2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Amin canım inşallah Allah fasulyelerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ne kadar zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu yaşamayan bilmez yüce rabbim isteyen herkese doğru zamanda kararlamıştır belki de çok istiyoruz üstüne düşüyoruz diye olmuyordur biraz rahat olmak da fayda var sanırım. asla Allah’tan ümidini kesme o en doğrusunu bilir arkadaşım sabret, dua et ve tevekkül et. Umarın en kusa sürede kavuşursun cennet kokulu yavruna

Benim 3. Gün çift embriyoydu ve Bugün transfer sonrası 10. Gün. İdrarda çıkar mı acaba. Yada bu tarihte idrarda çıkmayıp sonra pozitif gören var oldu mu
Canım bence yap çıkar artık çok da merak ediyorum sonucunu

Merhaba kızlar kan sonucun cıktı 14. Gün değerim 2130 du. Bugün tekrar kan verdim yani 18. Gün değerim 9422 cıktı sizce nasl

Ins guzel bi sonuc alirsin cnm, 2103 u aldiginda herhangi bir belirtin oldumu? Buara hissettigin bise var mi?
Ben transferimi 17 ağustos da olmuştum tarsnferden sonra 5 6 7. Günler adet sancısı gini sancılarım oldu ve ateş basması şeklinde telemeler yaşadım ve tahlil günümden 3 4 gün öncede azaldı bu şikâyetlerim. Bugün yine kan verdim ve sonucun 9422 cıktı şuan da hafif kasık ağrılarım ve hafif niğde bulandım var bunlar dışında başka hiç bi belirtim yok canm

Tesek ederim❤ rabbim hayirla kucagina almayi bebisini nasip etsin

Canım deperim cok güzel katlanmış ben hala ikiz oldugu k
Merhaba kızlar kan sonucun cıktı 14. Gün değerim 2130 du. Bugün tekrar kan verdim yani 18. Gün değerim 9422 cıktı sizce nasl
Canım değerin cokgüzel katlanmış artış seviyesi gayet iyi bence ben hala ikiz oldugu kanaatindeyim doktorunla konuşunca haber ver ne zmn çagırcak kontrole acabaa. Hadi hayırlısı

Cok tesekkur ediyorum ...dunden beri icimi bir karamsarlik kapladi sanirim doktorumla gorusene kadar da olacak gbi... regli olmayi bekliyorum haftaya doktor gel dedi ...bakalim nasip kismet saglikla alalim kollarimiza da 1 tane de olsa yeter

Bende çok var. Ama hergün olmuyor . Dün hiç bişey yoktu Bugün fazlasıyla var ve uzun süreli ağrılar oluyor. Nedir anlamadım. Bende sanki belirti az olursa tutacak gibi geliyor ya neyse
Benim de seninle aynı şikayetlerim dün misal resmen batmalardan ağrılardan mafoldum ama bugün bişicik yok. Uzun süre ayakta durunca adet ağrısı gibi ağrım başlıyor. Bazen umut doluyum bazen karamsar2 günüm kaldı teste anca dayanırımRabbim hayırlara çıkarsın belirtilerimizi

Çok teşekkür ederim canm. Değerleri attık zaten hemşireye doktorum bugün erken çıkmış yarın haber verip çağıracaklar tek embriyo kondu ama bakalm artk nasip tek ikiz farketmez sağlıklı olsun da. Isteyen herkese de nasip etsin allahım inşallah. Ilk tüp bebek denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…