Canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim umudunu kaybetme biraz dinlen bakalım sonra yola devamSelam canlar. Maalesef 6. deneme de hüsranla son buldu.
Yine bir süre ara verip dondurulmuş için uygun zamanda tekrar deneyeceğim sonrası içinse hayırlısı deyip bu defteri kapatmayı düşünüyorum. Tabi o süreç ne getirir bilinmez ama sanırım yoruldum. Allah benim için hayırlısını vermiştir diye düşünüyorum.
Aaa çok garip ilk 10 dk içinde mi çıktı acaba sonuclar5 test yaptım 3 ü erken gosteren 2 sı normal hepsınde pozitif
İlk yaptıgım test normal testtı saattler sonra cıktıAaa çok garip ilk 10 dk içinde mi çıktı acaba sonuclar
Aynen canım âdet ağrıları oluyoO zaman normal bir durum bu insaallah regl olacakmış hissi var mı?
İlaç vs bisi kullandınız mı tam durumunuzu da bilmiyorum ama normalde ben normal kaset testte 8. Gun yaptığımda epey silik çıkmıştı ve kan degerim 33 duİlk yaptıgım test normal testtı saattler sonra cıktı
Sonr hergun sabah yapmaya basladım hepsı 5 dk içinde çıktı
Önemli olan o zaten. Sağlıklı ve hayırlı bir evlat. Öyle olmayacaksa istemem açıkcası. Allah en iyisini hakkımızda hayırlı kılmıştır. Zaman ne gösterir bakacağız artık:)Canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim umudunu kaybetme biraz dinlen bakalım sonra yola devam
Teşekkür ederim. Hayırlısı ise inşallahhhhh:)Insallah rabbim sana sürpriz gebelik nasip etsin canim
Tab ki zor bir süreç ama hiç bir zaman neden ben diye sormadım. Açıkcası çok üstüne düştüğüm ölüp bittiğim bir konu da değil. Olsa sevineceğim, mutlu olacağım tabi ama öncelikle eşimle benim sağlığım ve mutluluğum sonra kısmetse bebek. Hayatın başı da sonu da değil evlat sahibi olmamak. Hayat her koşulda yaşamak için güzel, evimiz mutlu ama belki bebek mutluluğumuza mutluluk katardı ama kısmet bazı şeyler. Olacağı varsa elbet olur olmazsa da dediğim gibi yola bu şekilde devam ederiz. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin, ben kendimi net bilmiyorum Allah beni biliyor o yüzden benim için bu hayırlıdır diyorum.:) Güzel duaların için çok teşekkür ederim. Kocaman bir aminnnnNe kadar zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu yaşamayan bilmez yüce rabbim isteyen herkese doğru zamanda kararlamıştır belki de çok istiyoruz üstüne düşüyoruz diye olmuyordur biraz rahat olmak da fayda var sanırım. asla Allah’tan ümidini kesme o en doğrusunu bilir arkadaşım sabret, dua et ve tevekkül et. Umarın en kusa sürede kavuşursun cennet kokulu yavruna
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugun 10.gunum transfer grubunu saymazsak we 4.gun embriyosu koyuldu kan werdım sonucum cıktı 177.11 ıyıdır demı ınsaallah elim ayagım titriyor
5gunluk blas transfer oldum bugun 8. Gun ilac olarak estrofem crınone jel folıkasıt asprın kullanıyorum testler pozıtıf kan testı 2,12 cıkıyo anlamsızİlaç vs bisi kullandınız mı tam durumunuzu da bilmiyorum ama normalde ben normal kaset testte 8. Gun yaptığımda epey silik çıkmıştı ve kan degerim 33 du
Canım doktorun doğru tedaviyi uyguluyormu genelde yumurtası az çıkanlara havuz yöntemi yapıyorlar farklı yollar deniyorlar , rahim dinlendirme yapılıyor farklı ilaçlar kullanılıyor istersen başlamadan önce farklı yöntemleri de bir araştır, inşallah en kısa sürede kavuşursun yavruna.25 agustosta 2.tüp bebek denememizi yaptık, AMH 0,2 oldugundan çok az yumurta çıkıyor. iki tüp bebek denememizde de 1 embiryo elde ettikm grade 2-3 arası, transfer edildi ama tutmadı. 2. transferde bugun negatif sonuc aldım. simdi bu ay adet kanamasıyla yeni tedaviye baslasammı yoksa dinlendirsemmi? bir öncekinde 1 ay ara vermiştik.
iki tedavide de protokol aynıydı, koç hastanesinde denedik, simdi AMH düşüklüğünde bir doktor var dediler ona mı gitsem diye düşünüyorum.Canım doktorun doğru tedaviyi uyguluyormu genelde yumurtası az çıkanlara havuz yöntemi yapıyorlar farklı yollar deniyorlar , rahim dinlendirme yapılıyor farklı ilaçlar kullanılıyor istersen başlamadan önce farklı yöntemleri de bir araştır, inşallah en kısa sürede kavuşursun yavruna.
