2 gün daha bekle canım yükselir bence5gunluk blas transfer oldum bugun 8. Gun ilac olarak estrofem crınone jel folıkasıt asprın kullanıyorum testler pozıtıf kan testı 2,12 cıkıyo anlamsız
Tebriklerrrrrr. Gayet iiyi benimde 10.gün 157 cıkmısıtı doktor cok iyi demişti :)Kızlar bugun 10.gunum transfer grubunu saymazsak we 4.gun embriyosu koyuldu kan werdım sonucum cıktı 177.11 ıyıdır demı ınsaallah elim ayagım titriyor
Canim doktorun ne diyor ilaclari biraktirdi sana bir de insallah yukselmeye devam ederKızlar selam
14. Gün değerim 57 çıktı
Kafam çok karışık , yükselir mi sizce böyle olup keseyi gören duydunuz mu ?
inşallah canım artış var umudunu kaybetme dualarım seninleKızlar selam
14. Gün değerim 57 çıktı
Tatlım durumu doktoruna bildir bekleme yarını bence inşallah miniğim sana sımsıkı tutunsun dualarım seninleKızlar, salı günü kanamam olmuştu. Dr iğne verdi ve istirahat önerdi. Sonraki günler hep istirahat ettim. Çok nadir de olsa lekelenmem olmuştu arada. Dün gece açık pembe renkte lekelenmem oldu. Biraz önce de kırmızı renkte bir damla geldi. Karnım da ağrıyor. Sabahtan beri sol ayağımın tabanında yanmalar oluyor. İnşallah kötü bir şey yoktur, değil mi? Biraz morale ihtiyacım var. Yarın randevum var zaten. Umarım herşey yolundadır, bana dua edin.
Kaçıncı gün embriyosu?ilk defa mı kan verdin yükselir canım neden yükselmesin? Güzel düşünKızlar selam
14. Gün değerim 57 çıktı
Bir şey yoktur Allah’ın izniyle korkma ben de dün bir hapşırdım nasıl bir ağrı girdi anlatmam bunlar olacak Rabbim hayırlı ve sağlıklı ise nasip etsin elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri İlahiarkadaşlar az önce lavabodayken böyle bir hıçkırır gibi oldum o arada kasıklarıma aşırı derecede bir ağrı ğirdi bi 10 dakika sürdü şu an hafifledi bişey mi oldu acaba korkuyorum tuttuysa düşme felan olabilir mi ilk. Defa bu kadar şiddetli ağrı hissettim çünkü çok hafif oluyordu normalde
Canım benim sana hayran kaldım ne güzel düşünüyorsun dilerim tez zamanda Allah sana bir canı emanet etmeyi uygun görür ve mutluluğunuza mutluluk katılır inşallahTeşekkür ederim. Hayırlısı ise inşallahhhhh:)
Tab ki zor bir süreç ama hiç bir zaman neden ben diye sormadım. Açıkcası çok üstüne düştüğüm ölüp bittiğim bir konu da değil. Olsa sevineceğim, mutlu olacağım tabi ama öncelikle eşimle benim sağlığım ve mutluluğum sonra kısmetse bebek. Hayatın başı da sonu da değil evlat sahibi olmamak. Hayat her koşulda yaşamak için güzel, evimiz mutlu ama belki bebek mutluluğumuza mutluluk katardı ama kısmet bazı şeyler. Olacağı varsa elbet olur olmazsa da dediğim gibi yola bu şekilde devam ederiz. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin, ben kendimi net bilmiyorum Allah beni biliyor o yüzden benim için bu hayırlıdır diyorum.:) Güzel duaların için çok teşekkür ederim. Kocaman bir aminnnn
Pazartesi gidicem inşallah kese görmeyeCanım deperim cok güzel katlanmış ben hala ikiz oldugu k
Canım değerin cokgüzel katlanmış artış seviyesi gayet iyi benceben hala ikiz oldugu kanaatindeyim doktorunla konuşunca haber ver ne zmn çagırcak kontrole acabaa. Hadi hayırlısı
Olması normalmiş canım doktorumu aradım hemenAynen canım âdet ağrıları oluyo
Ay cnm perişan oldum geçene kadar hiç böyle olmamıştı dedim heralde gittilerBir şey yoktur Allah’ın izniyle korkma ben de dün bir hapşırdım nasıl bir ağrı girdi anlatmam bunlar olacak Rabbim hayırlı ve sağlıklı ise nasip etsin elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri İlahi
Amin Allah razı olsun Rabbım yuzunu girmeyi sag saglım kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsınTebriklerrrrrr. Gayet iiyi benimde 10.gün 157 cıkmısıtı doktor cok iyi demişti :)
