginda herhangi bir belirtin oldumu? Buara hissettigin bise var mi?

Insallah rabbim sana sürpriz gebelik nasip etsin canim

Bende de bel ve kasık ağrısı var. Bazen çok ani ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…