Kimyasal olmuş canım benim ilk denemem de öyle olmuştu doktor kimyasal demisti5gunluk blas transfer oldum bugun 8. Gun ilac olarak estrofem crınone jel folıkasıt asprın kullanıyorum testler pozıtıf kan testı 2,12 cıkıyo anlamsız
Evet sadece amh düşüklüğü ile ilgilenen bir doktor varsa ona git kesinlikleiki tedavide de protokol aynıydı, koç hastanesinde denedik, simdi AMH düşüklüğünde bir doktor var dediler ona mı gitsem diye düşünüyorum.
Mehmet Reşit Asoğlu
bilen duyan varmı?
havuz yöntemini önermediler, sadece merional 300 kullandım. belki farklı klinikte farklı prosedur uygularlar.
Canım benmde amh i düşük. Bi kere 0.4 cıkmıştı sonra 0.6 cıktı. Bende mehmet reşit asıglunun hastasıym. Cok memnunun hem bahçeciden hemde mehmet beyden. İlk muayenede 6 yumurtam görülmüştü ikincide 3 e düştü sayısı. Soldakiler gelişmiyo dedi. Heo mırl verdi bızma moralini bizim için tek yumurta gerk diye. Snra soldakiler yine büyümedi. Normalde su gün yumurtaları toolayalm demişti ama baya düşündü sonra ilaçları bi kere daha yapmamı isteyip toplama gününü iki gün erteledi. Tıplamadna cıktıgımda 6 yumurtamında toplandgını söyledi. Snra 5 tanesi döllendi. 3. Güne kadar geldi. Sonra doktorum mesj attı ve 4. Gün transfer yomayı düşündügünü glmemi istedigini söyledi. Ben 4. Gün oldugu için umtsuzdum. Ama hem embriyolglar hemde doktorum cok iyi açkşamalar yaptı. Döllenen yumurtalarn hepsi 4. Günü görmüş. Ama doktorm bi tanesinin cok iyi göründügünü diğerlerinin yavaş gittigini onun 5. Güne beklersem yavaşlama ihtimali oldugunu ve 4. Gün yapıp anne rahminde gelişimn daha iyi olcagını söyledi. O yzden teansferi yaptı. Ve bana elinden geldigini yaptıgını söyledi rahatlattı. Diger embriyolarım 5. Güne kadr takip edildi sdce 1 tanesi 5. Güne gitti. Kalan bir taneyide dondurmadılar 6. Günü görürse cok kaliteli değil dediler 6. Gün aradılar dındurmaya değmicek kadr kalitesiz oldugunu söylediler ve oda ztn ilerlemesi durmuş. Transfer öncesi sonrası heran msj attıgımda yada aradıgımda 15 dkkadan fazla geckmeden hep cevap verdi saat farketmeksizin. Herşeyi net açıkladı. Eski tedavimle ilgili sık sık sorular sorarak ona göre ilerlemeye çalştı. Ben suan hamileyim yani umarm. Sonuçlarm cok güzel geldi. 2. Tüp benek denemem digerini acıbademde denemiştim. Hiç 3. Günü bile görmemişti embriyolarım. Ama naparsan yap nasip eminim olumsuz sonuçlar aldıgıda olmuştur ama gerçekten cok iyi bi doktor. Biz olumsuz sonuç alsak yine ona gidicektik ama cok şükür suan pozitifim. İnşallah keseyi görüp kalp atışlarınıda duyablrimiki tedavide de protokol aynıydı, koç hastanesinde denedik, simdi AMH düşüklüğünde bir doktor var dediler ona mı gitsem diye düşünüyorum.
Mehmet Reşit Asoğlu
bilen duyan varmı?
havuz yöntemini önermediler, sadece merional 300 kullandım. belki farklı klinikte farklı prosedur uygularlar.
Birde ben hem gonal f hem merional kullandımiki tedavide de protokol aynıydı, koç hastanesinde denedik, simdi AMH düşüklüğünde bir doktor var dediler ona mı gitsem diye düşünüyorum.
Mehmet Reşit Asoğlu
bilen duyan varmı?
Cok fazla bişeyler yazdım ama sormak istedigin özel benm atladıgım yerler varsa yine sırablrsin canımiki tedavide de protokol aynıydı, koç hastanesinde denedik, simdi AMH düşüklüğünde bir doktor var dediler ona mı gitsem diye düşünüyorum.
Mehmet Reşit Asoğlu
bilen duyan varmı?
Kızlar selamCanım benim durumum biraz karışık
9. Gün 21,02
10. Gün 21
11. Gün 29 çıktı değerim ilaçları kestim ama belli olmaz dedi doktorunm,kanamam da olmadı cuma ya tekrarlayacağım bthcg yi ☺ Embriyom tutunmuş ama kalmak için mücadele veriyor dedi doktorum Allah büyük hayırlısı inş
hayırla kucağına al evladını inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?