çok çok sevindim pozitif sonuç olmasın Allahım tamamına erdirsin inşallah:)Canım benmde amh i düşük. Bi kere 0.4 cıkmıştı sonra 0.6 cıktı. Bende mehmet reşit asıglunun hastasıym. Cok memnunun hem bahçeciden hemde mehmet beyden. İlk muayenede 6 yumurtam görülmüştü ikincide 3 e düştü sayısı. Soldakiler gelişmiyo dedi. Heo mırl verdi bızma moralini bizim için tek yumurta gerk diye. Snra soldakiler yine büyümedi. Normalde su gün yumurtaları toolayalm demişti ama baya düşündü sonra ilaçları bi kere daha yapmamı isteyip toplama gününü iki gün erteledi. Tıplamadna cıktıgımda 6 yumurtamında toplandgını söyledi. Snra 5 tanesi döllendi. 3. Güne kadar geldi. Sonra doktorum mesj attı ve 4. Gün transfer yomayı düşündügünü glmemi istedigini söyledi. Ben 4. Gün oldugu için umtsuzdum. Ama hem embriyolglar hemde doktorum cok iyi açkşamalar yaptı. Döllenen yumurtalarn hepsi 4. Günü görmüş. Ama doktorm bi tanesinin cok iyi göründügünü diğerlerinin yavaş gittigini onun 5. Güne beklersem yavaşlama ihtimali oldugunu ve 4. Gün yapıp anne rahminde gelişimn daha iyi olcagını söyledi. O yzden teansferi yaptı. Ve bana elinden geldigini yaptıgını söyledi rahatlattı. Diger embriyolarım 5. Güne kadr takip edildi sdce 1 tanesi 5. Güne gitti. Kalan bir taneyide dondurmadılar 6. Günü görürse cok kaliteli değil dediler 6. Gün aradılar dındurmaya değmicek kadr kalitesiz oldugunu söylediler ve oda ztn ilerlemesi durmuş. Transfer öncesi sonrası heran msj attıgımda yada aradıgımda 15 dkkadan fazla geckmeden hep cevap verdi saat farketmeksizin. Herşeyi net açıkladı. Eski tedavimle ilgili sık sık sorular sorarak ona göre ilerlemeye çalştı. Ben suan hamileyim yani umarm. Sonuçlarm cok güzel geldi. 2. Tüp benek denemem digerini acıbademde denemiştim. Hiç 3. Günü bile görmemişti embriyolarım. Ama naparsan yap nasip eminim olumsuz sonuçlar aldıgıda olmuştur ama gerçekten cok iyi bi doktor. Biz olumsuz sonuç alsak yine ona gidicektik ama cok şükür suan pozitifim. İnşallah keseyi görüp kalp atışlarınıda duyablrim
5.gün embriyosu 2 transferdi biri tutundu :)Amin Allah razı olsun Rabbım yuzunu girmeyi sag saglım kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsınSizin kacıncı gun embriyosuydu
Yaa hep moral verdi olacaktı o canım. O da bi ilaç sayılır bence :) biraz hızlı yazınca hep yanlış yazıyorum kusura bakma. Tekrar okumadıgım için hataları düzeltmemişim. İlaç olarak gonalf ve merional150 kullandım. Yumurta toplandıgı gün prednol prolutex coraspin estrofem verdi. Ve tedaviye başladıktan snra her kontrole gittigimde kan aldırdı. Östrojen ve progestron. O seviyelere göre estrofem başladı ve progetron seviyeme görede taze transfere karr verdi. Ön görüşme ücretsiz. Ama muayene ederse ki etmek istiyo genelde durumu görmek için muayene ücreti alıyolar. Ön görüşme yapman daha iyi olur. Mesela adet zmnına denk getirip ön görüşmeyi yapablrsin. Biz ön görüşmeye gittigimzde muayene etti ve rahim filmi istedi benm rahim filmim eskiymiş biraz diye.kromozom analiz testi falan istedi. Eski tedavimle ilgili bilgi aldı. Nasıl bi yol izliyecegimizi konuştuk ondan sonra başladık. Bence sende bu ay başlamak yerine önce bi ön görüşme yapmalısın. Zaten eski tedavimde ön görüşmede tedaviye başlamıştık ve herşey kötü ilerlemişti. bunu anlattım ve mehmet beyde ben ön görüşmede tedaviye bşlamaya karşıyım ön görüşme bilgi almak vermek ve stres azaltmak içindir demişti.çok çok sevindim pozitif sonuç olmasın Allahım tamamına erdirsin inşallah:)
heo mırl verdi demişsin ilaç olarak acaba hangi ilaç bu isimle aratınca cıkmadı.
bir dahaki denememizi hemen başlasakmı dinlenekmi 1-2 ay bilemedim.
gönül istiyor hemen tekrar deneyelim ama sürekli ilaç yüklenmesi iyi değil ve rahimi dinlendirmekte gerekiyor sanırım.
Canım çok sevindim hemen yaz hulusi hocaya ilaçlara devam ettirir belki yada başka ilaçlar verirKızlar selam
14. Gün değerim 57 çıktı
Canım kanamalar lekelenmeler normal diyorlar doktorlar transferden itibaren yarın kontrolün varmış zaten korkma fazlalaşırsa bildir yine doktorunaKızlar, salı günü kanamam olmuştu. Dr iğne verdi ve istirahat önerdi. Sonraki günler hep istirahat ettim. Çok nadir de olsa lekelenmem olmuştu arada. Dün gece açık pembe renkte lekelenmem oldu. Biraz önce de kırmızı renkte bir damla geldi. Karnım da ağrıyor. Sabahtan beri sol ayağımın tabanında yanmalar oluyor. İnşallah kötü bir şey yoktur, değil mi? Biraz morale ihtiyacım var. Yarın randevum var zaten. Umarım herşey yolundadır, bana dua edin.
Kimyasal olmuş canım benim ilk denemem de öyle olmuştu doktor kimyasal demisti
[/QUO
Bana kımyasal demedı ama
2 gün daha bekle canım yükselir bence
[/QUOTE
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?